anne karnında ki bebek ağlar mı?

bende sizlere katılıyorum:)

Evet arkadaşlar anne karnındaki bebek ufak bir ihtimalde olsa ağlarmış.Bunu uzun zaman önce tv programında bir doktor belirtmişti.Anneme ve babanneme sormuştum.Böyle bir olayla karşılaşmışlar anlatılanlardanduymuşlar.Arkadaşım sıkma canını. Belkide milyarda bir yaşanan bir güzellik başına gerlmiş. Eşinle ve bebeğinle mutluluklar dilerim.

Madem milyarda bir olsa da böyle bir ihtimal var ve sizin başınıza gelmiş, bunu o hödük eşinize söyleyin de bir daha sizi tartaklamasın

bir fikrim yok,bebeklerin anne karnında gülümsediğini esnediğini uyuduğunu hopladığını ayağa kalktığını videolarda bende gördüm,netten baktım haftama göre gözyaşı üretebiliyormuş
Dedikleriniz doğru evet bunları yaparlar ama bunlar sessiz hareketlerdir.
Gözyaşı olur evet.
Yüz ifadesi değişir, mutsuz olur, hareket edip tepki gösterir.
Ancak ses çıkarabilmesi için, ciğerlerine oksijen doldurup ses tellerini titretmesi gerek.
Bu da anne karnında pek mümkün değil.
Neyse, üzmeyin bebeğinizi de kendinizi de.
Sizi için mühim olan huzur şu an.
Bence üzerinde düşünmeniz gereken daha önemli bir konu var:
Bu huzursuzluğu her ne sebepten olursa olsun bebeğinize ve size yaşatan bir adam(!) var yanınızda.

bebek üzüntülerini hissete bilir parmağını emer,bunları yapan ağlarda elbet,ama bunu sizin hissede bileceğinizi sanmıyorum...eşinize gelince babalığı haketmiyen babalarda biri....bir hamileye nasıl böyle davranıyor....size saygısı yoksa en azından bebeğine saygısı olsun...sonrada hazırca baba oluyorlar...kusura bakmayın ama eşiniz kalbsizin biriymiş.sanada Allah kolaylık versin inş hayırlısı ile bebeğini dünyaya getirirsin...

Ya alalhın işide tıptada olamsı mumkun..amayazık ya 7buuk aylşık ahmilesin bide kavga etmişisn .. allahım yardımcın olsun kardeş Sana kadın olarak diyebiceğim tek şey Sakın çocuğum avr diye boşanamam lafı yapmam eğer sana ŞİDDET uygularsa boşann yaa. bisürü akdın var seninn gibi anacım.. Gocunma sen allah bebişimizie Sağlıklı annelliii Buyursunn :)

rabbim bebeğine en güzel kaderi yazsın, tabiki bebeğinin suçu yok ama bazen biz büyükler öfkelerimize yeniliyoruz. hem bence eşinde doğacak çocuğunuza karşı endişelerinden gerilmişti maddi ve manevi tabiki asla tasvip edilecek bir davranış değil ama seni vve bebeğini atamaz zaten ya kendi kıyamaz görürsün bak. dilerim çok sağlıklı bir bebeğin olur alırsın kucağına kendine çok dikkat gerçekten eş ailede bir yere kadar unutma bebeğinin sana ve korunmaya çok ihtiyacı var hiçbişey için değilse bile bebeğin için dikkat etmelisin kendine

hani ben saba sadece 1 tanesini söyledim bunun gibi çok şey duydum halamın kızı kendi çocuğuna hamile olduğunda da duyduğunu sölyledi hatta bunu halamda duyduğu konusu doğrulamıştı şimdi kızı 8 yaşında ve çok sağlıklı. böyle bişey olmasa var demezler. sen duydum diyorsan duymuşsundur. kaç ayrı bölgeden kaç ayrı insan bende duydum diyor. şuanda ben de hamileyim 1aylık 2 gün önce ayn şey benim aklımdan geçmişti böyle şeylere hazırlıklı olmam konusunda kendikendimi telkin etmeye çalışıyordum. başlığını okuyunca zaten direk yaşadığın şeyin ne olduğunu anladım. eskiden insanlar tarlada çalışırken doğum yapılaarmış eskiden tıp bu kadar gelişmemiş onların yaşadıklarrından tecrübe etmeye çalışıyoruz. dediğim gibi sen sadece kendini huzurlu hissettirmeye çalış bebeşin üzülmesin ya kıyamam ben ona :)

Son düzenleme:
büyük oğluma hamileydim ve doğumuma az kalmıştı.evde yalnızdım ve bulaşık yıkıyordum.birden bebek ağlaması duydum anlık birşeydi,çevrede de hiç bebek yoktu.yıllardır bu da benim kafamı karıştırdı durdu

ilk bir kaç sayfadaki yorumları şaşkınlıkla okudum ve çok gerildim....burası bir derdim var bölümü...bu kızcağız dün kötü bir gün geçirmiş ve bugün buraya onu teskin edecek cevaplara ihtiyacından konu açmış....ama arkadaşlar sağolsun kızı suçlar gibi cevap verip bide bunun bir tarz olduğunu savunmuşlar...

kibarlık,nezaketle cevap vermek bir tarz değil saygı meselesi...tabi şimdi burda nasılsa karşınızdakini tanımıyorsunuz görmüyorsunuz diye hiç çekinmeden yazmışsınız...peki size soruyorum aynı durumu gelipte size komşun veya en yakın arkadaşın anlatsa aynı cevaplarımı verceksiniz...arkadaşım senin kocan bir hayvan,çok komiksin,çok saçma,hayal görüyosun gibi cümleler kurabilirmisiniz? yoksa teselli etmek için elinizden gelenimi yaparsınız...?karşımızda gerçek bir insan olduğunu unutmayalım..

canım üzülme sen.. anne olmak rabbimin bir mucizesidir..ben herşeye inanırım..niye olmasın..rabimin yaptıklarından sual olunmaz...az vaktin kalmış kendine dikkat et,,bebişini üzme,,hiç bişeyide kafana takma...rabbim sağlıklı doğumlar versin inşallah..

tesekkur ederım arkadasım yazdıklarını okurken gözlerım doldu sızın gibi icten insanların sözlerı benı duygulandırıyor,esimde sabahtan beri msj atıp duruyor askım canım kadınım bebegımın annesı lutfen guzucuklarım benı affedin vs. gibisinden ,bende yalnız kalmak ıstıyorum benımle konusma sen bızı haketmıyorsun dıye cevaplar verıyorum,dun gecede ayrı odada yattım ,bugunde öyle yapacagım,kolay affetmeyecegım,yasadıgım olay benı korkuttu

demek ki yalnız değilim,yıllar gecmesıne rağmen arkadas unutamamıs,bende cok etkılendım ve samımı bır sekılde buraya yazdım,benımkısıde sadece 10 sanıye sürdü,ve gece 2 gibiydi evde yalnızdım etraf sessızdı,ağlıyordum kendım sonra ıkıncı bır ses duydum inanamadım,karnımdan gelıyordu benım ses tonum değildi,sustum hatta nefesimi tuttum 5sn ye sonra kesıldı ses,cok korktum ve etkılendım,hemen elımı yüzümü yıkadım,kimisi karın guruldamasıdır yazmıs ama onu ayırt edemıcek kadar cahil değilim

tesekkur ederım,ama ben böyle güzellik istemıyorum,bizim yüzümüzden ağlamasın odaha melek,parcam mucızem günahsız yavrum bunu yapmaya hakkımz yok,Allaha sükürler olsun ki bebeğim olacak birde sağlıcakla kucagıma alırım inşallah

tşkler,evet haklısın,esım sabahtan beridir msj atıyor ne olurrrr affedin diye,işlerimden dolayı sıkıntıdayım istemeyerek oldu,yalvarıyor ama affetmıcem haksızmıyım

bende duymamistim hic oyle bise evde tek kaliyorum simdi korkmaya basladim bende 5 aylik hamileyim acaba benim bebegim oyle sesler cikarirsa ne yaparim diye uzulme herkesin yorumu farkli herkes ayri kisilik sen anlatin durumunu paylastin ben hic bilmiyorum oyle bise duymadim sende bence unut ama bidaha olursada bilmek isterim acikcasi esinlede insallah duzelmistir aran hamileyken duygu yogunlugu yasaniyor canim

bende hıc ömrumde hayatımda duymadım böyle bırseyı,googleye yazdım baktım önce boyle bırsye varmı dıye goremedım hıcbısey,burada paylasmak ıstedım,ne kadar ılgınc ama uzun sürmedı yoksa bende kafayı yerdim herhalde,Allah korusun,eşimlede konusmuyorum dünde konuşmadım ayrı yattım bugunde konuşmayacagım,sabahtan beridir özür msjları atıyor,bende tersliyorum,hatta elemanıyla harclık göndermıs eve,ama affetmeyecegım uzatmakta yanlıs yapıyormuyum???

Kırdıysam kusura bakma elbette üzüntülü olaylr yaşamışsın . Hamile bir bayan olarak herşeyin en güzeline sen ve bebeğin layıksınız.Umarım eşinle yaşadığın olay tekrarlanmaz bebeğinle mutlu olursunuz jhep.
Ben farklı bir bkış açısıyla yazdım.Bebeğin ağlaması olayına odaklandım.

canım kendine dikkat et bu ses acaba 3 harflilerle ilgili olabilir mi. onlar hamilere ve lohusa kadınlarla uğraşabiliyorlar bazen. ayetel kürsü oku hatta yanında taşı. üzme kendini

canım kendine dikkat et bu ses acaba 3 harflilerle ilgili olabilir mi. onlar hamilere ve lohusa kadınlarla uğraşabiliyorlar bazen. ayetel kürsü oku hatta yanında taşı. üzme kendini

sen de varya tam gerdin hamileleri şimdi..
boyle sey yazılır mı hıc..
ne olacak şimdi?

Son düzenleme:

canım annelik,çocuk sahibi olmak herkese nasib olmuyor...eşine bunu izah et,kıymetini bilsin...bak ben yıllardır uğraşıyorum ve benim gibide niceleri var..bizler hamile kalsak eşlerimiz dünyaları önümüze serer...yaptığı çok yalnış ..araya biraz mesafe koyman iyi olmuş..en azından bi düşünsün ne yaptığını...bunun affı öyle kolay olmamalı...senin yada bebeğinin başına bişey gelse bnun yükünü nasıl kaldıracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…