Anne kelimesini duydugumda kalbim sızlıyor..

BARAN90ISIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
416
210
53
34
Bende anne olmak istiyorum 6 yillik evliyim 4 asilama 2 defa tup bebek yaptım hepsi koca bir hicc..Husranla sonuclandı.Esime cevreme birsey hissettirmek istemiyorum ama tek kaldiginda hep agliyorum..Hep neden sorusunu soruyorum kendime..Allahın takdiri bikiyorum.Rabbim bizi bununla sınıyor ama ben üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum. Evlatlik almak istiyorum esimde buna yanasmiyor.Cok caresizim coookkk..Benim gibi arkadaslar sadece biz birbirimizi anlarız gelinde konusalım kimselere birsey anlatamiyorum cunku.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..

hiç bir zaman isyan etmemek lazım. rabbim herşeyin hayırlısını versin.tedaviler zor süreçler tabiki oldu ve haliyle yıprandınız. belki benide bu süreçler bekliyor bnde pko hastasıyım. ama her zaman dua ile rabbine sığın. üzme kendini

melinas mom var biliyorsunuz ünlü sosyal annelerden. sayısız tüp bebek ve aşılamadan sonra hamile kaldı. doğal yoldan sürekli dış gebelik yaşıyordu vs. kitabını okumanızı öneririm seni beklerken adı. melike öztürktü sanırım adı.

bak ben sana kendi hayatımdan ornek vereyim .
Hic korunmadık çocuk bekledik ilk günden eşim olacak adamla .
Evlenmeden önce hic konuşmadık çocuk konusunu çünkü her şey mükemmel geçiyordu ve bir pürüz yoktu,çocuk olur olmaz gibi bir ihtimal bile aklımızın ucundan geçmedi .
Neyse olmadı çocuğumuz 5 tüp 2 de iptalim vardi transfere kadar iyi ama sonuç negatif .eşimde de sıkıntı çıktı ortaya yani ikimizde de vardi .
Eşimde de olduğu icin sikinti bana pek yüklenmiyordu , allahın işine karışılmaz yüzüme bakmıştı .

Annesiyle ısınamadık birbirimize bu eşimi daha da yordu ve gittikçe içine kapanık bir kişi oldu .
Çünkü ona göre biz ve annesi iç-içe olmalıymışız o bunu hayal etmemişmis .

Neyse Evliliğimiz sarsılıyormuş ama ben deli gibi doktor , lokmanhekim, bitki kürleri hepsini uygulamayıp araştırıyorum .
Eşim bir gün diyemedi ki olsun çocuğumuz olmasa da biz bize yeteriz , hergun bekledim bu cümleyi ondan ama o bunu hic dile getirmedi .
Belki boyle deseydi daha huzurlu olacaktık ve bebeğimiz gelecekti , oysa ben hem çocuk icin hem de eşimi mutlu etmek icin bin parçaya bölündüm.
O ise annesine gidip , kahvesine gidip günlük yaşamını devam ettirdi sadece benim yanımda yaşayan ölüydü .
Şimdi Biz boşanıyoruz anlaşmalı , adam kurtuluyor artik bu dertten ve ben onun gerçek yüzünü gördüm boyle bir adamdan çocuğum olmamış diye binlerce kez şükürler olsun diyorum .
Ve en önemlisi çocuk derdini unuttum evliliğim bitiyor diye yuvam dağılıyor diye bunun derdine düştüm .
Adetim düzeldi bir ped bile ıslanmazken şimdi bir paket bitiyor .
Çocuğum olabilirdi ama benim icin hayırlı değilmiş allahım vermedi bas göz üstüne .
Sen de stres yapma olacağı varsa olur de ve kendini allaha teslim et.

Ah canimm bende seninle ayni durumdayim bende 2 aşilama 2 tüp bebek yaptim olmadine diyim stres yapma desem biliyom insanin elinde degil burayi acman iyi oldu belki birbirmize teseli oluruz annelik duygusunu yaşamadan olmek istemiyor hep sabah yatakta hayal ediyorum simdi cocugum olsaydi onun yatak odasına gider bi güzel kokusunu cekerdim icime oda bana bakip dişiz ağziyla gulerdi ne yapalim canim bizim kadaerimizde de bu var

Benle birlikte evlenenler 2 ye gebe rabbim onlari bağislasin onuda gectim ben evlendigimde bile daha küçük olanlar evlendi onlarad gebe ne olacak biride kalkip bize sınırsız tüp bebek yaptirsa manevi bi kenara biraktik maddi sıkıntı milette 3 cocuk yapin diyenler olamayanlar icinde bisey yapsa devlette pahli

Canimm ben 24 yasindayim sorun bende hipo hipo hastasiyim
genç evlenmişsin o zaman pekı bu konu esınle aranızda sorun yaartıyor mu? bak sana bşy anlatacağım babannem ilk evlendiğinde çocuğu olmamış yıllarca 10 sene olammıs o da çok genç evlenmiş doktor doktor gezmişler o dönemde hiçbir doktor senın çocuğun olmaz demiş sonra adet olmamış birgün ve bakmış hamile Allah verecekse oluyor mutlaka. zamanı vardır dert etme

Keske canimm babaannen gibi olsaydi ilac kulanmadigimda adetten de kesiliyorum. Sagol canimm

Sorun yaratıyor canimm esimde hakli baba olamak istiyor herkes gibi eve gelince ev sesiz surekli profiline yigenlerinin fotolarini koyuyor onumda cani aciyor bazen tartistigimzda ağzindan istemeyerekte olsa biseyler çıkıyor o zaman yer yarilip içine giresim geliyor

sana karsı anlayışlı olması lazım sonucta bu senın elınde olan bşy değil ki herkesin basına gelebılır her ınsanın ımtıhanı olabılırdı bu. ama onun tavırları senı daha da yaralıyordur

seven adam işte o tartışma esnasinda da ağzından kaçırmaz , en az eşi kadar hassas olur .
Benim eşimde de sorun olduğu icin demezdi ne normalde , ne tartışmada ama bir gün bile ,olmazsa olmasın biz bize yeteriz de diyemedi .
İnancı olan insan kendini allaha teslim eder , onlar etmediği icin biz bu kadar üzülüp yıpranıyoruz çünkü kendimizi eksik görüyoruz .
Allahın verdiği sınava onlar yüzünden tevekkül edemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…