Anne=Kayınvalide?

Glorya

SıkıLdımmı ne?
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
570
2
96
K.K.T.C.
Kızlar ben bunu hep merak ediyordum...Sonunda böyle bi konu açmaya karar verdim.
Kayınvalide anne gibi olabiliyormu,ya da ANNE KADAR sevilebiliniyormu?
(konu daha önce açılmışmı?görmedim)

sen seviyomusun kayınvalideni annen kadar evlisin?

ben seviyorum annem kadar değil ama normal olarak

yani ortada iki tarafında çok sevdiği birisi oluyor ve iki taralı fedakarlık oluyor

tabi kaynanayada bağlı o seilcek var sevilmicek var:)

seviyorum ama normal bi vatandaş kdr,valla kusura bakmasın.bi açık ver,kaynaların kaynana damarı yine tutuyo,melekde olsa! (gerçi ben daha saygımı bozmadım,bişeyde görmedim ama..) Etrafımda görüyorum :mymeka:

tutuyo tabi kız tutmaz mı be aman :1closedeyes:
bende görmedim ama gene olmuo.

tabıkı anne gıbı olmaz melek bıle olsa ınsanın annesı gıbı asla olamaz

ben hiç kimseyi annem kadar sevemem..annem herşeyimdir başımın tacı,gözümün nuru,elim ayağım beynim ..herşeim...:asigim:
nişanlımın annesinide seviorm ama annemle mukayese etmem tabiki...
ben anne diyemiorm nişanlımın annesine songül teyze diorm,diyexeğimi sanmıorm,nezaman diecek olsam kötü oluorm anneme ihanetmiş gibikaydirigubbakcemile3
o da zorlamıo sağolsunopuyorumnanaktanama mesela niaşnlımın annesi bana mantı yapıo ama annem yapmıokaydirigubbakcemile3

bende anne demiyorum ismini söyleip öle anne diorum.... x anne gibi :bbo:

ben de öle yapacağım büyük ihtimalle ilerleyen yıllarda :))

Bence tabiki insanın annesi gibi aslaaa olamazz amaaa..
kayınvalide iyi biri olursa iyi anlaşılırsa sevilir rahatcada anne denir(ama deminde dedigim gibi ne kadar iyi anlaşılırsa anlaşılsın ANNEnin yeri ayrı)
evlilerinki belli,ama bekar kızlar dua edinde kaynanız iyi çıksın,walla benim aşkımın annesi iyi birine benziyor ama bakalım herkezin dedigine göre evlenince çıkıyomuş gercek yüzler hadi hayırlısı =) ayrıca bende x anne dicem öyle daha rahat olur..

ben de severim kayınvalidemi ama ne de olsa o "kayınvalide" konumunda sen de "el kızı"
ne o benim annem gibi olabilir ne de ben onun öz kızı gibi
yine de seviyorum ve sevildiğimi de hissediyorum
bu da yeterli sanırım

ben de severim kayınvalidemi ama ne de olsa o "kayınvalide" konumunda sen de "el kızı"
ne o benim annem gibi olabilir ne de ben onun öz kızı gibi
yine de seviyorum ve sevildiğimi de hissediyorum
bu da yeterli sanırım

doğru...

kimse benim annem olamaz
belki gercekten cok iyi niyetli olduguna inansaydım filan öyle teyze gibi filan görebilirdim ama anne degil asla
zoraki anne demek kabul etmek anlamına gelmez
onlar kızım demeyle kızları yerine koyuyorlarmı

Olabilir.....önemli olan konumu degilki insanligidir

Benim bir arkadasim var, Annesinden görmediklerini kayinvalidesinden gördü, annesi onu hice sayarken kayinvalidesi bas taci yapti...hic belli olmaz bu isler.

Her doguran Anne olamadigi gibi her kayinvalidede gelinini el kizi gibi degil kendi öz kizi kadar sevebilir.:hulya:

en ufak bi hatadada kaynanalıkları çıkar ortaya, her kayınvalide oğlunun karısını GELİN olarak görür bence KIZI olarak değil....dili başka desede..

ben çok isterim esimin annesine anne demek onunda benim anneme anneme demesi..benim hoşuma gidiyor içten söylendiği zaman..sonuçta bir aile oluyoruz..
suan için garip gelse de ılerde kayınvalideme anne demeyi çok isterim..erkek arkadaşımın annesiyle çok iyi anlaşıyoruz ve beni ne kızından ne de oğlundan ayrı tutmuyor..benim olmadığım ortamlar da bile beni over..ılerde de bir problem yaşayacağımızı asla sanmıyorum..zaten kişilik olarak annemin aynısı o yüzden nasıl davranicagimi ne diyeceğimi vs çok iyi biliyorum..
ins ılerde de bu böyle devam eder ve anne diyebilirim..

annenizi düşünün kac yasınıza gelirseniz gelin önünüze yemek koymaya calışan azıcık basınız agrısa dinlen yat diye peşinizde gezen kadın
kayın validenizz ise sürekli sizden özel hizmetkarıymışsınız gibi iş bekleyen bunun neresi annelik
kendi kızına böyle mi davranır allah askına

dediğin gibi kayınvalideler de vardır elbet..ama en gercek ornek benim annem de bir kayınvalide ve bana nasıl davranıyorsa aynısını hatta bazen daha bile fazlasını gelinine yapar..aynen dediğin gibi de yapar yengem hasta olduğu zaman gider yemeğini yapar evini toparlar cocuğa bakar yengeme bakar gerekirse orda kalır..asla ayırmaz bizi..
hep mı kötü kayınvalideler?hayır..iyileri de var..

kesinlikle katılıyorum buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…