Anne kızın ruhsuz olmuş

Kendiliginden gectiyse super belki benimkide geçer
Suan ozele gidemem devlettede ilgilenmiyolarmis oyle kaldim ortada yani

Aklıma Yaprak Dökümü' ndeki Fikret karakteri geldi Hayret ediyorum senin gibi tepkisini belli edemeyen insanlara ; çünkü ben jest ve mimik kullanımında çevremin deyişiyle nirvanaya ulaşmış bir insanımİnsanlar yüz ifademden bile içimi dışımı okuyor maşallah Bu yaşıma kadar bir tanecik beyaz yalan bile söyleyemedim bu özelliğim nedeniyle

Uuu okadari kotuymus, ama olsun ya yine de cok sirin mimik kullanmak filan en azindan bulldog gibi gezmiyosunuz

Ben de nefret ediyorum kimse bana bisey anlatmak istemiyo tepki vermiyorum diye
çok tuhaf gerçekten.hangi konularda tepkisiz siniz
mesela çok şaşılacak bir şey oldu şaşırmaz mısınız.
ben de böyle olunca anlatmak istemem açıkçası.
tabi elinizde değilmiş ama bence öğrenilir yaa.

Ben de önce böyleydim sonra gerçekten pek bir şey hissetmemeye başladım.
Çok az şey kaldı ruh halimi değiştiren. Onun dışında üzerinde uzun süre düşündüğüm, mutlu olduğum, üzüldüğüm bir şey pek olmuyor.

Aynen ben de istemezdim mesela cok ilginc bisey söylendi ya da cok korkunc ya da cok sevindirici bisey oldu hatta piyango cikti deseler cok mutlu olurum ama suratim degismez hep su resimdeki bulldog bakisi

Aynen benimde oyle artik herdeye daha az duygusal fiziksel tepki veriyorum
Valla böyle ruhsuz bi insanlada kimse arkadas, es, dost olmaz yahu ben bile boyle olduğum halde sevmiyorum ruhsuz insanları

Valla böyle ruhsuz bi insanlada kimse arkadas, es, dost olmaz yahu ben bile boyle olduğum halde sevmiyorum ruhsuz insanları
Bilmiyorum ki tabi dertlerine derman olamayınca hoşlanmayabilirler:)
Bir arkadaşla ben geçen sene aynı dertten muzdariptik. Benim umrumda değil kız tutuşuyor. Dertleşemedik haliyle:)

yok o resimdeki kadar değildir eminim.
bence bu işe önce sahte tepkiler vererek başlayabilirsiniz.
yaşamadığım için bilmiyorum içten gelmeyince olur mu
yani olmuyorsa da etrafınızdakiler sizi böyle kabul eder.
sadece yeni tanıdıklarınız belki önemsenmedikleri için kızabilirler size.

Sahteden biseyler yapıyorum ben yalandan guluyorum cok ilginc ama yoruluyorum bunalıyorum valla agzim yoruluyo siritirken sacma sapan bisey oluyo

Yo o hep bir dertli modunda:) ama sonuçta benim dediğim gibi önemsenecek bir şey çıkmadı bundan sonra ben de sallamam bir şeyi dedi. Bu yaz yine aynı terane:)

Ben deniyorum boyle sasirma gulumseme tepkileri falan veriyorum ama belli oluyo yapma oldugu ve yoruluyorum açıkçası
Misafir gelir yanlarinda tebessum ederim ederim sonra içeri gecer ağzımı dinlendiririm o derece, alismis suratim oyle durmaya napiyim yoruluyorum ama beceremiyorum suratsiz oluyorum sinir oluyolar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…