Anne kelimesini duydugumda kalbim sızlıyor..

Kesinlik haklsin ama iste bunun içinde insanin vicdani sizlamasi lazim ki ben okadar iğneleri vurup can acisi cekyom zevk icin degil ki anlamıyorlar esimde demiyor biz birbirmize yeteriz ara sira diyor çocuksuz olmuyor diye bende hep geceleri gizli gizli ağliyom bu gun eltim kiznin fotosunu atiyor gozume soka soka ben istemedim ki kzinin fotolarini zaten hamileyken surekli ariyordu kizm tekme atti bilmem ne kendimle olan sorunumla mi ugrasacam yoksa esimle mi yoksa miletlemi anlamiyomm

allah yardımcın olsun canım benımmm.. Allah buyuktur acil şifalar versin. pekı bu hastalık hep mı vardı yoksa sonradan falan mı oldu?
canimm bu hastalik sonradan olusmadi hep vardı beyinle olan bi sıkıntı östrojen hormonu salgilamiyor senin herhangi bi sıkıntı yok tur umarim canimm bide konu sahibinden özür diliyorum ona destek olmak yerine

allah yardımcın olsun cnm inşallah en kısa zamanda bebek dileğin gerçek olur sen umudunu yitirme yeter...

Bunu dikkatli oku lütfen!
Komşumuz bir çift yıllarca ugrastilar çocukları olsun diye denemedikleri hiç bir şey kalmamıştı hem tip hem alternatif tip,tam 10.yılların da kadın tüp bebekle hamile kaldı ve bir erkek bebek dünyaya getirdi hersey çok guzellesmisti artık hayatlarında,yalnız bu güzellik sadece 1 yıl sürdü adam kanserdi bunu öğrenmeleri ve adamın vefatı arasında sadece 1 yıl sadece 1 yıl vardı! Anlatabildigiimi umuyorum

canimm bu hastalik sonradan olusmadi hep vardı beyinle olan bi sıkıntı östrojen hormonu salgilamiyor senin herhangi bi sıkıntı yok tur umarim canimm bide konu sahibinden özür diliyorum ona destek olmak yerine
ben babannem olayını hem konu sahıbı için hem de diğer bu zorlukları yasayan tum kadınlar için yazmıstım. Allahım en tez zamanda tüm hasta arkadaslarımıza yardımcı olsun. beyinden salgılanıyorsa bile onun mutlaka tedavisi ilacı vardır ailemde de vardı bılıyorum. bak mesela teyzem adetten kesildikten sonra doğum yaptı (ama çok kısa bi zaman sonra 2-3 ay gibi kısa süre sonra) mucize gibi birşeydi bizim için Allah verecekse mutlaka oluyor canım. dua et çokca

Evet Allahın takdiri.
Ben çok cocuk sevmem ama kendi cocugum olsun anneliği tadayım istiyorum.
Ben de bir ay klomen tedavisi gördüm olmadı
temmuzda olumsuz bir asılamam var, bu ay ıkıncı asılamam olacak.
OLmayınca olmuyor sanırım, siz daha çok aşamalardan gecmıssınız
Ama belkı kendılıgınden gelır melegınız umutsuz olmayın.

Sizde sıkıntı neydi
bizim de 3 bucuk yıldır olmuyor

İnşallah bundan sonra her şey sizin için daha güzel olacak. Benimde çocuğum yok. Ama eşimi tanıdıkca, hatalarını gördükce iyiki olmamış diyorum.

Eşini karşına al, yuvadan bir bebek edinmek istediğini söyle onu ikna et ve al. Ben olsam hiç durmaz alırdım. Amcam böyle bir bebeği evlat edinip büyüttü. Ondan gerçeği hiç gizlemedi. Amcam evladının kollarında vefat etti. Yemin ederim öz kuzenlerimden farkı yok. Harap etme kendini. Bebek bebektir. Eşine de iyi davran. Yorma adamı. Hayat öyle güzel ki.

Arkadaşımın on yıl sonra ikizleri oldu.. Allah büyük canım yıpratma kendini..

Slm bende 12 yillik evliyim ve cocugum yok daha dogrusu olmuyor 19.yasimdayken losemi hastaligiyla tanistim kemoterapi nin verdigi zararla erken menopoza girdim cocugun olmamasi cok zor sen hayirlisi derken insanlar senin hayatini zorlastiriyo ve dahada kotusu senin mutsuzligundan kendine mutluluk payi cikartiyorlar uzulme insallah olur evladin ...ben oldugumde olurda Rabbim beni affederse cennetine alirsa diyecegim Rabbim ben dunyada anneligi tatmadim burda verirmisin ...

Yuvada annwye hasret bebelere anne olsanız? Inanin annelik dogum yapmak değildir.

Canım senin adına bi yandan uzuldum bi yandanda kurtulmana sevindim acikcasi Tabiki herseyden önce Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah..Ama bi yerden sonra cok yoruluyor insan be güzelim ben her bebek gordugumde hamile gordugumde icim paramparca oluyor kıskanmak degil bu Rabbim herkesin evladini ana babasina bagislasin insallah..Tüp bebek sonucunu beklerken esimin o heyecanı hop otutup hop kalkmasi hic unutamiyorum.Ama hep hüsran...Dayanamıyorum bazen.Agliyorum hemde cok isyanamı giriyor bilmiyorum..ama kendimi tutamiyorum.

Ben zaten asla isyan etmiyorum.Sadece cok uzuluyorum agliyorum.Elimde degil.Insanlar konustukca konusuyor ben artik ne soyluyecegimi bilmiyorum.Biri karsina geliyor ve tutmamissa bi sebep vardir diyor ama insana nasip degilmis Rabbim nasip etmedi dediginde bu onu tatmin etmiyor cevreye laf anlatmaktanda cok yoruldum.

çok zor. Bir durum , aklımdan çıkmazdı bir an için .
Uyurdum aklımda uyanırdım aklımda , yürürdüm , çalışırdım aklımda .
Hayat zindan gibiydi adet olunca ağlardım , adet yaklaşınca , bebek görünce , duyunca hep gözüm yaşlıydı .
Bitti evliliğim , çocuk derdim de bitti .
Üzme kendini diyemem , demekle olmuyor çünkü , sadece bunda bir hayır var ve bunun farkında ol yeter canim .
Bu sınavın bir amacı var bunu bil , öyle yaşa. Amaç gerçekleşince olacak ben inanıyorum

Hep ruyalarimda bebek emziriyorum surekli birileri bana anne diyor.Cok kafaya taktigim icin ruyalarima giriyor.Suan ev o kadar sessiz ki ben bir cocuk sesi istiyorum evde yaramazlik yapip etrafi dagitan..Hayirlisi insallah Rabbim birgun butun anne olmak isteyenlere bu duyguyu yasatsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…