Anne kelimesini duydugumda kalbim sızlıyor..

Sebepsiz infertiliteymis bir sorun yok sperm degeri yumurtalar gayet iyiymis ama olmuyor iste Rabbim nasip etmiyor.Hayirlisi
Size tavsiyem tabi muhakkak gitmişsinizdir ama yine bir üroloğa gidin proxeed plus yazsın, eşiniz kullansın. Devlet karşılamıyor bu ilacı ama bizim de sebepsiz infertiliteydi ve 5 yılı aşkındır olmuyordu, eşim bu ilaca başladı kutu daha bitmeden çok şükür gebe kaldım.

Evliligin kayinvaliden yuzunden bitiyor anladigim kadariyla cocuk yuzunden degil degilmi?

Ne ise yariyor bu ilac canim

Sperm kalitesini arttırıyor.
Bize bir ilac verdi doktor Red krill oil diye onu kullaniyoruz suan tekrar tup bebk deniycez 2 ay sonra 2 ay kullanicakmisiz bu ilaci senin dedigin gibi sperm sayisi ve yumurtalar icin canim tedbir amacli baslatti bakalim hayirlisi seninkinide sorucam doktoruma canim.Bu arada sen hic tup bebek yaptinmiki ve kac yillik evlisin canim

Cok dogru canim insan maddi manevi yipraniyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah...

Ben yaptırmadım hiç aşılama ya da tüp bebek çünkü hormonları bozuyor. 5 yılı aşkındır bizim bebeğimiz olmuyordu. En son başka bir sebeple gittiğimiz üroloji doktorumuz bize neden çocuğumuzun olmadığını sordu, tetkik yaptı ve eşimde az da olsa varikosel olduğunu söyledi bu ilacı verdi inşallah bitmeden eşin hamile kalır dedi gerçekten de öyle oldu. Bir daha adet olmadım bin şükür.

canimm bu hastalik sonradan olusmadi hep vardı beyinle olan bi sıkıntı östrojen hormonu salgilamiyor senin herhangi bi sıkıntı yok tur umarim canimm bide konu sahibinden özür diliyorum ona destek olmak yerine
Estağfurullah canım olurmu oyle sey dert hepimizim derdi derdimiz ortak kardesim.Bu arada tedavi goruyormusun canim sen

Cok sukur canim Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kac ayliksiniz bakalim. :)

Son tüp bebegim tutmadiginda cok agladim esim geldi bana sarildi omzuna yatirdi ve benim icin sen varsin ben cocugum olucak diye seninle evlenmedim aglama ya sana birsey olursa ben naparim dedi..Sen varsın benim icin.Biz cabaliyoruz inaniyoruz ve bekliyoruz Rabbim nasip edersede etmessede bas göz ustune birdaha aglama aglarsan birdaha doktora gitmeyiz tup bebekte denemeyiz.Sen hasta olucaksin uzuntuden dedi.Bu yuzden onun yaninda aglayamiyorum iste tek kaldigimda agliyorum surekli..Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah..

Canim sana birsey diycem yanlis anlama nick name in dikkatimi cekti 'olmayacak duam' En basta bu nicknamei degstr bence.Olacagina inan ve Allaha sığın bir doktor birine senin cocugun olmaz deyipte 1 ay sonra hamile kalan insanlar taniyorum ben..Bak mesela ben hicbir sorun yokya bende ama 6 yildir olmuyor Tup bebek bile tutmadi düşün..Benim bu tup bebkte biraz olmaz gibi bakiyordum cok agrim olmuatu ve bunu surekli doktora yazdim ve nitekim olmadi.Doktorumda dedi ki zaten en basta yanlisla basliyoruz once sen inanki oda sana tutunsun.Buna dayanarak soyluyorum ki önce sen inan güven Allaha sıģın insallah olucak Rabbim hayirlisiyla tez vakitte kucaklarimizi doldursun insalalh.

Doktorlar bir problem yok diyor strestenmis sozde bu streside nasil yok edicem bilmiyorum..

Rabbim'e senin için dua ettim. İnşallah çektiğin özlemi dindirir , sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evladın olur. Her şeyde bir hayır vardır. Sana kendimi anlatayım. 4 sene dr kapılarında bekledim. İğne, hap, aşılama hiç işe yaramadı. umudumuzu kesmiştik, bizimde imtihanımız bu demiştik ama değilmiş. bir mucize oldu. kızım doğdu. hayatımızın merkezi oldu, evimiz şenlendi, hayatımız renklendi. bize 3 yıl anne babalığı tattırdı, sonra melek oldu. onun acısını hiç bir şey dindirmiyor. işte bizim imtihanımız buymuş, evlat acısı. Ömür boyu çıkmayacak bir sızı. 2 gün önce d günüydü, sabah babasıyla gittik, ama birbirimizin yanında ağlayamadık, sonra tekrar gittim ben ağladım doyasıya.küçük kelebekler almıştım onları yapıştırdım taşına, mum üfledim. Sonra babası gitmiş tekrar, çok sevdiği uçan balon almış bağlamış başucuna. elimizden gelmedi başka bir şey.
Sana üzülme diyemem, ama sabret ve bol bol dua et.
Allah sana da, isteyen herkese de doya doya anne olmayı yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…