Anne kelimesini duydugumda kalbim sızlıyor..

Sana oyle dualar ediyorum ki guzel kardesim insallah melegine benzer bir yavrun tekrar olur kizini hic kaybetmemis gibi olursun insallah...
butun dualarimin en basinda sen varsin bana kendi acilarimi unutturan guzel anne...

Benimde besiminir kizim var sukurler olsun. sperm normal ama,nedense yıllardır hiç hamile kalamiyorum.en son iki kez ust uste tup denedik ama hic transfere gidemedik.birnde dollenme olmadi.diğerinde kaliteli embiriyo oluşmadı.sorunumuz sebebsiz,bizde Dna hasarina bktiracagiz.nasip artık...

Uzulme, her şeyin bir zamanı varmış öyle derler. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun

Herseyin hayirlisi ama Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah.Rabbim sanada sabır versin.Doktor ihmali demissin nasil bir ihmaldi ki bu canim.

Hamile kalip kaybetmek cok zor.Benm 1. Tup bebegim tuttu hamileudim ve bhcg cok yukselmedi ve dusukle sonuclandi ben onda mahvoldum saclarimi yoldum kendimi kaybettim cok zor günlerdi.esim hep yanimdaydi.2.negatif oldu yine yanimdaydi cok sukur.Ben seninle mutluyum diyor.Cocuk olmasada olur diyor ama arkadasim test icin hastaneye gittigimizde o heyecan gözunden okunuyor yerinde duramiiyor durmadan sonuc ciktimi diye soruyor.negatifi alinca bi yıkılıyorum oda uzuluyor ama beni teselli etmekten ona sıra gelmiyor.O an gozumde canlandi ve suan bile agliyorum.cok zor ya isyan etmiyorum ama cok uzuluyorum bu benim kaderim sınanıyorum biliyorum.Hakkimizda hayirlisi..Bu arada benim 1.tup bebk kan pihtilasmasi yuzunden dusmus sende baktirdinmi kan phtlasmasi varmi diye.?

Ben adet oldugumda aglamayi coktan biraktim be canm.sadece tüp bebek sonucunda agliyorum oda cok normal okadr ilac tedavi sonu husran olunca uzuluyosun illaki insaniz sonucta.Kafaya takma konusuna gelince etrafımda ee naptınız yokmu biseyelr diye soran insanlarla dolu gelde kafaya takma mumkunse.bu arada Rabbim evladinizi size bagislasin insallah..

Baktırdım canım evet vardı, ikisinde de kan sulandırıcı iğne kullanıyordum yinede olmadı..
Anlıyorum seni, eşini çok üzücü yıpratıcı zamanlar.. aynı süreçlerden ve belki daha fazlasından geçtik bizde Senin içinde, eşin içinde çok zor Allah yardımcınız olsun.
Ama yinede ümidini yitirme gençsiniz daha. Benim bir arkadaşım 8 kere denedi şimdi evladı var çok şükür.. Allah bize ce tüm isteyenlerde versin.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah

Insallah canim benim cümlemize hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

BARAN90ISIL herkese yaxiyorum gördukce seni cok iyi anliyorum sanada yaxiyim canim hikayemi
9 yil ugrastim son 4 yilda 6 basarisiz tup bebek denemem oldu sorun esimdeydi..en son gittigim doktorum birakin tedaviyi yiprandiniz siz bilirsiniz ama kabullenmek gerek artik dedi yolladi...asla dua etmekten rabbimden istemekten vazgecmedim...38 yasinda allahom dualarimi kabul etti dogal yoldan hamile kaldim...bebegim karnimda kipir kipir edene kadar inanamadim mucizem benimle insalah kucagimada alirim...ve insalahh en kisa zamanda size ve isteyen herkese nasip olur ...yeterki iste sabret ve vazgećme

canim bende 3bucuk senedir ugrasiyorum, 2 aşılama 3 tüp bebek sayisiz doktor sayisiz ilac... ama artik eski hevesim kaçtı, olursa olur olmazsa dünyanın sonu degil ya diyorum. kendimi paralamiyorum. sadece tedavilerde negatif sonuc alınca ağlıyorum onun haricinde aglamiyorum. bol bol yegenlerimi seviyorum napayim... takıntı haline getirme, hayatta yaşamaya mutlu olmaya deger başka guzelliklerde var. biz eşimle cocugumuz olmasada mutluyuz, biz birbirimize yeteriz dedik, o yüzden üzülmeme karari aldık... tabiki pes etmedim mücadeleye devam ama kendimizi yipratmadan

Çok sevindim sizin adınıza. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin..
Benimde iki normal, iki tüp bebek düşüğüm oldu... donmuş 2 embriyom daha var ama şimdilik bıraktım tüp bebek tedavisini. Olursa Rabbim verirse doğal yollada olsur diyorum.
Bebişinde, sende Allah a emanet olun...

Herseyin hayirlisi ama Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah.Rabbim sanada sabır versin.Doktor ihmali demissin nasil bir ihmaldi ki bu canim.
Sagol allah razi olsun
devletin hastanesinde devlet doktoru 37 haftalik calisamaz raporu duzenlerken ultrasando bebegim 34 haftalik gorunuyormus bende bebegimi kaybettikten sonra anladim meger bebekte gelisim geriligi varmis ve bunu gormemis nasil gormez bir de doktor... ben ultrasonu elime aldim bir saat baktim bebegimi kaybetmeden once rabbim bildirmeyecek ya hic kalbimi bozmadim kuruntu yapma dedim icimden...
nasip kismet iste ....
Biliyorum evladimin yasayamadigi omur icin iki eli o dr musveddesinin yakasinda olacak ben aglarken oglum kara topraklardayken o dr asla gulemeyecek ...

Rabbim o doktorun cezasini vericektir en güzeli Allaha havale etmek.Senin acını hiçbirsey dindirmiycek biliyorum Rabbim sanada sabirlar versin.Yeni bir evlatta teselli bulursun insallah..Oğlunlada ahirette bulusursun insallah.orda seni bekliycektir.kendine iyi bak.Allaha emanet ol kardesim

Mucize iste bu Rabbim ol desin yeterki.Senin adina cok sevindim arkadasim Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah..Allaha emanet olun.

Kendimi yıpratmıyorum ama seninde dedigin gibi basarisiz denemelerde ister istemez uzuluyor insan onun haricinde alistim sonucta buda Allahtan sınanıyoruz.Rabbim taşıyamıyacaģı yükü kullarına vermez.Sabrınıda veriyor çok sükür..Ama sana tavsiyem vazgecme tedavinede devam et 10 12 tup bebek yapan insanlar var.tamam biraz dinlen ama tedavine devam et derim.ben olsam bssarisiz tup bebekten sonra hemen deniycektim doktor bekleyelim 2 ay diblen dedi onumuzdeki ay tekrar deniycem olmazsa birdaha birdaha yapicam Asla vazgecmiycem Rabbim sabrını veriyor.Allaha sığınıp tedavime devam ediyorum.Hakkimizda hayirlisi insallah Hepimziin hayirli evlatlari olur insallah.

Allah razı olsun cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
rabbim insallah isteyen herkesin kucagini doldursun saglikli bebeklerle ìNSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…