- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
evet cnm param ve gücüm yettigi muddetce bende denemek istiyorum... insallah Rabbim tez zamanza bebislerimize kavuşturur hepimizi.. beklemen iyi olmus. benim her tüp bebek sonrasi dengem bozuluyor tekrar düzene girmem bi kac ayi buluyor o yuzden hemen arka arkaya denemek de iyi degilKendimi yıpratmıyorum ama seninde dedigin gibi basarisiz denemelerde ister istemez uzuluyor insan onun haricinde alistim sonucta buda Allahtan sınanıyoruz.Rabbim taşıyamıyacaģı yükü kullarına vermez.Sabrınıda veriyor çok sükür..Ama sana tavsiyem vazgecme tedavinede devam et 10 12 tup bebek yapan insanlar var.tamam biraz dinlen ama tedavine devam et derim.ben olsam bssarisiz tup bebekten sonra hemen deniycektim doktor bekleyelim 2 ay diblen dedi onumuzdeki ay tekrar deniycem olmazsa birdaha birdaha yapicam Asla vazgecmiycem Rabbim sabrını veriyor.Allaha sığınıp tedavime devam ediyorum.Hakkimizda hayirlisi insallah Hepimziin hayirli evlatlari olur insallah.
Canım neden demek başli basına ısyan. Sen nden dedikçe rabbim skıntına sıkıntı katacaktır. Benim abimind olmuyodu ilk ewlilıgind. Iyikid olmamis. Ilk karisi öyle biri ciktı ki. Ddik rabbimin bi bildigi warmir.iyiki olmamis.Bende anne olmak istiyorum 6 yillik evliyim 4 asilama 2 defa tup bebek yaptım hepsi koca bir hicc..Husranla sonuclandı.Esime cevreme birsey hissettirmek istemiyorum ama tek kaldiginda hep agliyorum..Hep neden sorusunu soruyorum kendime..Allahın takdiri bikiyorum.Rabbim bizi bununla sınıyor ama ben üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum. Evlatlik almak istiyorum esimde buna yanasmiyor.Cok caresizim coookkk..Benim gibi arkadaslar sadece biz birbirimizi anlarız gelinde konusalım kimselere birsey anlatamiyorum cunku.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..
Bunu esimle paylastım düsünüyorum aslinda.bakalim insallah..Terkedilmiş bir çocuğa veya birkaçına Koruyucu aileliği araştırdınız mı? Düşünür müsünüz? Evlat edinmeden daha farklı...
Kesinlikle pes etmemek lazım..En güzel örnegi yakının işte.Rabbim onun evlatlarinada hayirli omurlr nasp etsin. Bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Benim de neredeyse 3 de senedir olmuyor. Moral bozmadan yola devam. Tüp bebek olmadiginda, 10 gün ağlama, sonra yeni denemeler inşallah. Çok yakınım, 11 sene sonra, 12. Tüp bebeği tuttu, şimdi 4 yaşında. Ondan sonra 3 tane daha yaptı. 14. Denemede hamile tekrar. Onu gördükçe örnek alıyorum. Pes etmek yok. Allah in takdiri. Eğer 7-8 senede, ya da 10. Denemede pes etseydi, şimdi yavrulari vb kucağında olmayacakti.
Rabbim ikizlerine hayrli omurlr versin insallah.Bu arada anladıgım kadariyla esinle sorunlarin var sanirim anlatmak istersen derdini paylasmak isterimRabbi yessir vela tuassir.Rabbi temmim bil hayr.
Anlamını anlayarak,gozyasinla hayırlısını hayırlı vakitte işte Rabbim den..çok zor ama öyle bı hal almıştım ki Rabbim vermezsen de hayırlısı budur benim için ama sen sabrını ver diye dua ettim..son tedavimde.artik çabam da gücüm de bitmişti..
Şimdi ikizlerim var:) ama hayattaki tek sıkıntım in bu dert olmadığını geç gördüm..inan ki vermeseydi, yada tek evladım olsaydı boşanmıştım..
Sabır ve dua ile..
Duzenden kastin adet duzenin demi canım benimde bozuluyor cunku bakalim 2aya duzene gircekmi hakkimizda hayirlisi insallahevet cnm param ve gücüm yettigi muddetce bende denemek istiyorum... insallah Rabbim tez zamanza bebislerimize kavuşturur hepimizi.. beklemen iyi olmus. benim her tüp bebek sonrasi dengem bozuluyor tekrar düzene girmem bi kac ayi buluyor o yuzden hemen arka arkaya denemek de iyi degil
Neden demekteki kastım asla isyan degil inançlı bir insanin Elhamdülillah..Insan sadece uzuluyor iste bazen sacmalayabiliyor Rabbim affetsin insallah.Herseyin hayirlisi. Bu arada abinizin eski esi gercekten okaadar kotu birimiydi anlattiginiz kadar oyle biri ciktiki demissiniz ya o yuzden soruyorum??Canım neden demek başli basına ısyan. Sen nden dedikçe rabbim skıntına sıkıntı katacaktır. Benim abimind olmuyodu ilk ewlilıgind. Iyikid olmamis. Ilk karisi öyle biri ciktı ki. Ddik rabbimin bi bildigi warmir.iyiki olmamis.
Cok kötuydü hemd cokNeden demekteki kastım asla isyan degil inançlı bir insanin Elhamdülillah..Insan sadece uzuluyor iste bazen sacmalayabiliyor Rabbim affetsin insallah.Herseyin hayirlisi. Bu arada abinizin eski esi gercekten okaadar kotu birimiydi anlattiginiz kadar oyle biri ciktiki demissiniz ya o yuzden soruyorum??
Cok kötuydü hemd cokNeden demekteki kastım asla isyan degil inançlı bir insanin Elhamdülillah..Insan sadece uzuluyor iste bazen sacmalayabiliyor Rabbim affetsin insallah.Herseyin hayirlisi. Bu arada abinizin eski esi gercekten okaadar kotu birimiydi anlattiginiz kadar oyle biri ciktiki demissiniz ya o yuzden soruyorum??
Anladım cnmCok kötuydü hemd cok
evet cnm adet düzeni 2-3 aya tekrar eski duzenine geliyor benimAd
Duzenden kastin adet duzenin demi canım benimde bozuluyor cunku bakalim 2aya duzene gircekmi hakkimizda hayirlisi insallah
Mesela Benim carsamba gunu adet gunumdu beklenen adet gununden 10gun once kahverengi lekem basladi ve ben hala adet olmadim dun bi zar parcasi gibi birsey geldi gecen cuma bhcg yaptrsm 0 cikti gecen cuma yani adetime 5gun vardi bu p.tesi test tekrari yaptirmami istedi doktor bakalim ne olucak adet duzensizligimi gebelikmi bilmiyorum.evet cnm adet düzeni 2-3 aya tekrar eski duzenine geliyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?