- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
Sana oyle dualar ediyorum ki guzel kardesim insallah melegine benzer bir yavrun tekrar olur kizini hic kaybetmemis gibi olursun insallah...Rabbim'e senin için dua ettim. İnşallah çektiğin özlemi dindirir , sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evladın olur. Her şeyde bir hayır vardır. Sana kendimi anlatayım. 4 sene dr kapılarında bekledim. İğne, hap, aşılama hiç işe yaramadı. umudumuzu kesmiştik, bizimde imtihanımız bu demiştik ama değilmiş. bir mucize oldu. kızım doğdu. hayatımızın merkezi oldu, evimiz şenlendi, hayatımız renklendi. bize 3 yıl anne babalığı tattırdı, sonra melek oldu. onun acısını hiç bir şey dindirmiyor. işte bizim imtihanımız buymuş, evlat acısı. Ömür boyu çıkmayacak bir sızı. 2 gün önce d günüydü, sabah babasıyla gittik, ama birbirimizin yanında ağlayamadık, sonra tekrar gittim ben ağladım doyasıya.küçük kelebekler almıştım onları yapıştırdım taşına, mum üfledim. Sonra babası gitmiş tekrar, çok sevdiği uçan balon almış bağlamış başucuna. elimizden gelmedi başka bir şey.
Sana üzülme diyemem, ama sabret ve bol bol dua et.
Allah sana da, isteyen herkese de doya doya anne olmayı yaşatsın inşallah
Benimde besiminir kizim var sukurler olsun. sperm normal ama,nedense yıllardır hiç hamile kalamiyorum.en son iki kez ust uste tup denedik ama hic transfere gidemedik.birnde dollenme olmadi.diğerinde kaliteli embiriyo oluşmadı.sorunumuz sebebsiz,bizde Dna hasarina bktiracagiz.nasip artık...Spermlerin eğer DNA'sında bozukluk varsa sayısı hızı falan normal olsa bile dölleme kabiliyeti olmuyor o yüzden ne doğal yolla ne de tedaviyle hamile kalmak mümkün olmuyormuş olsa bile düşükle sonuçlanıyormuş. Sonra sebepsiz de sebepsiz diyorlar doktorlar... Benim eşimin de her şeyi normal bir de buna baktırıcaz ankaradan randevu aldık.. Kaan aydos DNA hasarı diye yazın googlea çıkıyor zaten bilgiler...
Insallah canimCanım sınanıyorsun şuan sakın isyan etme sabret duaları eksik etme namaz kıl aç ellerini yalvar Allah'ıma Allah kulunun dualarını geri çevirmez Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede mucize yaşarsın ve hamiş kalırsın ..
Amin insallah canmUzulme, her şeyin bir zamanı varmış öyle derler. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
Herseyin hayirlisi ama Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah.Rabbim sanada sabır versin.Doktor ihmali demissin nasil bir ihmaldi ki bu canim.Arkadaslar
rabbim verirse bir hayir vermezse bin hayirlar vardir bunu biz bazen goremeyiz bilemeyiz...
sekiz sene evlat istedik olmadi tam olmuyor dedigimiz vakit rabbim nasip etti dokuz ay karnimda tasidim ve o da rabbimin istegi idi elbet dr ihmali yuzunden evladimi dogumuna gunler vardi kaybettim...
ta ilk gunden son gune dek rabbim ne verirse kabul dedik her sekilde kabulumuzdu rabbim buna layik gordu bizi...
acim cok buyuk cigerim yaniyor yasasaydi oglum bugun tam on aylik bir bebek olacakti...
bazen diyorum insanim anneyim -keske olmasaydi ölmez di de... -
Bu aciyla yasamak cok zor benim evladim annesinden babasindan önce topraklara girdi her seyleri evimizde kaldi...
diyecegim o ki bazen olmamasi ölmesinden daha hayirlidir arkadaslar ... bunu ne siz ne ben bilebilirim her seyi rabbim daha iyi bilir...
Hamile kalip kaybetmek cok zor.Benm 1. Tup bebegim tuttu hamileudim ve bhcg cok yukselmedi ve dusukle sonuclandi ben onda mahvoldum saclarimi yoldum kendimi kaybettim cok zor günlerdi.esim hep yanimdaydi.2.negatif oldu yine yanimdaydi cok sukur.Ben seninle mutluyum diyor.Cocuk olmasada olur diyor ama arkadasim test icin hastaneye gittigimizde o heyecan gözunden okunuyor yerinde duramiiyor durmadan sonuc ciktimi diye soruyor.negatifi alinca bi yıkılıyorum oda uzuluyor ama beni teselli etmekten ona sıra gelmiyor.O an gozumde canlandi ve suan bile agliyorum.cok zor ya isyan etmiyorum ama cok uzuluyorum bu benim kaderim sınanıyorum biliyorum.Hakkimizda hayirlisi..Bu arada benim 1.tup bebk kan pihtilasmasi yuzunden dusmus sende baktirdinmi kan phtlasmasi varmi diye.?Merhaba sevgili arkadaşım,
Seni en iyi anlayanlardan birisi belkide benim. 2 normal yolla hamileliğim bir tüp bebeğim üçü de 8 haftalık kalp atımı durması sebebiyle kürtajla sonuçlandı. Son tüp bebek denemem de dış gebelikle sonuçlandı.
Velhasılı kelam çocuk hasretine her adımım daha büyük bir hasreti doğurdu. Bıraktım artık üzülmeyi dedim, kucağında çocuğunu uyutan bir anne gördüm içim yandı. Artık olmasada olur zaten rahata alıştım diye kendimi avutayım dedim, etrafımda evlatlarının başarılarını anlatan anneler gördüm içim cızzz etti. Ve ne kadar bıraktım artık takmıyor ve üzülmüyorum desemde bir yanım hep eksik ve yarım kaldı.
Teselli veren arkadaşlar biliyorum ki çok iyi niyetle söylüyorsunuz tıpkı ailem, eşim hatta kendi tesellilerim gibi.... ama insan bazen öyle bi yanıyor ki herkese ve herşeye isyan edesi geliyor ama susuyor...
Bu arada yanlış anlamayın bizde gülüyoruz, mutlu oluyoruz ve inanıyoruz... bir hayır var bunda da. Çok şükür eşim hep yanımda okdu bu konuda umarım sizinde öyledir yoksa çok zor. Öyle iyi anlıyorum ki sizi konuyu açtınız bende içimi döktüm biraz.
Gene dua edin Allah tan ümit kesilmez inşallah muradınıza erersiniz.
Sevgiyle ve mutlu kalın cancazım.
Ben adet oldugumda aglamayi coktan biraktim be canm.sadece tüp bebek sonucunda agliyorum oda cok normal okadr ilac tedavi sonu husran olunca uzuluyosun illaki insaniz sonucta.Kafaya takma konusuna gelince etrafımda ee naptınız yokmu biseyelr diye soran insanlarla dolu gelde kafaya takma mumkunse.bu arada Rabbim evladinizi size bagislasin insallah..bu sitedeki ilk konumdur anne olmak istiyorum diye. bu konularda çok hassasım. bende 1,5 yıl çocuk bekledim, çok bir süre değil. klomen tedavisi vs.. kafamı çok takmıştım. olmuyordu olmuyordu bende sadece polip vardı her şey iyiydi vs.. 2 ay klomenden sonra kafayı yedim resmen bıraktım tedaviyi. dedim kendime zaman veriyorum yaz sonuna kadar oldu olmadı o zaman bakarız. araya ramazan girdi oruç tuttum namaz kıldım ve o ay içinde hamile kalmışım. çünkü kafam rahattı hiç düşünmüyordum bebeği. Allahı düşündüm, onu ve verdiği sabrı... böylece kafa rahat olunca o yavrum tutundu bende. bana can oldu, şimdi neşem ümidim her şeyim. taktığınız sürece her ay adet döneminde o kanı görüp ağladığınız sürece olması çok zor...
Hamile kalip kaybetmek cok zor.Benm 1. Tup bebegim tuttu hamileudim ve bhcg cok yukselmedi ve dusukle sonuclandi ben onda mahvoldum saclarimi yoldum kendimi kaybettim cok zor günlerdi.esim hep yanimdaydi.2.negatif oldu yine yanimdaydi cok sukur.Ben seninle mutluyum diyor.Cocuk olmasada olur diyor ama arkadasim test icin hastaneye gittigimizde o heyecan gözunden okunuyor yerinde duramiiyor durmadan sonuc ciktimi diye soruyor.negatifi alinca bi yıkılıyorum oda uzuluyor ama beni teselli etmekten ona sıra gelmiyor.O an gozumde canlandi ve suan bile agliyorum.cok zor ya isyan etmiyorum ama cok uzuluyorum bu benim kaderim sınanıyorum biliyorum.Hakkimizda hayirlisi..Bu arada benim 1.tup bebk kan pihtilasmasi yuzunden dusmus sende baktirdinmi kan phtlasmasi varmi diye.?
Insallah canim benim cümlemize hayirli evlatlar nasip etsin RabbimBaktırdım canım evet vardı, ikisinde de kan sulandırıcı iğne kullanıyordum yinede olmadı..
Anlıyorum seni, eşini çok üzücü yıpratıcı zamanlar.. aynı süreçlerden ve belki daha fazlasından geçtik bizdeSenin içinde, eşin içinde çok zor Allah yardımcınız olsun.
Ama yinede ümidini yitirme gençsiniz daha. Benim bir arkadaşım 8 kere denedi şimdi evladı var çok şükür.. Allah bize ce tüm isteyenlerde versin.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah
canim bende 3bucuk senedir ugrasiyorum, 2 aşılama 3 tüp bebek sayisiz doktor sayisiz ilac... ama artik eski hevesim kaçtı, olursa olur olmazsa dünyanın sonu degil ya diyorum. kendimi paralamiyorum. sadece tedavilerde negatif sonuc alınca ağlıyorum onun haricinde aglamiyorum. bol bol yegenlerimi seviyorum napayim... takıntı haline getirme, hayatta yaşamaya mutlu olmaya deger başka guzelliklerde var. biz eşimle cocugumuz olmasada mutluyuz, biz birbirimize yeteriz dedik, o yüzden üzülmeme karari aldık... tabiki pes etmedim mücadeleye devam ama kendimizi yipratmadanBende anne olmak istiyorum 6 yillik evliyim 4 asilama 2 defa tup bebek yaptım hepsi koca bir hicc..Husranla sonuclandı.Esime cevreme birsey hissettirmek istemiyorum ama tek kaldiginda hep agliyorum..Hep neden sorusunu soruyorum kendime..Allahın takdiri bikiyorum.Rabbim bizi bununla sınıyor ama ben üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum. Evlatlik almak istiyorum esimde buna yanasmiyor.Cok caresizim coookkk..Benim gibi arkadaslar sadece biz birbirimizi anlarız gelinde konusalım kimselere birsey anlatamiyorum cunku.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..
BARAN90ISIL herkese yaxiyorum gördukce seni cok iyi anliyorum sanada yaxiyim canim hikayemi
9 yil ugrastim son 4 yilda 6 basarisiz tup bebek denemem oldu sorun esimdeydi..en son gittigim doktorum birakin tedaviyi yiprandiniz siz bilirsiniz ama kabullenmek gerek artik dedi yolladi...asla dua etmekten rabbimden istemekten vazgecmedim...38 yasinda allahom dualarimi kabul etti dogal yoldan hamile kaldim...bebegim karnimda kipir kipir edene kadar inanamadim mucizem benimle insalah kucagimada alirim...ve insalahh en kisa zamanda size ve isteyen herkese nasip olur ...yeterki iste sabret ve vazgećme
Sagol allah razi olsunHerseyin hayirlisi ama Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah.Rabbim sanada sabır versin.Doktor ihmali demissin nasil bir ihmaldi ki bu canim.
Rabbim o doktorun cezasini vericektir en güzeli Allaha havale etmek.Senin acını hiçbirsey dindirmiycek biliyorum Rabbim sanada sabirlar versin.Yeni bir evlatta teselli bulursun insallah..Oğlunlada ahirette bulusursun insallah.orda seni bekliycektir.kendine iyi bak.Allaha emanet ol kardesimSagol allah razi olsun
devletin hastanesinde devlet doktoru 37 haftalik calisamaz raporu duzenlerken ultrasando bebegim 34 haftalik gorunuyormus bende bebegimi kaybettikten sonra anladim meger bebekte gelisim geriligi varmis ve bunu gormemis nasil gormez bir de doktor... ben ultrasonu elime aldim bir saat baktim bebegimi kaybetmeden once rabbim bildirmeyecek ya hic kalbimi bozmadim kuruntu yapma dedim icimden...
nasip kismet iste ....
Biliyorum evladimin yasayamadigi omur icin iki eli o dr musveddesinin yakasinda olacak ben aglarken oglum kara topraklardayken o dr asla gulemeyecek ...
Mucize iste bu Rabbim ol desin yeterki.Senin adina cok sevindim arkadasim Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah..Allaha emanet olun.BARAN90ISIL herkese yaxiyorum gördukce seni cok iyi anliyorum sanada yaxiyim canim hikayemi
9 yil ugrastim son 4 yilda 6 basarisiz tup bebek denemem oldu sorun esimdeydi..en son gittigim doktorum birakin tedaviyi yiprandiniz siz bilirsiniz ama kabullenmek gerek artik dedi yolladi...asla dua etmekten rabbimden istemekten vazgecmedim...38 yasinda allahom dualarimi kabul etti dogal yoldan hamile kaldim...bebegim karnimda kipir kipir edene kadar inanamadim mucizem benimle insalah kucagimada alirim...ve insalahh en kisa zamanda size ve isteyen herkese nasip olur ...yeterki iste sabret ve vazgećme
Kendimi yıpratmıyorum ama seninde dedigin gibi basarisiz denemelerde ister istemez uzuluyor insan onun haricinde alistim sonucta buda Allahtan sınanıyoruz.Rabbim taşıyamıyacaģı yükü kullarına vermez.Sabrınıda veriyor çok sükür..Ama sana tavsiyem vazgecme tedavinede devam et 10 12 tup bebek yapan insanlar var.tamam biraz dinlen ama tedavine devam et derim.ben olsam bssarisiz tup bebekten sonra hemen deniycektim doktor bekleyelim 2 ay diblen dedi onumuzdeki ay tekrar deniycem olmazsa birdaha birdaha yapicam Asla vazgecmiycem Rabbim sabrını veriyor.Allaha sığınıp tedavime devam ediyorum.Hakkimizda hayirlisi insallah Hepimziin hayirli evlatlari olur insallah.canim bende 3bucuk senedir ugrasiyorum, 2 aşılama 3 tüp bebek sayisiz doktor sayisiz ilac... ama artik eski hevesim kaçtı, olursa olur olmazsa dünyanın sonu degil ya diyorum. kendimi paralamiyorum. sadece tedavilerde negatif sonuc alınca ağlıyorum onun haricinde aglamiyorum. bol bol yegenlerimi seviyorum napayim... takıntı haline getirme, hayatta yaşamaya mutlu olmaya deger başka guzelliklerde var. biz eşimle cocugumuz olmasada mutluyuz, biz birbirimize yeteriz dedik, o yüzden üzülmeme karari aldık... tabiki pes etmedim mücadeleye devam ama kendimizi yipratmadan
. Evlatlik almak istiyorum esimde buna yanasmiyor.Cok caresizim coookkk..
Allah razı olsun cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icinRabbim o doktorun cezasini vericektir en güzeli Allaha havale etmek.Senin acını hiçbirsey dindirmiycek biliyorum Rabbim sanada sabirlar versin.Yeni bir evlatta teselli bulursun insallah..Oğlunlada ahirette bulusursun insallah.orda seni bekliycektir.kendine iyi bak.Allaha emanet ol kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?