Anne karninda bebek ölümleri

ya bende bıse sorabılırmıyım bunun belırtılerı varmı yanı bızler belırtılerle anlayabılırmıyız bende 2 aylık hamıleyım ama problemlı bı hamılelıgım var ve gecen gıtıımde kalp atısları cok yavsdı kasıklarım cok agrıo dusuk tehlıkemde var artı bıde bebegın kesesının etrafında kan kesesı var bu benı cok korkutuyo acaba belırtılerı vermıs paylasırsanız cok sevınırım

canım belirti olarak pek birşey yok ama bende hamilelik belirtileri kaybolmaya başladı sabahları mide bulantılarım olurdu son bir hafta kayboldu , gögüslerimin şiştiğini hissediyordum o da kayboldu, 10 haftalıktı 3 hafta oldu kaybedeli ,RABBıM bu acıyı yaşayan tüm annelere sabır, güç ferahlık versin , zor ama meleğimin cennette olması içimi rahatlatıyo, toparlanmaya çalışıyorum ..

herkese cok gecmis olsun evet bende bebegimi ksybettim 11 haftalik bugun yarin kurtaj olucam kurtaj olanlara bir sorum olucak kurtaj olduktan sonra kac gun kanamaniz oluyor cok agri falan oluyormu arkadaslar cvp verirmisiniz pazartesi ise baslamaliyim beni ayinlayirsaniz sevinirim

herkese cok gecmis olsun evet bende bebegimi ksybettim 11 haftalik bugun yarin kurtaj olucam kurtaj olanlara bir sorum olucak kurtaj olduktan sonra kac gun kanamaniz oluyor cok agri falan oluyormu arkadaslar cvp verirmisiniz pazartesi ise baslamaliyim beni ayinlayirsaniz sevinirim

canım kanama herkeste farklı oluyormuş benim 2 hafta sürdü aşırı değildi bir adet kanamasının yarısı kadar hatta daha azdı, ilk günler çok dolaşma , ve kendini sürekli sıcak tut özellikle ayaklarını, ben üşüdüğümde hemen sancı başlamıştı bende , iş yönünde rahat bi işin varsa yani oturarak çalışabiliyorsan sorun olmaz , ben kürtajdan sonra dolaşmaya başlamıştım kendimi iyi hissediyordum ama çok ayakta dolaşmamak gerekli, korkulacak bişey yok bayıltıyorlar zaten çıktığında hiçbirşey hissetmiyorsun ben ayıldım 10 dakka sonra kalktım çıktım ... ALLAH yardımcımız olsun canım . RABBİM diğer bebişlerimizi hayırlı sağlıklıca kucaklamayı yetiştirmeyi nasip etsin (amin)

cok sago bilgilendirdigin icin simdi doktorumla gorustuk hftaya cuma kurtaj olucam bu benim ikinci ilkini dusurdum buda boyle oldu, olsun saglik olsun rabbim hayirlisini sagliklisini versinde gerisi bos cok zor ama sabir

özlemcano: ben 2 kere kürtaj oldum malesef ve hiçbirinde kanamam olmadı bi gün bile olmadı
kişiden kişiye değişir ama canım
Allah sabır ve huzur versin

hollandada kalıyormuşsun bende evlendikten sonra yerleştim TR ye
Rotterdam da doğdum büyüdüm
ya sen ?

cok sago bilgilendirdigin icin simdi doktorumla gorustuk hftaya cuma kurtaj olucam bu benim ikinci ilkini dusurdum buda boyle oldu, olsun saglik olsun rabbim hayirlisini sagliklisini versinde gerisi bos cok zor ama sabir

canm çok geçmiş olsun...bende 2ay önce kürtaj oldum 12haftalık bebeğimin kalbi durdu.
çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.:Saruboceq:

slm bende 2ay önce kaybettim bebeğimi 12 haftalık olmuştu kalbi durdu ve aldılar.
allah kimseye yaşatmasın...ben heycanla dr.kontrole gidiyorum bide cinsiyeti belli olurmu diye ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim...

bende dün aynı duyguyu yaşadım ben 11 haftalıkım die gittim sevine sevine
8+5 te ölmüş bebeğim dün kürtaj oldum çok acı bi durum

arkadaşlar bende 04.10.2012 de kaybettim bebegimi 3 aylıktım 3 gün olmus dedi doktor öleli ve bende hiç bir belirti olmadı allahtan konturolüm vardı konturole gittim tıbbi olarak ölüm nedeni belli olmadı ve acil kürtaşla alındı bebek ve otopsiye yollandı albinin neden durmasınla ilgili araştırmaya çok üzücü bir durum allahım herkezin bebegine saglık versin

ben 2 bucuk yilda 3 tane bebisimi kaybettim o kadar caresizimki anlatamam en son kan pihtilasmasi testi yaptircam umudum o kaldi artik

ben 2 bucuk yilda 3 tane bebisimi kaybettim o kadar caresizimki anlatamam en son kan pihtilasmasi testi yaptircam umudum o kaldi artik

umudunu hiç bir zaman kaybetme tatlım çnkü bnde 2 düşükten sonra artık bebeğim olmıcak diye düşünürken korunmaya başladım snrada korunurken hamile kaldım ..

Bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi 11 haftalıktı ama 7+3 de ölmüş bullantılarım kesilmişti ,çok gazım oluyodu o olmamaya başladı , göğüslerimdeki şişlik gitti bende çok rahatladım ne güzel normale döndüm diye seviniyordum ama bu belirtilerin olmaması bir işaretmiş meğerse , o gün çok karnım agrımıştı adet sancısı gibi ve 4 gün ishaldim dr gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş.suni sancı vererek rahimin açılmasını beklediler o sancı okadar zorki allahım kimseye yasatmasın.sonrada uyutup kürtaj yaptılar :( benim 1 gün hafif kanamam oldu. Şimdide 2 ay geçti tekrar demek istiyorum korkularım var ama allah yardımcımız olsun ..

canm çok geçmiş olsun...bende 2ay önce kürtaj oldum 12haftalık bebeğimin kalbi durdu.
çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..............

belirtisi varmi nasil anlariz bende cok korkuyorum Allah korusun ya bisey olursa diye rüyamda hep kötü kötü seyler valla sinirlerim bozuldu resmen Allah bizi korusun:16::16:

Back
X