- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Bir dönem senin gibiydim . Hatta kuzenime çok dert yandım bu konudan sonra kendiliğinden geçti.
İlk defa bir şeye içten güldüğümü anlayınca geçtiğini farkettim çok şükür.
Kötü bir durum kim ot gibi tepkisiz yaşamak ister ki.
Bence bir doktora görün sen
Kendiliginden gectiyse super belki benimkide geçer
Suan ozele gidemem devlettede ilgilenmiyolarmis oyle kaldim ortada yani
Bilmiyorum ki kendimi çok zorluyorum ama olmuyorAyy çok fena yakurtulus yok mudur bu durumdan acabaa
Aklıma Yaprak Dökümü' ndeki Fikret karakteri geldiHayret ediyorum senin gibi tepkisini belli edemeyen insanlara ; çünkü ben jest ve mimik kullanımında çevremin deyişiyle nirvanaya ulaşmış bir insanım İnsanlar yüz ifademden bile içimi dışımı okuyor maşallah Bu yaşıma kadar bir tanecik beyaz yalan bile söyleyemedim bu özelliğim nedeniyle
Icine kapanan birisin. Sana ask lazim qaliba........
çok tuhaf gerçekten.hangi konularda tepkisiz sinizBen de nefret ediyorumkimse bana bisey anlatmak istemiyo tepki vermiyorum diye
Olur insallah canim.Hemde nasilll ask lazim asksabirla bekliyorum....
çok tuhaf gerçekten.hangi konularda tepkisiz siniz
mesela çok şaşılacak bir şey oldu şaşırmaz mısınız.
ben de böyle olunca anlatmak istemem açıkçası.
tabi elinizde değilmiş ama bence öğrenilir yaa.
Aynen benimde oyle artik herdeye daha az duygusal fiziksel tepki veriyorumBen de önce böyleydim sonra gerçekten pek bir şey hissetmemeye başladım.
Çok az şey kaldı ruh halimi değiştiren. Onun dışında üzerinde uzun süre düşündüğüm, mutlu olduğum, üzüldüğüm bir şey pek olmuyor.
Bilmiyorum ki tabi dertlerine derman olamayınca hoşlanmayabilirler:)Aynen benimde oyle artik herdeye daha az duygusal fiziksel tepki veriyorum
Valla böyle ruhsuz bi insanlada kimse arkadas, es, dost olmaz yahu ben bile boyle olduğum halde sevmiyorum ruhsuz insanları
Bilmiyorum ki tabi dertlerine derman olamayınca hoşlanmayabilirler:)
Bir arkadaşla ben geçen sene aynı dertten muzdariptik. Benim umrumda değil kız tutuşuyor. Dertleşemedik haliyle:)
yok o resimdeki kadar değildir eminim.Aynen benimde oyle artik herdeye daha az duygusal fiziksel tepki veriyorum
Valla böyle ruhsuz bi insanlada kimse arkadas, es, dost olmaz yahu ben bile boyle olduğum halde sevmiyorum ruhsuz insanları
Yo o hep bir dertli modunda:) ama sonuçta benim dediğim gibi önemsenecek bir şey çıkmadı bundan sonra ben de sallamam bir şeyi dedi. Bu yaz yine aynı terane:)O tutusan kiz duzeldi mi peki :)
yok o resimdeki kadar değildir eminim.
bence bu işe önce sahte tepkiler vererek başlayabilirsiniz.
yaşamadığım için bilmiyorum içten gelmeyince olur mu
yani olmuyorsa da etrafınızdakiler sizi böyle kabul eder.
sadece yeni tanıdıklarınız belki önemsenmedikleri için kızabilirler size.
Yo o hep bir dertli modunda:) ama sonuçta benim dediğim gibi önemsenecek bir şey çıkmadı bundan sonra ben de sallamam bir şeyi dedi. Bu yaz yine aynı terane:)
aşka gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?