Anne karnında bebek gelişiminin durması neden olur :(

Herkesin bekleyin hemen bebek yapmayın sözlerine rağmen dayanamayıp eşimle tekrar bebek denemesinde bulunduk. Doktorum 40 gün sonra yapabilirsiniz tekrar demişti. 22 Mayıs başlangıçlı bir gebeliğim oldu. Çok sevşndim desem yalan olur. Çünkü içimde kötü bir his vardı. Neden mi?
1-beta hcg reglimşn geçmesinden 4 gün sonra yaptırdım 46 çıktı.
2-Doktor 48 saat sonra tekrar yaptır kan testimi dedi. İki katına çıkmalı dedi 71 çıktı. Yani iki katı değildi.
3-Kahverengi akıntım başladı 3 gündür.
4-Sağ kasığmda çok şiddetli olmayan ama batma gibi bir ağrım oluştu (dikkat çekilme gibi bir ağrı değil)
5-Alt karnımda baskı vardı. Sanki bir basınç uyguluyor gibi.
6- beta hcg bir 48 saat daha sonr 130 çıktı.
Ve doktorum dış gebelik dedi. Bu kez ağlamadım. Mübarek ramazan ayında Allah nasip etmemişse bir bildiği vardır dedim. Kemoterapi iğnesi yaptılar. Beş gün içinde döllenen hücre kendiliğinden düşecek. Geç kalsaydım ya da normaldir deyip inat etseydim tüpümün birini kaybetme olasılığım vardı. Gereksiz inat etmeyin arkadaşlar doktorunuza güvenin. Teyzem bir yıl önce dış gebelik yaşadı. Geç gitti. Tüpünün birini kaybetti. Nolur hemen doktora gidin. Regliniz kesilir kesilmez gidin. Ve doktorunuza güvenin.

Cok cok uzuldum inanin..dier yazinizi okudugumda da yasadiklarimi atlattigimi dusunurken atlatmadigimi anladim rabbim gonlunuze gore wersin insallah bu son olsun insallah bidaha saglikli bi hamilelik we saglikli bi ewlat sahibi olursunuz ama bende suna sewindim en azindan hamile kalabiliyorsunuz..ben martta kurtaj oldum 1 ay korundk sorasinda hala bisey yok ilk gebeligimde tup bebekti zaten cok zor sartlarda elime gecmisti ama kaybettim ve su an 2. Tup bebek yaptrmam gerekio bebek sahibi olmam icin kendiliginden hamile kalabilen birini duyunca sewiniorum..rabbim imtihanimizi bununla bitirsin insallah..

Allah bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Bu mübarek aylarda en büyük duam bu. Hepimize tez vakitte versin inşallah. Belki bir gün buradan bebek müjdemizi paylaşırız belli mi olur. İnşallah Allah'ım duy sesimizi. Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip et bizlere.

Hepinize cok gecmis olsun bende sayfaya yeni katilanlardanim Bayramdan bir hafta önce 15 haftalik bebegim kalbi durdu ve normal dogumla aldirdilar üstelik ikinci kez ayni haftada ve daha zor olan cok caresizim almanyada yasiyorim ve dil problemim var inanin ne yapacagimi nereye gidecegimi bilmiyorum arkadaslarla hamile kalmayi planladik hepsi dogum yapti ben ikinci kez hüsrana ugradim ama cok sükür yinede Allah büyüktür vardir bir bildigi verende o alanda ondan suhal sorulmaz benim durumunda olup iki kere gec düsük yapip cocugunu kucagina alan var mi acaba

Rabbimiz sabırlar versinn
inşallahh yardımcın olsun bu sitede var öyle güzel paylaşım yapılmış ki inşallah bizlerede nasip olur

Evet herkesin derdi ayni hemen hemen allahim baska aci gostermesin benimde yaklasik 5 ay once ayni durum oldu dr gittigimde hamilesin dediginde oyle bir hisdiiki benimkisi hani sevdigin insaana ilk bakisin ilk opusun kadar heyecanli ve özeldir ya iste benim icimdeki duyduklarimda boyle hisler olustu bebegime karsi Sonra kalp atisini duyduk 1 hafta sonra o kadar heycenliydikki esimle birbirimizin gozlerine bakarken bile o isiltiyi heycani yasadik sonra bende 3,gun sonra kasigima oyle agri girdiki yok boyle bisi elim ayagim donuyorum tir tir usuyorum 5 yasindada kizim var ona dahi yemek yapamadim hemen kayinvaldeeme aradm geldi yatiyorum agliyorum aciyo acile gidelim dediler bende acilde bisi yapmazlar deyip gitmedim esim 3 saat sonra geldi goturdu beni acile hamile oldugum icin tabi bisi yapmadilar ama kanimin cok dusuk oldugunu soylediler sonra yarin ilk isim dr gitmek oldu dr gittim bide ne ogreniyim allahm melegimin kalbi durmus inanmadm hemen baska hastneye gittim oradada ayni seyi dediler ve yikildm hastanede aglaya aglaya asagi indim ama 1 saatte herkes etrafima pervane oldular ne oldu diye snra uc gun snra gel alalim dedi dr ama bn o uc gunu olu gibiydim eve geldm kizimida bisey diyeemedim nasil derim cok heveslenmisti onun yaninda dik durdum ama karnim agriyo ondan agliyorum dedim bana kardesim mi agritti demesi beni yikti dolapta ilk fotosu vardi ultrasyon hemen onu alarak esim gelene kadar bekledm esimi esim geldi sarildik agladk ateslendim basimda bir anne gibi eksik olmadi cnm esim annem kayinvaldem hepsi yanliz birakmadilar kayinbederim bile agladi uc gun yemek yemedim istah yok ya gitti esim bi uumut belki yasar dedi atar gene dedi ama ben hissediyordum ki asla atmicagini cunku olum yakinlasinca insana ne istah kaliyo ne saglik 100 yasinda olume yaklasmis kadin gibydim ben anneyim ben nasil anlamam ama belki bir umut dedim gene dua ettim ama olmadi malesef bebegimden ayirdilar beni cok kotu oldm daha yazacak cok seyim var aslinda ama bu kadar yeter dayanamiyorum fazla bisi demeye cok fena oldum kusura bakmayin

Cok üzüldüm inan seninki kac haftalikti benimkiler gec düsük oluyor tam alisiyorum cinsiyetini ögrenmek icin gidiyorum kalpbi atmiyor dr bisey bulamiyor buna sasiyorum

Cok üzüldüm inan seninki kac haftalikti benimkiler gec düsük oluyor tam alisiyorum cinsiyetini ögrenmek icin gidiyorum kalpbi atmiyor dr bisey bulamiyor buna sasiyorum

Benim 6 haftalikken durdu ama senin kacinci dusugun ki dr bana ozurlu ve eksik olan cocuklar kendini imha ediyor dedi yani bunun haftasi olmaz dedi 5 aylikkende olurdu dedi gelismemis cocuklarda bu sıklikla gozukur dedi bana dr

Benim2. Düsügüm ikiside 15. hafta kalp atislari durdu ve ilki sagliksiz dedi bunu bilmiyorum nedenini bu ayin 20 de randevum var ozaman ögrenecem insallah

Kızlar Merhaba,
Sanırım bende aranıza geleceğim 7. haftadayım kese var. yolk sac var bebek henüz görünmedi Dr 2-3 gün sora alalım dedi ama ben son ana kadar beklemek istedim. Allah bağışlarsa 8 . yaşında bir oğlum var inanılmaz derecede kardeş istiyor, 2 yıl oldu bir türlü gebelik olmadı derken 6 ay ara ile iki tane kimyasal ve üçüncü 6 ayda bu durum oldu, zaten hamile kalamadım,yumurta gelişmedi tedavi ile olmuştu rabbim hayırlısını nasip etsin...Çok üzgünüm çok

Allah herseyin hayirlisini versin ins.kurtajdan sonra enfeksiyon kapmisim dr um cleocin krem 2 kutu 1 tabletde monodoks verdi kullandim bu ay hamile kaldim.dogrusunu soylemek gerekirse ne tam sevinebiliyorum ne de rahatim,ayni seyleri yasamakdan korkuyorum.allah her kulunun ellerini bosda birakmasin ins herseyin hayirlisi

Bn de 24 temmuzda ikinci kurtaji oldum. Zor bi psikoloji . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebis saglikli sihhatlk. Simdi test sonuclarini aldik dr umuzu beklioruz

Bu foruma bu sekilde gelmeyi hic hayal etmemistim.mart annelerini takip ediyordum ama birden baslayan bir kanamayla 24 saat gecmeden bebegimi kaybettim.12 haftalik hamileyim zannederek belki cinsiyeti soyler diye gittigim dr dan kalbi durmus ,kanamada devam ederse alicaz lafinin sokuyla dondum.gectigimiz persembe yasadik tum bunlari ve cumaya baglayan gece 2,5 ta hersey olup bitti.bir kizim ve bir oglum var Allah onlara omur versin hayirlisindan ama 3. diye bir fark olmuyor.evlat evlattir.ansizin geldi,gelisine alisamadik ve ansizin gitti gidisine hic alisamiycam.cok aciymis bu cok.eskiden biri dusuk yapmis deseler aman canim yol yakinken olmasi daha iyi ilerde sorun yasayacagina derdim.meger oyle hissetmiyormus anneler.

Bugun dr gittik ultrasyonla bakti 5 haftalik ve kese olusmus dedi... 7 haftaligini doldurunca kalp atislarina bakacagiz dedi tek bir ilac yazdi folidoce 400 mcg diye hakkimizda hayirlisi ...

merhabalar,
benim üzüntülerim aynı hayatımda ilk defa defalarca deneme sonucu gebe kaldım,2 ay içersinde sevinci,üzüntüyü,korkuyu,endiseyi ve küştajı yasadım..

Mrb melek anneleri ben de 2 gun once ayni aciyi yasadim 2.5 aylik bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim ve ayni gun kurtaj oldum.hala agliyrum icimde olmadgi duygusuna alismaya calisiyrm.cok zor.. Nedenini merak ediyorum.bikac gun once bi korku yasadim bi panik ani. Vucudum uyustu hatta korkudan.bu sebptn olabilir mi diye aklima geliyo bilmiyorum..her sey yolundaydi daha bi hafta once ( Rabbim sabir versin hepimize..

canım aynı durumu bende yasadım ama korkuyla ilgili değil..ebriyonun genetik yapısıyla ilgili olduğunu öğrendim..ebriyoda bölünmenin durması sonucu kalp oluşmuyormuş. çokkk üzüldüm fakat elden birsey geliyor,nasip böyleymiş diye kendimi teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…