- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
Kistler ameliyat yoluyla alinamiyormu canim bu arada yeni evli sayilirsin daha sıkma canını.Hayirlisiyla sende anne olursun insallah.Benim sol yumurtaliklarimda 4 cm ve 1 cm buyuklugunde iki tane kist var. Dugunumden birkac ay once tesadufen ogrendim doktor dan. Su an 5 aylik evliyim cevremden surekli bebek var mi dusunuyo musunuz sorularini duymaktan usandim inanin.. Belki normal gelir herkese ama benim olmama gibi bir ihtimalde olunca bu sorular bana tokat gibi geliyor
Öncelikle Rabbim evladınızı size bağışlasın..Bu hamileligindede saglikla devam eder hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Doktor sana tüp bebek demis ve sen kendiliginden hamile kalmissin Rabbim cok buyuk yeterki ol desin kurban olduğum. Allah hayirlisiyla bizlerede nasip etsin insallah.Allah tez zamanda hayırlısını versin inşallah. Ama ben sunu anladım ki hersey imtihan teslimiyet şart. İlk hamileliğimi evlendikten 9 ay sonra yaşadım. Çok zor bir hamilelik yasadım preklampsi ile erken doğumla aldım oğlumu kucağıma. Ama çok zor bi bebekti ikinci çocuk fikri bile ödümü koparıyordu.oğlum 4 yaşına gelince ikinci çocuğu düşünmeye başladık. Korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kaldım. Dış gebelikmiş ameliyat oldum tüpün birini kaybettim. Ardından 1 dış gebelik 4 düşük yaşadım. Son 2 buçuk yıldır bidaha hamile kalamadım. Dr diğer tüpümünde tıkalı olduğunu ve çocuk istiyorsam tüp bebek yaptırmamı söyledi. Ve ben bunca şeyden sonra dün hamile olduğumu öğrendim. Ama sağlıklı mı değilmi bilmiyorum. Yrn doktora gidincem.bakalım allah ne göstericek.yani demem o ki Allahın dediği olur. Ne yaparsak yapalım kaderimizi yaşıyoruz. Allah sizede bizede hayırlısını versin inşallah.
Aliniyor ama yumurtaliklara zarar veriyor bu yuzden kimse tavsiye etmiyor. Allah şifa versin cumlemize insallahKistler ameliyat yoluyla alinamiyormu canim bu arada yeni evli sayilirsin daha sıkma canını.Hayirlisiyla sende anne olursun insallah.
Rabbim çok büyük ol demezse zaten olmaz bizim tedavilerimizle olucaksa sadece vesile olucak bu tedavi..Hakkimizda hayirlisi insallah.Bu arada diyorlar ya stresten diye galiba gerckten stres etkili sizin verdiginiz ornek gibi cok duydum bircok doktora gidip negatif olunca tedavi olmayip akisina birakip nasilsa olmuyo deyip hamile kalan kisiler cok var.Esimin bi akrabasinin tam 10sene sonra cocuklari oldu. Herseyi denemislerdi yanit hep negatif sonrasnda artik olmucak dediler butun umudunu kaybettikleri anda oldu ☺ rabbimden isteyin. O istekleri geri cevirmez ..
Amin insallah canim.Bu arada benim gorumcemdede kist vardi hamile kaldi yani hatta bebege cok yakindi kist sadece düşük ve erken doğum riski vardı.Sizinde olur Allahin izniyle..Aliniyor ama yumurtaliklara zarar veriyor bu yuzden kimse tavsiye etmiyor. Allah şifa versin cumlemize insallah
Sorun yaratıyor canimm esimde hakli baba olamak istiyor herkes gibi eve gelince ev sesiz surekli profiline yigenlerinin fotolarini koyuyor onumda cani aciyor bazen tartistigimzda ağzindan istemeyerekte olsa biseyler çıkıyor o zaman yer yarilip içine giresim geliyor
Doktorlar bir problem yok diyor strestenmis sozde bu streside nasil yok edicem bilmiyorum..
Ben zaten herzaman hayırlısını istiyorum hayırlısı olmuycaksa hiç olmasın benim duam hep böyle canim.Rabbim o arkadasininda yardimcisi olsun insallah.arkadasimin da olmuyor 3 farkli ülkede tedavi gördü ama olmadi yumurtaliklari artik bitmis suan 37 yasinda ,birde ortak tanidigimiz diger bir arkdasin basina gelenden sonra asla isyan etmedi kabullendi diger arkadasin ,onun da olmuyor du cok tedavi oldu depresyonlara girdi evliligi maf oluyordu nerdeyse en son hamile kaldi ay canim benim dünyalar onundu ama cocugu maalesef 100 99 engelli simdi yine hergün agliyor ...ben yasamadim bu duyguyu ama bazen zorlamamak gerekiyor ..
O nasil birsey canim bilmiyorumSperm DNA hasarına baktırdınız mı? Sorun illaki var ama bulamıyorlar bence bekletiyorlar boşuna...
O nasil birsey canim bilmiyorum
Ben birkere tup bebekle hamile kaldim canim kan pihtilasma yuzunden dusuk oldu spermde sorun olsa dollenmede problem olurdu diye dusunuyorum sonucta dollenme disarida oluyor ama yinede doktoruma soyluycem bunu bakalimSpermlerin eğer DNA'sında bozukluk varsa sayısı hızı falan normal olsa bile dölleme kabiliyeti olmuyor o yüzden ne doğal yolla ne de tedaviyle hamile kalmak mümkün olmuyormuş olsa bile düşükle sonuçlanıyormuş. Sonra sebepsiz de sebepsiz diyorlar doktorlar... Benim eşimin de her şeyi normal bir de buna baktırıcaz ankaradan randevu aldık.. Kaan aydos DNA hasarı diye yazın googlea çıkıyor zaten bilgiler...
Canım sınanıyorsun şuan sakın isyan etme sabret duaları eksik etme namaz kıl aç ellerini yalvar Allah'ıma Allah kulunun dualarını geri çevirmez Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede mucize yaşarsın ve hamiş kalırsın ..Bende anne olmak istiyorum 6 yillik evliyim 4 asilama 2 defa tup bebek yaptım hepsi koca bir hicc..Husranla sonuclandı.Esime cevreme birsey hissettirmek istemiyorum ama tek kaldiginda hep agliyorum..Hep neden sorusunu soruyorum kendime..Allahın takdiri bikiyorum.Rabbim bizi bununla sınıyor ama ben üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum. Evlatlik almak istiyorum esimde buna yanasmiyor.Cok caresizim coookkk..Benim gibi arkadaslar sadece biz birbirimizi anlarız gelinde konusalım kimselere birsey anlatamiyorum cunku.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..
senin ne sucun var ki? Niye yol vermiyorsunuz boyle saygisiz sevgisiz adamlara?Sorun yaratıyor canimm esimde hakli baba olamak istiyor herkes gibi eve gelince ev sesiz surekli profiline yigenlerinin fotolarini koyuyor onumda cani aciyor bazen tartistigimzda ağzindan istemeyerekte olsa biseyler çıkıyor o zaman yer yarilip içine giresim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?