Anne kızın ruhsuz olmuş

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlaaaar yine ben, yine kafadan kontak chori

Valla iyiki varsiniz canim sıkıldıkça konu aciyorum burasi da olmasa...
Ben size sorunumu kendimin yaptigi naçizane fotografla özetleyeyim

Hatta buyuzdendirki bana hep ruhsuz derler ama aslinda sorunum icimde hissetsemde disima duygularimi vuramamak
sizce bu psikolojik bisey midir nedir bu yahu

Allah baska dert vermesin, amin

Korku filmlerinde bi karakter sonunda kafayi yer hastaneye yatar bos bos bakar ya sadece, o geldi simdi aklima. Yani insanin uzgunkende mutluykende surat ifadesinin ayni olmasi imkansiz. Sagliklibir insanin tabi.

Doktora git istersen.psikolojik rahatsizligi olan insanlarda oluyor bu tepki bozuklugu bende de var gulmeye baslayinca yeri gogu inletirim bazende hic yok yere aglarim

Doktora git istersen.psikolojik rahatsizligi olan insanlarda oluyor bu tepki bozuklugu bende de var gulmeye baslayinca yeri gogu inletirim bazende hic yok yere aglarim

Ay bendee durup duruken aglayasim geliyo böyle ya da yasli gorunce ne biliyim....
Özele gidemem suanda devlettekilerde hic ilgilenmiyomus, bekliyorum sonum ne olacak merak ediyorum
Siz gittiniz mi sorun neymis?

Bir dönem senin gibiydim . Hatta kuzenime çok dert yandım bu konudan sonra kendiliğinden geçti.
İlk defa bir şeye içten güldüğümü anlayınca geçtiğini farkettim çok şükür.
Kötü bir durum kim ot gibi tepkisiz yaşamak ister ki.
Bence bir doktora görün sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…