anne karninda bebek kilo verirmi?

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
arkadaslar internett baktim ama bulamadim..merak ettigim birsey..haftaya randevum doktorumlar ancak haftaya sorabilirim ama belki sizlerden bilenler olacaktir..Bebeklerimiz karnimizda kilo aliyor evet ama ayni zamanda kilo verebiliyorlarmi?? cok merak ediyorum..bilgisi olan varsa cok sevinirim?

ben hiç duymadım öle bişey vermeyebilir ama gelişimi çok hızlı olmaz iri yapılı olmaz ama kilo alır azda olsa yani sen ne yersen ye bebek ondan vitamin alır gelişir verirmi bilmiyorum duymadım

ben hiç duymadım öle bişey vermeyebilir ama gelişimi çok hızlı olmaz iri yapılı olmaz ama kilo alır azda olsa yani sen ne yersen ye bebek ondan vitamin alır gelişir verirmi bilmiyorum duymadım

katılıyorum dediklerine vermezler ama ne yiyorsak ondan alıyorlar ihtiyaçları olanı

Ben de duymadım hiç böyle bişey.Ama bazı kontrollerde kilo alımı değişik çıkabilir bu da ultroson cihazının hassasiyetinden kaynaklanıyor...sonuçta o cihaz da istatistiksel bir tahminde bulunuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…