=))bi yerlere nokta koyun lütfen. bu şekilde yazmak daha zor değil mi ya insan okuyacak bunu.
kıskançlıktanCanım benım ya ısın bıraz zor gıbı ama esini sevıyorsan katlan bıraz daha ama kalbini de kırmadan da lafını esırgeme kendını ezdirme derım kocaman kadın sıze destek olacagına cocuk gıbı davranıyor bu kayınvalıdeler neden boyle anlamıyorum
Saf görünenden korkacaksınArkadaşlar çocukla uğraşırken yazdım evet noktalama işaretleri koymamisim üzgünüm yeni fark ettim( çocuğa ilk zamanlar sarilik olmasın diye sütüm azdı mama da verdik. Mamayı kaynanam eşim ben beraber veriyorduk o yüzden esimde öyle yaptı. Daha sonra ki gün kendi annem kaldı eşim onu yerde değil yatagimizda yatirinca karnı ağrıdı galiba. O gitti memlekete annem kalmıştı annemde dün gitti kadın tekrar gelmek için yer arıyor. Sıkıldim artık onunla uğraşmaktan birde gelince sıkıldım bunaldım diğer evlerden yemek kokusu gelir laf eder. Hamile iken uyurdum amma uyudun filan derdi. Laflarina cevap veriyorum ama anlamıyor ve millet u kadını saf görüyor. Sizce saf mı? Annem de öyle görüyordu şimdi bana hak verdi. Çünkü onun yanında ben kaynanayim kaynanayim diyip yüzünü eğip tripler etti.
Bundan sonra öyle zaten oğlu onlara hicbirseyini paylaşmaz ben anlatırdım oğlunun dertlerini benle paylaşması bile zoruna gidiyor galiba:))Saf görünenden korkacaksınaynı odada yatmak nedir bidaha yapma böyle bi şey. O hırsıni alamadı onun için gelmek istiyor bence. Gelirse seni rahat birakmayacak. Benim kayinvalidem de böyleydi. Solomombaby diye bi markadan kanguru aldım her işimi kendim yaptım şimdi bebeğim 6.5 aylık oldu şükür halada yardım eden yok kırkım çıkana kadar bile çoğunu yanlız geçirdim günlerin bende sezeryan doğum yaptım. Bu devirde kayinvalidelerin çoğu yardıma değil laf sokmaya geliyorlar. Kendi annen gelemyosa yardıma kendi başının caresine bak bence. Kayinvalidenlede yüz göz olma laf söyleme bi şey paylaşma sana laf sokacağı ortama girme yani mesela yardima çağırma onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?