anne karnında damrsal tümör&karaciğerde kitle&teşhisi

ozelegitim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
31
3
36
Antalya
gebeliğin 37. haftasında bebğin karaciğerinde damarsal bit tümör olduğu söylendi. bebğim doğdu. 10 aydır tedavi oluyor. kitlenin büyüklüğü 7 cm. idi. şuan 3 bucuk cm. Tanı:hemanjiom endotelioma. Maşallah sağlığı yerinde fakat nötrofil yani bağışıklık sistemi çok zayıf. buna rağmen gelişimi çok güzel.
Böyle durum yaşayan anneler hiç korkmayın,ne zaman isterseniz yardıma hazırım....

Allah oğlunuzu sağlıkla büyütmek nasib etsin.

Rabbimm sağlığına kavuştursun inşallah bebeğinizi ama çok güçlü bi annesiniz bellikii her zorluğun sonunda güzellik yatar herşey yoluna girer merak etmeyin..

Rabbimm sağlığına kavuştursun inşallah bebeğinizi ama çok güçlü bi annesiniz bellikii her zorluğun sonunda güzellik yatar herşey yoluna girer merak etmeyin..

çok teşekkür ederim canım amin inşallah herşey yoluna irmek üzere evet, ben ve benim dünyalar tatlısı güçlü oğlum mücadeleyi yenmek üzereyiz. yarı yarıya küçülttük tümörümüzü dahada iyi olacağız inşallah, Allah tüm annelere sabır ve güç, bebişlerine de sağlık versin diiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…