sen seviyomusun kayınvalideni annen kadar evlisin?
ben seviyorum annem kadar değil ama normal olarak
yani ortada iki tarafında çok sevdiği birisi oluyor ve iki taralı fedakarlık oluyor
tabi kaynanayada bağlı o seilcek var sevilmicek var:)
seviyorum ama normal bi vatandaş kdr,valla kusura bakmasın.bi açık ver,kaynaların kaynana damarı yine tutuyo,melekde olsa! (gerçi ben daha saygımı bozmadım,bişeyde görmedim ama..) Etrafımda görüyorum :mymeka:
ben hiç kimseyi annem kadar sevemem..annem herşeyimdir başımın tacı,gözümün nuru,elim ayağım beynim ..herşeim...:asigim:
nişanlımın annesinide seviorm ama annemle mukayese etmem tabiki...
ben anne diyemiorm nişanlımın annesine songül teyze diorm,diyexeğimi sanmıorm,nezaman diecek olsam kötü oluorm anneme ihanetmiş gibikaydirigubbakcemile3
o da zorlamıo sağolsunopuyorumnanaktanama mesela niaşnlımın annesi bana mantı yapıo ama annem yapmıokaydirigubbakcemile3
ben de severim kayınvalidemi ama ne de olsa o "kayınvalide" konumunda sen de "el kızı"
ne o benim annem gibi olabilir ne de ben onun öz kızı gibi
yine de seviyorum ve sevildiğimi de hissediyorum
bu da yeterli sanırım
Olabilir.....önemli olan konumu degilki insanligidir
Benim bir arkadasim var, Annesinden görmediklerini kayinvalidesinden gördü, annesi onu hice sayarken kayinvalidesi bas taci yapti...hic belli olmaz bu isler.
Her doguran Anne olamadigi gibi her kayinvalidede gelinini el kizi gibi degil kendi öz kizi kadar sevebilir.:hulya:
annenizi düşünün kac yasınıza gelirseniz gelin önünüze yemek koymaya calışan azıcık basınız agrısa dinlen yat diye peşinizde gezen kadın
kayın validenizz ise sürekli sizden özel hizmetkarıymışsınız gibi iş bekleyen bunun neresi annelik
kendi kızına böyle mi davranır allah askına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?