Anne kelimesini duydugumda kalbim sızlıyor..

evet cnm param ve gücüm yettigi muddetce bende denemek istiyorum... insallah Rabbim tez zamanza bebislerimize kavuşturur hepimizi.. beklemen iyi olmus. benim her tüp bebek sonrasi dengem bozuluyor tekrar düzene girmem bi kac ayi buluyor o yuzden hemen arka arkaya denemek de iyi degil

Canım neden demek başli basına ısyan. Sen nden dedikçe rabbim skıntına sıkıntı katacaktır. Benim abimind olmuyodu ilk ewlilıgind. Iyikid olmamis. Ilk karisi öyle biri ciktı ki. Ddik rabbimin bi bildigi warmir.iyiki olmamis.

Benim de neredeyse 3 de senedir olmuyor. Moral bozmadan yola devam. Tüp bebek olmadiginda, 10 gün ağlama, sonra yeni denemeler inşallah. Çok yakınım, 11 sene sonra, 12. Tüp bebeği tuttu, şimdi 4 yaşında. Ondan sonra 3 tane daha yaptı. 14. Denemede hamile tekrar. Onu gördükçe örnek alıyorum. Pes etmek yok. Allah in takdiri. Eğer 7-8 senede, ya da 10. Denemede pes etseydi, şimdi yavrulari vb kucağında olmayacakti.

Benim de neredeyse 3 de senedir olmuyor. Moral bozmadan yola devam. Tüp bebek olmadiginda, 10 gün ağlama, sonra yeni denemeler inşallah. Çok yakınım, 11 sene sonra, 12. Tüp bebeği tuttu, şimdi 4 yaşında. Ondan sonra 3 tane daha yaptı. 14. Denemede hamile tekrar. Onu gördükçe örnek alıyorum. Pes etmek yok. Allah in takdiri. Eğer 7-8 senede, ya da 10. Denemede pes etseydi, şimdi yavrulari vb kucağında olmayacakti.

Rabbi yessir vela tuassir.Rabbi temmim bil hayr.

Anlamını anlayarak,gozyasinla hayırlısını hayırlı vakitte işte Rabbim den..çok zor ama öyle bı hal almıştım ki Rabbim vermezsen de hayırlısı budur benim için ama sen sabrını ver diye dua ettim..son tedavimde.artik çabam da gücüm de bitmişti..

Şimdi ikizlerim var:) ama hayattaki tek sıkıntım in bu dert olmadığını geç gördüm..inan ki vermeseydi, yada tek evladım olsaydı boşanmıştım..

Sabır ve dua ile..

Kesinlikle pes etmemek lazım..En güzel örnegi yakının işte.Rabbim onun evlatlarinada hayirli omurlr nasp etsin. Bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

R
Rabbim ikizlerine hayrli omurlr versin insallah.Bu arada anladıgım kadariyla esinle sorunlarin var sanirim anlatmak istersen derdini paylasmak isterim

Ad
Duzenden kastin adet duzenin demi canım benimde bozuluyor cunku bakalim 2aya duzene gircekmi hakkimizda hayirlisi insallah

Neden demekteki kastım asla isyan degil inançlı bir insanin Elhamdülillah..Insan sadece uzuluyor iste bazen sacmalayabiliyor Rabbim affetsin insallah.Herseyin hayirlisi. Bu arada abinizin eski esi gercekten okaadar kotu birimiydi anlattiginiz kadar oyle biri ciktiki demissiniz ya o yuzden soruyorum??

Cok kötuydü hemd cok

Cok kötuydü hemd cok

evet cnm adet düzeni 2-3 aya tekrar eski duzenine geliyor benim
Mesela Benim carsamba gunu adet gunumdu beklenen adet gununden 10gun once kahverengi lekem basladi ve ben hala adet olmadim dun bi zar parcasi gibi birsey geldi gecen cuma bhcg yaptrsm 0 cikti gecen cuma yani adetime 5gun vardi bu p.tesi test tekrari yaptirmami istedi doktor bakalim ne olucak adet duzensizligimi gebelikmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…