yok artik niye kendi annem gibi sevecekmisim....su son haftalara kadar annem kadar asla olamaz ama normal bicimde seviyodum..kadin iki yüzlülügünü göstermeye basladi ve artik pek hoslanmiyorum....kaynana iste bi huzursuzluk yapmasa günleri gecmez....benimki melek derken yan odada arkamdan konusur oldulmaz:ama hic tinmiyorum....birak anne gibiyi normal olarakta artik sevmeyecegim:lepi:
vallaha ben kayinvalidemi cok seviyorum.. ben ona annecim diyorum oda bana kizim diyor.. asla gelin olarak hitap etmez.. insanlar degisebilir tabiki yillar gectiginde.. ama yani bugüne kadar superiz..
genc oldugu icinde belkide..
en ufak bi hatadada kaynanalıkları çıkar ortaya, her kayınvalide oğlunun karısını GELİN olarak görür bence KIZI olarak değil....dili başka desede..
ay çok hoşsun vallahi sırnaşık şey bende diyordum hani sadece benmi öle düşünüyorum,etrafıma bakıyorum bazısı annecim annecim fln,bende diyorum bende mi bi sorun var sositososito
yok canim bizde bi sorun yok emin olben hic annecigim diyeni görmedim sanirim benim etraftaki bütün kaynanalar cadi
benim annem bizden ayırmaz yengemi.. yengem de annecim demeden konuşmaz.. abim de yengemin annesini çok sever.. annem gelinim demez benim artık çocuğum kızım der gelini için..... annemden böyle gördüğüm için ben de karşıdan bunu bekliyorum..tabiki kendi annemiz canımızın bi parçası.. bambaska bir bağ var aramızda ama ben sevgilimin annesine sarildiğim zaman çok huzurlu oluyorum.. kadın da kendini düşünmez bizi düşünür.. çocuklarım diye bahseder bizden bahsederken.. beni kendi kızından oğlundan ayırmaz ki sadece oğlunun kız arkadasıyım ne nişan var ne söz.. gene de sarılır sarılır öper koklar.. çocuklarımsınız siz benim der.. yavrum kızım aşkım diye hitap eder.. bişey yapacakken benim de fikrimi sorar.. yüzüm düştüğü zaman oğlum mu üzdü seni yoksa anlat çabuk der.. geçenlerde bişey oldu ben baya yüksek sesle güldüm.. mutfaktan geldi beni öptü.. hep gül böyle dedi.. benim rahatımı mutluluğumu düşünür.. sıcaktır.. annedir.. eliyle yemek yedirir.. bi lokma bana bi lokma sevgilime .. kucağina gider otururum saçlarımı öper koklar.. hep böyle kalır inşallah.. tabi ki kendi annem gibi olamaz ama onun yarısı kadar olabildi bile şimdiden.. çook seviyorum onu.. annem gibi olmasa da bi teyzem gibi seviyorum.. o da belki kızı gibi sevemez ama sevildiğimi hissediyorum gene de.. babasına hiç girmeyeyim.. kendi babamla yapamadiğim içimde ukte kalan herseyi babasıyla yapiyorum.. benım babam resmi ve mesafelidir.. pek hissedemem sevgisini.. ama sevgilimin babası sevgilime baskı yapiyomus gidip isteyelim nişanınızı yapalım burcuyu kaçırırsan hiç affetmem seni diyomuş.. kendi babam gibi asla sevemez biliyorum belli edemese de babam daha baska seviyodur illaki.. ama dedim ya kendi babamla yaşamak isteyip de yaşamadiğim bi çok şeyi sevgilimin babasıyla yaşiyorum bu da üzüyo aslında =(
:Saruboceq:
yazdıkların çok güzel...ne mutlu sana..inş. bu hep böyle gider
Kayınvalideye göre değişen bir durumdur, ama bana göre ne kadar iyi olursa olsun, annenizden daha çok anlaşmış bile olsanız annenin yerine koymak haksızlık gibi geliyor bana...
Ayrıca yıllarca gelinine bir kere bile kızım diye hitap etmemiş öyle görmemiş hep gelin demiş bir model varsa önümde ben anneyi ancak formalite icabı söylerim...
sevemem.......anne sonradan olunmaz..oldu oğluyla imza attım karısı oldum diye hoppp birden bi annem oluverdi öylemi? bana anne demek bile saçma geliyo benim zaten annem babam var ...başkasının annesine babasına niye anne diyeyim? ne hakkı var üstümde? beni bu yaşa omu getirdi?anneliği haketmek bu kadar kolaymı? peki beni doğuran her çileme katlanan kendi anneme haksızlık değilmi bu? ben siz diye hitap ederim ...yada eşimin annesi derim bahsederken.......
kimseyi annem kadar sevemem ..aynı kefeyede koyamam asla...bu benim fikrim tabi sevebilene ne mutlu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?