- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Bebek olunca degisiyorlar yok üşütme yok Bla Bla bı sürü laf demi? Torunu olabilir ikisi de paylasamiyorlar torun benim demesi ben bunlar yaşadım halada yaşıyorum aman torun hasta olmasın yok bakamiyormusun bile dedi ben nelere isittim ama davranışları hareketleri beni buz gibi soğuttu resmen eşim hala onlar sana naptı diyor bazen ailesini savunuyor esim de senin ailenkarışmiyor mu diyor valla kızımı bana bıraksa ben onun annesiyim annesi yokmuş gibi davranmalara sinir oluyorum gerçekten.Çok sık denk gelmiyorlar ayda yılda bir belki annem bizdeyken gelirse falan görüyorlar yengem doğum yaptığında bebek görmeye gitti mesela kayinvalidem aralarında sorun olmaz ama kayinvalidem herseye takık bi insan ve bazen bana diyir hiç oralı olmuyorum özellikle torun olduktan sonra birşeyler daha çok değişti bizim torun bizim torun bebek gelince görüşmeler haliyle daha çok oldu paylaşamadılar ama kötü olarak değil komik bi sürtüşme vardı bana ikiside yardım etti gayet iyiydiler 15 gün ilk başlarda ama asla annemin yerini tutamaz çünkü kimse bilmesede bana yaşattıklarını ben biliyorum anlatamasamda kimseye o yüzden annemle kıyaslayamam bile şimdi hamileyim bitkin durumdayım oğlum küçük ayrıca zor bi hamilelik hiç gelmez sormaz üst katımızda her gün kızının yanında torunlarına bakıyor ama bizim kapıyı bi kez çalmaz istemedi ilk başta beni mezhep farkından hala da öyle oğlum doğunca seni affettim falan dedi biraz dengesiz esim de babasıda takma onun psikolojisi bozuk diyolar ama kadının sadece bana bozuk kızına oğluna akrabalarına degil:) he bi de küsmüş bana hiç arayıp sormuyormuşum gripti kendisi çorba yapmıyormuşum ya hamileliğim boyunca ikisindede hiç bi yardımın dokunmasın oğlumla bi kez ilgilenme ayrıca bende griptim çok kötüydüm benden bide yardım bekle bana çok saçma geliyo esim de takılma annemin palavralari iste diyo:)
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Çok abartıyorlarmış gerçekten esimin babası da öyle oğlumu acayip sahiplenmiş durumda gına geldi artik aman takmıyorum kimseyi umrum dişi herkes sende takma yoksa hasta olursun valla ben yaşadım gördüm taksanda birşey degismiyoBebek olunca degisiyorlar yok üşütme yok Bla Bla bı sürü laf demi? Torunu olabilir ikisi de paylasamiyorlar torun benim demesi ben bunlar yaşadım halada yaşıyorum aman torun hasta olmasın yok bakamiyormusun bile dedi ben nelere isittim ama davranışları hareketleri beni buz gibi soğuttu resmen eşim hala onlar sana kaptı diyor bazen ailesini savunuyor esim de senin karışmiyor mu diyor valla kızımı bana bıraksa ben onun annesiyim annesi yokmuş gibi davranmalara sinir oluyorum gerçekten.
.
İnşallah hep öyle olur ya bebek yok demi senin?Bizim her zaman saygili ve sevgili bir iliskimiz var bunda aslinda hepimizin payi var annem de kv de lafini sozunu bilen gerekli mesafeyi saygiyi koruyan insanlar ben kv cok severim ama saygi her seyden oncedir ve mesafemi korurum ama bu uzak durmak degil kesinlikle esim de benim aileme oyledir. Aslinda olmasi gereken de budur bence herkes yerini bilecek birbirine saygili olacak.
Yakında ise basliycam az kaldı diye kına yakacak zaten:)Çok abartıyorlarmış gerçekten esimin babası da öyle oğlumu acayip sahiplenmiş durumda gına geldi artik aman takmıyorum kimseyi umrum dişi herkes sende takma yoksa hasta olursun valla ben yaşadım gördüm taksanda birşey degismiyo
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Anlamazlar öyle insanlar anlamıyor yada işine gelmiyorYakında ise basliycam az kaldı diye kına yakacak zaten:)
Benim kızımı onlara bırakmaya gerçekten niyetim yok çünkü kızımı inceleyip duruyor aman bişey olmuş vay efendim gibisi laf.. karnı tok daha yedirmeye calsti hala aç bu çocuk dediler bile. Elini ağzına sokuyordu dış çıkacak kaşınıyor anlamıyorlar bundan 25sene önce çocuk bakmış unuttuğu bile kendilere soluyor aklına gelince anca :) bırakın ben bakicam ya. Kaynanam gösteriş yapıyor bak millete nasıl bakıyorum torunuma der gibi eşime diyor bu çocuğa bakamiyor galiba demiş zayıf olduğu için ... Bende sinir oldum ya ne biçim konuşuyorlar ben annesiyim elimden geldiğince yapıyorum zaten bu hafta AÖF var kızım hasta ders bile çalışmadım ilgilenmekten.. napayım daha..
Ikisi de uzak şehirde. Bi biri gelir kalır bi diğeri. Kv geldiğinde yoruluyorum. Annen geldiğinde dinleniyirum. Dengemiz burda kurulmuş zaten. Söze gerek yok...Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Canım sana birşey sormak istiyorum. Bu söylediğin hatayı ben kısa süre önce yaptım. Annemin dedikodularını anlık susturmak için kayinvalidem için söylediklerini onayladım. Evet anne aynen öyle haklısın dedim. Benim annem çok hırçın ve dili sert. Umarım o onaylamamı aleyhime kullanmaz. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?Aradaki mesafeyi iyi kurmak lazım.
Ve benden size ufak bir tavsiye kesinlikle annenizi kayınvalidenize , kayın validenizi annenize kötülemeyin.
Mümkün olduğunca görüşmeyeceklerMerhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ben de sizin gibi düşünüyorum şu anda zaten canımW WWEE
Bu tamamen sizin, annenizle ve kv'nizle olan iletişiminize kalmış. Burada, Kv'sini elinde olsa canlı canlı gömen de var, :) başının tacı yapan da. Iletisimi kv ile iyi olmayan, size görüşme der; bu sefer sizin de iletişimimiz kopar. Ortada art niyet olmadikça, Saygıda kusur etmezseniz sevgiyi bulursunuz.
Ben kv'mi kendi öz annem kadar severim. Eşimin annesi benim annem, benim annem eşimin annesidir.. Birine birşey alsak diğerine de alırız. Ikisi de benim için değerlidir. Birini arasam diğerini de ararım.. Dedigim gibi bu tamamen sizin belirleyeceğiniz bir çizgi..
Ben de korkmuyor değilimAilelerden uzaktayız. Bence en iyisi böyle. Yakın arkadaşların yaşadıklarına bakıyorum da çok zorlanıyorlar aileler konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?