Anne kiz giriş katta oturabilir miyiz?

Ankaraliyim ben semt neresi size soyleyebilirim güvenli olup olmadığıni
Israrla söylemiyor arkadaş, sanki köy burası. Çankaya dese gidip evini buluruz mu zannediyor nedir. Neyse, konu sahibi, mamak falansa demirsiz oturma diyeyim. Semti söyleyecek olursan daha detaylı bilgi de veririz

Bizim buralara da hırsız dadanmisti birkaç sene önce. Aile apartmanın üçüncü katına bile girdiler,ki bilirsiniz kapı sesi duyulsa meraklı bina sakinleri bakardı kim girmis kim cikmis diye 😅 gündüz gözüyle altın,laptop falan caldilardi. Yani hirsiza kilit dayanmaz . Çatı katında da otursaniz yine evinize girmek isteyen hırsız kolayca girer.

Giriş katta pencerede demir olması şart. Yani bunuda anlamıyorum bu zorunlu olmalı bunu yapmayanlara iskan verilmemeli. Hatta ceza verilmeli. Ama muz cumhuriyeti olduğumuz için herkes kafasına göre takılıyor. Giriş katına da demirden kaçmayın ya tiksiniyorum bu ülke insanlarından yeminle.
Yine giriş bakın konu sahibi bütçeniz fazlasına yeterli değilse ama demir olması şart bence.

Merhaba buradaki tavsiyeler üzerine hemen ev arayışına girdim.Giris kat eli yüzü düzgün bir ev buldum.Ankara da olduğum için ve buraya ciddi bir göç olduğu için evi tutmak istiyorum.Ama korkuyorum da hırsız falan girer diye.Rahat edemeyiz diye.Siz ne dersiniz.
Demir korkuluk varmı ? Evde yazın sel oldu.Sel olduğu zaman ağır şekilde su basan evler oldu.Benim tanidigimda var ama giriş katta oturanlar var.

Mahalleye göre değişir bir de evin korkulukları varsa tamamdır. Kız Kardeşim beşevlerde 4 yıldır tek başına yaşıyor. Giriş kat evi korkulukları var pencerelerde

Back
X