Cok cok uzuldum inanin..dier yazinizi okudugumda da yasadiklarimi atlattigimi dusunurken atlatmadigimi anladim rabbim gonlunuze gore wersin insallah bu son olsun insallah bidaha saglikli bi hamilelik we saglikli bi ewlat sahibi olursunuz ama bende suna sewindim en azindan hamile kalabiliyorsunuz..ben martta kurtaj oldum 1 ay korundk sorasinda hala bisey yok ilk gebeligimde tup bebekti zaten cok zor sartlarda elime gecmisti ama kaybettim ve su an 2. Tup bebek yaptrmam gerekio bebek sahibi olmam icin kendiliginden hamile kalabilen birini duyunca sewiniorum..rabbim imtihanimizi bununla bitirsin insallah..Herkesin bekleyin hemen bebek yapmayın sözlerine rağmen dayanamayıp eşimle tekrar bebek denemesinde bulunduk. Doktorum 40 gün sonra yapabilirsiniz tekrar demişti. 22 Mayıs başlangıçlı bir gebeliğim oldu. Çok sevşndim desem yalan olur. Çünkü içimde kötü bir his vardı. Neden mi?
1-beta hcg reglimşn geçmesinden 4 gün sonra yaptırdım 46 çıktı.
2-Doktor 48 saat sonra tekrar yaptır kan testimi dedi. İki katına çıkmalı dedi 71 çıktı. Yani iki katı değildi.
3-Kahverengi akıntım başladı 3 gündür.
4-Sağ kasığmda çok şiddetli olmayan ama batma gibi bir ağrım oluştu (dikkat çekilme gibi bir ağrı değil)
5-Alt karnımda baskı vardı. Sanki bir basınç uyguluyor gibi.
6- beta hcg bir 48 saat daha sonr 130 çıktı.
Ve doktorum dış gebelik dedi. Bu kez ağlamadım. Mübarek ramazan ayında Allah nasip etmemişse bir bildiği vardır dedim. Kemoterapi iğnesi yaptılar. Beş gün içinde döllenen hücre kendiliğinden düşecek. Geç kalsaydım ya da normaldir deyip inat etseydim tüpümün birini kaybetme olasılığım vardı. Gereksiz inat etmeyin arkadaşlar doktorunuza güvenin. Teyzem bir yıl önce dış gebelik yaşadı. Geç gitti. Tüpünün birini kaybetti. Nolur hemen doktora gidin. Regliniz kesilir kesilmez gidin. Ve doktorunuza güvenin.
Allah bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Bu mübarek aylarda en büyük duam bu. Hepimize tez vakitte versin inşallah. Belki bir gün buradan bebek müjdemizi paylaşırız belli mi olur. İnşallah Allah'ım duy sesimizi. Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip et bizlere.Cok cok uzuldum inanin..dier yazinizi okudugumda da yasadiklarimi atlattigimi dusunurken atlatmadigimi anladim rabbim gonlunuze gore wersin insallah bu son olsun insallah bidaha saglikli bi hamilelik we saglikli bi ewlat sahibi olursunuz ama bende suna sewindim en azindan hamile kalabiliyorsunuz..ben martta kurtaj oldum 1 ay korundk sorasinda hala bisey yok ilk gebeligimde tup bebekti zaten cok zor sartlarda elime gecmisti ama kaybettim ve su an 2. Tup bebek yaptrmam gerekio bebek sahibi olmam icin kendiliginden hamile kalabilen birini duyunca sewiniorum..rabbim imtihanimizi bununla bitirsin insallah..
Rabbimiz sabırlar versinnHepinize cok gecmis olsun bende sayfaya yeni katilanlardanim Bayramdan bir hafta önce 15 haftalik bebegim kalbi durdu ve normal dogumla aldirdilar üstelik ikinci kez ayni haftada ve daha zor olan cok caresizim almanyada yasiyorim ve dil problemim var inanin ne yapacagimi nereye gidecegimi bilmiyorum arkadaslarla hamile kalmayi planladik hepsi dogum yapti ben ikinci kez hüsrana ugradim ama cok sükür yinede Allah büyüktür vardir bir bildigi verende o alanda ondan suhal sorulmaz benim durumunda olup iki kere gec düsük yapip cocugunu kucagina alan var mi acaba
Cok sagolun Amin insallah Allah herkesin gönlüne göre versin bizede nasip olur insallahRabbimiz sabırlar versinn
inşallahh yardımcın olsun bu sitede var öyle güzel paylaşım yapılmış ki inşallah bizlerede nasip olur
Cok üzüldüm inan seninki kac haftalikti benimkiler gec düsük oluyor tam alisiyorum cinsiyetini ögrenmek icin gidiyorum kalpbi atmiyor dr bisey bulamiyor buna sasiyorum
canım aynı durumu bende yasadım ama korkuyla ilgili değil..ebriyonun genetik yapısıyla ilgili olduğunu öğrendim..ebriyoda bölünmenin durması sonucu kalp oluşmuyormuş. çokkk üzüldüm fakat elden birsey geliyor,nasip böyleymiş diye kendimi teselli ediyorumMrb melek anneleriben de 2 gun once ayni aciyi yasadim 2.5 aylik bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim ve ayni gun kurtaj oldum.hala agliyrum icimde olmadgi duygusuna alismaya calisiyrm.cok zor.. Nedenini merak ediyorum.bikac gun once bi korku yasadim bi panik ani. Vucudum uyustu hatta korkudan.bu sebptn olabilir mi diye aklima geliyo bilmiyorum..her sey yolundaydi daha bi hafta once ( Rabbim sabir versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?