- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
Size tavsiyem tabi muhakkak gitmişsinizdir ama yine bir üroloğa gidin proxeed plus yazsın, eşiniz kullansın. Devlet karşılamıyor bu ilacı ama bizim de sebepsiz infertiliteydi ve 5 yılı aşkındır olmuyordu, eşim bu ilaca başladı kutu daha bitmeden çok şükür gebe kaldım.Sebepsiz infertiliteymis bir sorun yok sperm degeri yumurtalar gayet iyiymis ama olmuyor iste Rabbim nasip etmiyor.Hayirlisi
Evliligin kayinvaliden yuzunden bitiyor anladigim kadariyla cocuk yuzunden degil degilmi?çok zor. Bir durum , aklımdan çıkmazdı bir an için .
Uyurdum aklımda uyanırdım aklımda , yürürdüm , çalışırdım aklımda .
Hayat zindan gibiydi adet olunca ağlardım , adet yaklaşınca , bebek görünce , duyunca hep gözüm yaşlıydı .
Bitti evliliğim , çocuk derdim de bitti .
Üzme kendini diyemem , demekle olmuyor çünkü , sadece bunda bir hayır var ve bunun farkında ol yeter canim .
Bu sınavın bir amacı var bunu bil , öyle yaşa. Amaç gerçekleşince olacak ben inanıyorum
Ne ise yariyor bu ilac canimSize tavsiyem tabi muhakkak gitmişsinizdir ama yine bir üroloğa gidin proxeed plus yazsın, eşiniz kullansın. Devlet karşılamıyor bu ilacı ama bizim de sebepsiz infertiliteydi ve 5 yılı aşkındır olmuyordu, eşim bu ilaca başladı kutu daha bitmeden çok şükür gebe kaldım.
Sperm kalitesini arttırıyor.Ne ise yariyor bu ilac canim
Bize bir ilac verdi doktor Red krill oil diye onu kullaniyoruz suan tekrar tup bebk deniycez 2 ay sonra 2 ay kullanicakmisiz bu ilaci senin dedigin gibi sperm sayisi ve yumurtalar icin canim tedbir amacli baslatti bakalim hayirlisi seninkinide sorucam doktoruma canim.Bu arada sen hic tup bebek yaptinmiki ve kac yillik evlisin canimSperm kalitesini arttırıyor.
Doktorlara gore sorun yok ben 27 esim 35 yasinda canimsorun kimde ve kaç yasınızdasınız ıkınızde ?
Cok dogru canim insan maddi manevi yipraniyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah...Benle birlikte evlenenler 2 ye gebe rabbim onlari bağislasin onuda gectim ben evlendigimde bile daha küçük olanlar evlendi onlarad gebe ne olacak biride kalkip bize sınırsız tüp bebek yaptirsa manevi bi kenara biraktik maddi sıkıntı milette 3 cocuk yapin diyenler olamayanlar icinde bisey yapsa devlette pahli
Ben yaptırmadım hiç aşılama ya da tüp bebek çünkü hormonları bozuyor. 5 yılı aşkındır bizim bebeğimiz olmuyordu. En son başka bir sebeple gittiğimiz üroloji doktorumuz bize neden çocuğumuzun olmadığını sordu, tetkik yaptı ve eşimde az da olsa varikosel olduğunu söyledi bu ilacı verdi inşallah bitmeden eşin hamile kalır dedi gerçekten de öyle oldu. Bir daha adet olmadım bin şükür.Bize bir ilac verdi doktor Red krill oil diye onu kullaniyoruz suan tekrar tup bebk deniycez 2 ay sonra 2 ay kullanicakmisiz bu ilaci senin dedigin gibi sperm sayisi ve yumurtalar icin canim tedbir amacli baslatti bakalim hayirlisi seninkinide sorucam doktoruma canim.Bu arada sen hic tup bebek yaptinmiki ve kac yillik evlisin canim
Estağfurullah canım olurmu oyle sey dert hepimizim derdi derdimiz ortak kardesim.Bu arada tedavi goruyormusun canim sencanimm bu hastalik sonradan olusmadi hep vardı beyinle olan bi sıkıntı östrojen hormonu salgilamiyor senin herhangi bi sıkıntı yok tur umarim canimm bide konu sahibinden özür diliyorum ona destek olmak yerine
Cok sukur canim Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kac ayliksiniz bakalim. :)Ben yaptırmadım hiç aşılama ya da tüp bebek çünkü hormonları bozuyor. 5 yılı aşkındır bizim bebeğimiz olmuyordu. En son başka bir sebeple gittiğimiz üroloji doktorumuz bize neden çocuğumuzun olmadığını sordu, tetkik yaptı ve eşimde az da olsa varikosel olduğunu söyledi bu ilacı verdi inşallah bitmeden eşin hamile kalır dedi gerçekten de öyle oldu. Bir daha adet olmadım bin şükür.
Böyle örnekleri cok duyuyorum insallah canim ya insallah bizlerde annelik duygusunu tadariz..Arkadaşımın on yıl sonra ikizleri oldu.. Allah büyük canım yıpratma kendini..
Sağolun amin inşallah umarım tez vakitte sizin de olur hayırlısıyla ama o ilacı doktora muhakkak söyleyin.Cok sukur canim Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kac ayliksiniz bakalim. :)
Son tüp bebegim tutmadiginda cok agladim esim geldi bana sarildi omzuna yatirdi ve benim icin sen varsin ben cocugum olucak diye seninle evlenmedim aglama ya sana birsey olursa ben naparim dedi..Sen varsın benim icin.Biz cabaliyoruz inaniyoruz ve bekliyoruz Rabbim nasip edersede etmessede bas göz ustune birdaha aglama aglarsan birdaha doktora gitmeyiz tup bebekte denemeyiz.Sen hasta olucaksin uzuntuden dedi.Bu yuzden onun yaninda aglayamiyorum iste tek kaldigimda agliyorum surekli..Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah..seven adam işte o tartışma esnasinda da ağzından kaçırmaz , en az eşi kadar hassas olur .
Benim eşimde de sorun olduğu icin demezdi ne normalde , ne tartışmada ama bir gün bile ,olmazsa olmasın biz bize yeteriz de diyemedi .
İnancı olan insan kendini allaha teslim eder , onlar etmediği icin biz bu kadar üzülüp yıpranıyoruz çünkü kendimizi eksik görüyoruz .
Allahın verdiği sınava onlar yüzünden tevekkül edemiyoruz
Cok yeni Masallahh size dikkat et bebegine ne mutlu sana Rabbim bu duyguyu nasip etmis.Insallah bizlerede birgun nasip edrr.Sağolun amin inşallah umarım tez vakitte sizin de olur hayırlısıyla ama o ilacı doktora muhakkak söyleyin.
Biz 1,5 aylığız daha.
Canim sana birsey diycem yanlis anlama nick name in dikkatimi cekti 'olmayacak duam' En basta bu nicknamei degstr bence.Olacagina inan ve Allaha sığın bir doktor birine senin cocugun olmaz deyipte 1 ay sonra hamile kalan insanlar taniyorum ben..Bak mesela ben hicbir sorun yokya bende ama 6 yildir olmuyor Tup bebek bile tutmadi düşün..Benim bu tup bebkte biraz olmaz gibi bakiyordum cok agrim olmuatu ve bunu surekli doktora yazdim ve nitekim olmadi.Doktorumda dedi ki zaten en basta yanlisla basliyoruz once sen inanki oda sana tutunsun.Buna dayanarak soyluyorum ki önce sen inan güven Allaha sıģın insallah olucak Rabbim hayirlisiyla tez vakitte kucaklarimizi doldursun insalalh.Kesinlik haklsin ama iste bunun içinde insanin vicdani sizlamasi lazim ki ben okadar iğneleri vurup can acisi cekyom zevk icin degil ki anlamıyorlar esimde demiyor biz birbirmize yeteriz ara sira diyor çocuksuz olmuyor diye bende hep geceleri gizli gizli ağliyom bu gun eltim kiznin fotosunu atiyor gozume soka soka ben istemedim ki kzinin fotolarini zaten hamileyken surekli ariyordu kizm tekme atti bilmem ne kendimle olan sorunumla mi ugrasacam yoksa esimle mi yoksa miletlemi anlamiyomm
Doktorlar bir problem yok diyor strestenmis sozde bu streside nasil yok edicem bilmiyorum..Evet Allahın takdiri.
Ben çok cocuk sevmem ama kendi cocugum olsun anneliği tadayım istiyorum.
Ben de bir ay klomen tedavisi gördüm olmadı
temmuzda olumsuz bir asılamam var, bu ay ıkıncı asılamam olacak.
OLmayınca olmuyor sanırım, siz daha çok aşamalardan gecmıssınız
Ama belkı kendılıgınden gelır melegınız umutsuz olmayın.
Sizde sıkıntı neydi
bizim de 3 bucuk yıldır olmuyor
bu da yenı çıktı yahu sorun yok ama çocuk olmuyor baska doktorlara falan gıttınız mı pekı?Doktorlara gore sorun yok ben 27 esim 35 yasinda canim
yanlış anlama acaba doktorlar mı anlayamıyor dıye kastederek söyledimDoktorlara gore sorun yok ben 27 esim 35 yasinda canim
Daha yasin cok ufak.Canimm ben 24 yasindayim sorun bende hipo hipo hastasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?