Anne&Kayınvalide

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendim bile muhattap olmuyorum. Anneminde görüşmesine gerek yok o yüzden

Ikisi de benim icin ayrı ayrı kıymetli annem ve kayinvalidemei ayrı ayrı çok severim biri ile ilgili düşüncemi diğerine açıklamam dedikodusunu yapmam anneme de kayinvalidem de sinirlendiğim bir mevzu olur da yüzlerine söylerim şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun

Bizim her zaman saygili ve sevgili bir iliskimiz var bunda aslinda hepimizin payi var annem de kv de lafini sozunu bilen gerekli mesafeyi saygiyi koruyan insanlar ben kv cok severim ama saygi her seyden oncedir ve mesafemi korurum ama bu uzak durmak degil kesinlikle esim de benim aileme oyledir. Aslinda olmasi gereken de budur bence herkes yerini bilecek birbirine saygili olacak.

Bebek olunca degisiyorlar yok üşütme yok Bla Bla bı sürü laf demi? Torunu olabilir ikisi de paylasamiyorlar torun benim demesi ben bunlar yaşadım halada yaşıyorum aman torun hasta olmasın yok bakamiyormusun bile dedi ben nelere isittim ama davranışları hareketleri beni buz gibi soğuttu resmen eşim hala onlar sana naptı diyor bazen ailesini savunuyor esim de senin ailenkarışmiyor mu diyor valla kızımı bana bıraksa ben onun annesiyim annesi yokmuş gibi davranmalara sinir oluyorum gerçekten.
.

Ay annemin tirnagi olamaz hatta anneme ona anne dedikce sana hakaret etmisim gibime geliyor demisligim var cunku annem gibi beni dusunup davranmadigi icin bazen oyle sinir oluyorum ki..benim annem sicak kanlidir kv ise bildigin derin dondurucu..benim annem kusmez kirilmaz tepki almaz hic kimseye ben annemi durdururum kv karsi arama o yapiyomu soruyo mu annemler farkli sehirde bana geldiklerinde bile hosgeldiniz diye gelmez, evine davet etmez ama annem hala aman kizim bosver vs vs diye basimi yer nasil ayni kefeye koyabilirim.. hicte muhatap olmasini istemiyorum annemin kv ile ... Allahim biliyo kendi kizlarinda yasatsin bana davrandigini insallah...

Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

öyle bir denge sağlamak gerektiğini düşünmüyorum

biri benim annem diğeri de eşimin annesi

herkes kendi annesi ile ilişkilerden sorumlu

kv nin yahut annemin benden beklentisi olabilir ama önemli olan benim ne istediğim

Çok abartıyorlarmış gerçekten esimin babası da öyle oğlumu acayip sahiplenmiş durumda gına geldi artik aman takmıyorum kimseyi umrum dişi herkes sende takma yoksa hasta olursun valla ben yaşadım gördüm taksanda birşey degismiyo

İnşallah hep öyle olur ya bebek yok demi senin?
Bebek yap bı hele hepsi 180 derecede değişiyor bak gör:/

Yakında ise basliycam az kaldı diye kına yakacak zaten:)
Benim kızımı onlara bırakmaya gerçekten niyetim yok çünkü kızımı inceleyip duruyor aman bişey olmuş vay efendim gibisi laf.. karnı tok daha yedirmeye calsti hala aç bu çocuk dediler bile. Elini ağzına sokuyordu dış çıkacak kaşınıyor anlamıyorlar bundan 25sene önce çocuk bakmış unuttuğu bile kendilere soluyor aklına gelince anca :) bırakın ben bakicam ya. Kaynanam gösteriş yapıyor bak millete nasıl bakıyorum torunuma der gibi eşime diyor bu çocuğa bakamiyor galiba demiş zayıf olduğu için ... Bende sinir oldum ya ne biçim konuşuyorlar ben annesiyim elimden geldiğince yapıyorum zaten bu hafta AÖF var kızım hasta ders bile çalışmadım ilgilenmekten.. napayım daha..

Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Denge derken ne dengesinden bahsediyorsunuz? Annem apayrı kv kim? Niye ikisi arasında denge kurmaya çalışayım? Kv mi aramıyorum bir rahatsızlığı olmadığı sürece. Ayda 1 filan görüşüyorum. Mesafeli olmak en iyisidir. Anneme davrandığım gibi kv me karşı davranmam hak etmiyor zaten.
Saygıyı aşmamak yeterli bence.

Anlamazlar öyle insanlar anlamıyor yada işine gelmiyor

Biz öyle çok mesafeli değil de anne kız gibi olmaya çalışıyoruz şu anda şükür ki. Benim asıl merak ettiğim dediğim gibi bir şey alırken ya da giderken hangisine daha çok gidiyor daha çok kalıyorsunuz gibi sorulardı

Ben kalmam kv de cunku hic huzurlu olmuyorum hemde sevmiyorum o yuzden mecbur degilsem kalmam annemlerde sehir dışında yazlari gidiyorum gidincede baya kaldigim oluyor

Ikisi de uzak şehirde. Bi biri gelir kalır bi diğeri. Kv geldiğinde yoruluyorum. Annen geldiğinde dinleniyirum. Dengemiz burda kurulmuş zaten. Söze gerek yok...

Aradaki mesafeyi iyi kurmak lazım.
Ve benden size ufak bir tavsiye kesinlikle annenizi kayınvalidenize , kayın validenizi annenize kötülemeyin.
Canım sana birşey sormak istiyorum. Bu söylediğin hatayı ben kısa süre önce yaptım. Annemin dedikodularını anlık susturmak için kayinvalidem için söylediklerini onayladım. Evet anne aynen öyle haklısın dedim. Benim annem çok hırçın ve dili sert. Umarım o onaylamamı aleyhime kullanmaz. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Mümkün olduğunca görüşmeyecekler
Anneyle olanı kvye kv ile olanı ona anlatma
Anneyle istediğini yap kvye görevleri yerine getir

W WWEE
Bu tamamen sizin, annenizle ve kv'nizle olan iletişiminize kalmış. Burada, Kv'sini elinde olsa canlı canlı gömen de var, :) başının tacı yapan da. Iletisimi kv ile iyi olmayan, size görüşme der; bu sefer sizin de iletişimimiz kopar. Ortada art niyet olmadikça, Saygıda kusur etmezseniz sevgiyi bulursunuz.

Ben kv'mi kendi öz annem kadar severim. Eşimin annesi benim annem, benim annem eşimin annesidir.. Birine birşey alsak diğerine de alırız. Ikisi de benim için değerlidir. Birini arasam diğerini de ararım.. Dedigim gibi bu tamamen sizin belirleyeceğiniz bir çizgi..

Ben de sizin gibi düşünüyorum şu anda zaten canım

Ailelerden uzaktayız. Bence en iyisi böyle. Yakın arkadaşların yaşadıklarına bakıyorum da çok zorlanıyorlar aileler konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…