- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Bebegim yok henuz :) ama olsa da Allahim insallah saglik verir, sagligim oldugu surece pek kimseyi karistirmayi dusunmuyorum.İnşallah hep öyle olur ya bebek yok demi senin?
Bebek yap bı hele hepsi 180 derecede değişiyor bak gör:/
Allah iyi ilişkinizi daim etsin inşallah valla aranızda sevgili saygılı bir ilişki baştan beri var ise çocuk olunca da değişeceğini sanmıyorum benim öyleydi bebeğim oldu büyüyor şu an hep iyiydik sevgili saygiliydik şükür hala öyleyiz ben anneme birşey alırken kayinvalideml de alırım en azından özel günlerini her ikisinin de kaçırmam gidip gelme konusuna gelince de ikisiyle de sık sık görüşür konuşur gider geliriz çünkü hem annemle hem kayinvalidemle çok yakın oturuyoruz hatta kayinvalidem ile baya yakın oturuyoruz hep iletişim halindeyiz dedim ya ilişkinizin durumuna bağlıBiz öyle çok mesafeli değil de anne kız gibi olmaya çalışıyoruz şu anda şükür ki. Benim asıl merak ettiğim dediğim gibi bir şey alırken ya da giderken hangisine daha çok gidiyor daha çok kalıyorsunuz gibi sorulardı
sağlamıyorum görüşmüyorlar cunku bir takım olaylar meydana geldi kucuk bir sürtüşme yaşandı görüşmüyorlar. valla böylesi daha rahat olduMerhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ne güzel. Allah arttırsın sevginiziAllah iyi ilişkinizi daim etsin inşallah valla aranızda sevgili saygılı bir ilişki baştan beri var ise çocuk olunca da değişeceğini sanmıyorum benim öyleydi bebeğim oldu büyüyor şu an hep iyiydik sevgili saygiliydik şükür hala öyleyiz ben anneme birşey alırken kayinvalideml de alırım en azından özel günlerini her ikisinin de kaçırmam gidip gelme konusuna gelince de ikisiyle de sık sık görüşür konuşur gider geliriz çünkü hem annemle hem kayinvalidemle çok yakın oturuyoruz hatta kayinvalidem ile baya yakın oturuyoruz hep iletişim halindeyiz dedim ya ilişkinizin durumuna bağlı
Annemin öyle şeylerle işi yoktur kendi halindeAnnenize, eşiniz ve kayımvalidenizle olan hiçbirşeyi anlatmazsanız problem olmaz.
Ama genel olarak gördüğüm kadarı ile hep kayınvalidenin yediği, içtiği, giydiği vs herşey anlatılıp gıybet konusu oluyor. Anne de durması gereken yeri bilmiyor.
abartmadan kayınvalidenizi annenize övün saha doğrusu anne seni çok seviyor gibisinden , size ne kadar iyi davrandığından falan bahsedin.Canım sana birşey sormak istiyorum. Bu söylediğin hatayı ben kısa süre önce yaptım. Annemin dedikodularını anlık susturmak için kayinvalidem için söylediklerini onayladım. Evet anne aynen öyle haklısın dedim. Benim annem çok hırçın ve dili sert. Umarım o onaylamamı aleyhime kullanmaz. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Benim demek istediğim iki anne arası değil de sizin ile annenizin ve kayımvalidenizin dengesi aslındaBnm kv beni bile arayip sormaz ki annemi arasin. Kultur farki diyelim. Ne muhabbet var ne de kusluk. Herkes kendi hayatinda oldugu icin dengeye gerek yok. Yani ben anneme de kv yede cok gorusun desemde gorusmezler gerek yok araya girip samimi olmaya
Benim demek istediğim iki anne arası değil de sizin ile annenizin ve kayımvalidenizin dengesi aslında
Deneyeceğim inşallah. Allah razı olsun canımabartmadan kayınvalidenizi annenize övün saha doğrusu anne seni çok seviyor gibisinden , size ne kadar iyi davrandığından falan bahsedin.
Biz öyle çok mesafeli değil de anne kız gibi olmaya çalışıyoruz şu anda şükür ki. Benim asıl merak ettiğim dediğim gibi bir şey alırken ya da giderken hangisine daha çok gidiyor daha çok kalıyorsunuz gibi sorulardı
Canım sana birşey sormak istiyorum. Bu söylediğin hatayı ben kısa süre önce yaptım. Annemin dedikodularını anlık susturmak için kayinvalidem için söylediklerini onayladım. Evet anne aynen öyle haklısın dedim. Benim annem çok hırçın ve dili sert. Umarım o onaylamamı aleyhime kullanmaz. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Ben de dediğiniz gibi davranıyorum. Umarım benim de kötü davrandığım olmazÖyle bir denge yok. Biri seni yıllarca sevmiş beslemiş büyütmüş sarmış sarmalamış yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş gerekirse uyumamış kokusu bile bir başka olan birkadın. Diğeri yıllar sonra eşinden dolayı hayatına girmiş seni kabullenememiş sen onu kabullenememişsin. Ama ben şöyle düşünüyorum annem benim için ne ladar değerliyse eşim içinde annesi o kadar değerli. O yüzden duyduğumu duymamış olayınm gördüğümü görmemiş olayım arada mesafe tutayım saygısızlık etmeyeyim ama kendimede ettirmeyeyim bu koşullarda iyi geçineyim ki eşimde üzülmesin o da benim anneme saygıda kusur etmesin. Ama açıkçası tanışıklığımız boyunca bikaç kere sabrımın taşıp sertçe set çektiğim ve kırdığım hatta bağırdığım oldu kayınvalideme. Olmasa iyiydi ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?