Ttkale
Insanlarin birbirini kirabilmesi cok kolay gunumuzde.. Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip deriz sonra ogrenmeye calisana gulunur kizilir vs.. Neyse..
Arkadasim ne olursa olsun karnindaki bebisini dusun. Herseyi hissediyo biliyor..
-----------------------------------------------------
Bugün, 14:29Brownim
Yalnızlığını,çaresizliğini,üzüntünü,endişelerini anlayabiliyorum.
Soru sordun bunda kötübirşey yok,sen abartmadın arkadaşım,
konuya yorum yazanlar abartmak istedi sadece...
Deli meli de değilsin,gayette akıllısın...
Seni üzecek yorumları şu durumda dikkate almamanı öneririm.
Çünkü o yorumlar samimi değil,yardımcı hiç değil...
Sade ve sadece yazmış olmak için yazılmış dolu gibi görünen ama içi bomboş yazılardan ibaret. .
-------------------------------------------------
brownim ve ttkaleye katılıyorum.
Dedikleriniz doğru evet bunları yaparlar ama bunlar sessiz hareketlerdir.bir fikrim yok,bebeklerin anne karnında gülümsediğini esnediğini uyuduğunu hopladığını ayağa kalktığını videolarda bende gördüm,netten baktım haftama göre gözyaşı üretebiliyormuş
arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım
Allah bebeğimi korusun ona güzel yazgılar yazsın onun anne babasını seçme gibi bir şansı yok,biz esimle birbirimize kötü sözler sarfederken bebeğimin sucu yok ,onu üzmeyede hakkımız yok,bazen kendimi cok sucluyorum,is isten gecmıs oluyor
ilk bir kaç sayfadaki yorumları şaşkınlıkla okudum ve çok gerildim....burası bir derdim var bölümü...bu kızcağız dün kötü bir gün geçirmiş ve bugün buraya onu teskin edecek cevaplara ihtiyacından konu açmış....ama arkadaşlar sağolsun kızı suçlar gibi cevap verip bide bunun bir tarz olduğunu savunmuşlar...
kibarlık,nezaketle cevap vermek bir tarz değil saygı meselesi...tabi şimdi burda nasılsa karşınızdakini tanımıyorsunuz görmüyorsunuz diye hiç çekinmeden yazmışsınız...peki size soruyorum aynı durumu gelipte size komşun veya en yakın arkadaşın anlatsa aynı cevaplarımı verceksiniz...arkadaşım senin kocan bir hayvan,çok komiksin,çok saçma,hayal görüyosun gibi cümleler kurabilirmisiniz? yoksa teselli etmek için elinizden gelenimi yaparsınız...?karşımızda gerçek bir insan olduğunu unutmayalım..
canım üzülme sen.. anne olmak rabbimin bir mucizesidir..ben herşeye inanırım..niye olmasın..rabimin yaptıklarından sual olunmaz...az vaktin kalmış kendine dikkat et,,bebişini üzme,,hiç bişeyide kafana takma...rabbim sağlıklı doğumlar versin inşallah..
büyük oğluma hamileydim ve doğumuma az kalmıştı.evde yalnızdım ve bulaşık yıkıyordum.birden bebek ağlaması duydum anlık birşeydi,çevrede de hiç bebek yoktu.yıllardır bu da benim kafamı karıştırdı durdu
Evet arkadaşlar anne karnındaki bebek ufak bir ihtimalde olsa ağlarmış.Bunu uzun zaman önce tv programında bir doktor belirtmişti.Anneme ve babanneme sormuştum.Böyle bir olayla karşılaşmışlar anlatılanlardanduymuşlar.Arkadaşım sıkma canını. Belkide milyarda bir yaşanan bir güzellik başına gerlmiş. Eşinle ve bebeğinle mutluluklar dilerim.
bebek üzüntülerini hissete bilir parmağını emer,bunları yapan ağlarda elbet,ama bunu sizin hissede bileceğinizi sanmıyorum...eşinize gelince babalığı haketmiyen babalarda biri....bir hamileye nasıl böyle davranıyor....size saygısı yoksa en azından bebeğine saygısı olsun...sonrada hazırca baba oluyorlar...kusura bakmayın ama eşiniz kalbsizin biriymiş.sanada Allah kolaylık versin inş hayırlısı ile bebeğini dünyaya getirirsin...
ben zaten gurbetteyim yaşadığım şehirde hiçbir kimsem yok ,sadece eşimin ailesi var,derdimi paylaşacak bir arkadaşım bile yok,telefonda anneme dahi anlatmadım üzülmesin diye,ne yapmalıyım şu durumda birilerinden akıl almaya ihtiyacım var,insan çaresiz kalırsa beni anlayabilir,ben buraya abartı birşeyler yazmadım,yaşadığım olay beni korkuttu,mümkün mü diye sizlere sordum,kimisi bana deli muamelesi yapmıs kimisi üzülmüş,kimiside olabileceğini yazmış...
bende duymamistim hic oyle bise evde tek kaliyorum simdi korkmaya basladim bende 5 aylik hamileyim acaba benim bebegim oyle sesler cikarirsa ne yaparim diye uzulme herkesin yorumu farkli herkes ayri kisilik sen anlatin durumunu paylastin ben hic bilmiyorum oyle bise duymadim sende bence unut ama bidaha olursada bilmek isterim acikcasi esinlede insallah duzelmistir aran hamileyken duygu yogunlugu yasaniyor canim
Kırdıysam kusura bakma elbette üzüntülü olaylr yaşamışsın . Hamile bir bayan olarak herşeyin en güzeline sen ve bebeğin layıksınız.Umarım eşinle yaşadığın olay tekrarlanmaz bebeğinle mutlu olursunuz jhep.tesekkur ederım,ama ben böyle güzellik istemıyorum,bizim yüzümüzden ağlamasın odaha melek,parcam mucızem günahsız yavrum bunu yapmaya hakkımz yok,Allaha sükürler olsun ki bebeğim olacak birde sağlıcakla kucagıma alırım inşallah
canım kendine dikkat et bu ses acaba 3 harflilerle ilgili olabilir mi. onlar hamilere ve lohusa kadınlarla uğraşabiliyorlar bazen. ayetel kürsü oku hatta yanında taşı. üzme kendini
tesekkur ederım arkadasım yazdıklarını okurken gözlerım doldu sızın gibi icten insanların sözlerı benı duygulandırıyor,esimde sabahtan beri msj atıp duruyor askım canım kadınım bebegımın annesı lutfen guzucuklarım benı affedin vs. gibisinden ,bende yalnız kalmak ıstıyorum benımle konusma sen bızı haketmıyorsun dıye cevaplar verıyorum,dun gecede ayrı odada yattım ,bugunde öyle yapacagım,kolay affetmeyecegım,yasadıgım olay benı korkuttu
canım kendine dikkat et bu ses acaba 3 harflilerle ilgili olabilir mi. onlar hamilere ve lohusa kadınlarla uğraşabiliyorlar bazen. ayetel kürsü oku hatta yanında taşı. üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?