anne ile aranın kötü olması

ceylin0033cte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
233
144
53
33
merhaba millet
bu konunun içinden çıkamıyorum kısaca anlatayım. Benim annem herkesin annesi gibi fedakar ve sevecen değildir. Bana hep babam destek olmuştur okumamda falan.. Annem bana çok garip davrandı bunca zaman mesela ilkokul 5. sınıftaydım annemin kolu kırılmıştı bulaşık, yemek, keçilere bakma, kardeşlerime bakma herşeyi ben yapıyordum.okula gidiyordum ve başarılıydım.aynı zamanda ilk defa adet oldum ve bunun ne olduğun hocalarım anlatmıştı annem anlatma gereği duymamıştı nedense. bunca yaptığım şeylere rağmen beni kırık olmayan eliyle dövdü ve bulaşıkları daha temiz yıka dedi.başka bir olay daha üniversite kazandım ve burs alıyordum ona bursumu biriktirip altın bilezik aldım.benimle gurur duyması gerekirken 3. gün beni evden kovdu camları silmeyi akıl edememişim.camlar kirliymiş bavulumu attı defol dedi bende babam gelene kadar mahallede saklandım.sonra öğrendim ki beni kovduktan sonra babama kızın evden kaçtı demiş. babam beni sokakta görünce eve çağırdı gittim.başka bir olay daha dershaneye gidiyordum kpss için annem yine bağırdı çağırdı niye dershaneye gidiyorsun niye evde kalıp evi temizle miyorsun yemek yapmıyorsun(oruç ayıydı) diye(kendinin sağlık sorunu yok zaten 39 yaşında)tüm bunlara rağmen memur oldum.bana huzur versin diye kazandığım paranın yarısını ona verdim . hafta sonları 3 saat yol çektim yanına gittim evini temizledim . üstüne hep azar işittim. evlenirsem kurtulurum diye düşündüm. evlendim ve bana evlendiğimin ertesi günü kocanı umursamayacaksın ben çağırdığımda geleceksin eskisi gibi senin paran bnm param dedi yani yada seni silerim dedi. Ben hiç mutlu olamayacakmıyım diye hüngür hüngür ağlarken babam aradı ve mutluluğuna bak bırak anneni burnu sürtsün ben senin üzülmene dayanamıyorum dedi. ve o gün bu gündür annemle konuşmuyoruz bir iki defa hasta olmuş aradım açmadı artık tamamen bıraktım.ONU HİÇ ÖZLEMİYORUM GÖRMEKTE İSTEMİYORUM SİZCE YANLIŞ MI YAPIYORUM

yazınızı okuyunca sanki üvey bir anneden bahseder gibisiniz .kendi anneniz olduğundan emin misiniz ? kardeşlerinize de aynı şekildeyse o zaman nyse ama sadece size ise acayip !!! bence yanlış yapmıyorsunuz bu kadar eziyet ve kıymet bilinmezlik yapılmamalı.

yazınızı okuyunca sanki üvey bir anneden bahseder gibisiniz .kendi anneniz olduğundan emin misiniz ? kardeşlerinize de aynı şekildeyse o zaman nyse ama sadece size ise acayip !!! bence yanlış yapmıyorsunuz bu kadar eziyet ve kıymet bilinmezlik yapılmamalı.
öz ve öz annem kardeşlerime yapamıyor tabiki onlarada sinirlenince küfür ederdi ama evden kovmazdı.iki kardeşimde erkek onlar çorabını kazağını sağa sola çıkarır atar birşey demez toplar arkalrından.ortanca kardeşim kendi kazanıyo kendi yiyor ondanda bir iki defa istedi para o vermeyince susuyo oturuyo bn vermeyince düşman oluyo en küçüğümüzü ayrı bir sever her dediğini yapar.

Back
X