- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
- Konu Sahibi boleynkizi
çok agır olur,sevmeseniz bile anneniz o sizin,saygı duymanız gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmiyorsa bunları yapsın, seni sevmiyorum diyip bilet alıp evine git demekle aynı. Al koynuna sar ananı demedim ki. Dedim mi??
Burda bir arkadas konu acmisti. Babasndan nefret ederken ve gorusmezken, olum haberini almisti. Ve ici yanmisti.
Anne iz sanirim biraz kafadan noksan. Yoksa o size yaptiklarini yapmazdi. Ama o hamilik dogum, be egi yetistirmek oyle zor ki bunun hatrina bence kalbinde su an zerre sevgi olmasa bile gonlunu hos tutmaya calis.
Sonucta ne yaptigini bilmiyorum ama seni erkeklere satmadi, oldurmeye calismadi dimi ?
Eses beni yanlış anlama ama konu sahibini tanımıyorsun, ne yaşadığını bilmiyorsun ama hayırsız evlat demeye gelince de rahatça yargılıyorsun bu çok yanlış. Anne baba kutsaldır evet, ama bazen bazı ebeveynler ebeveyn olduğunu unutabiliyor. Burada kaç konu okuduk, kızına neler eden anneler vardı. Bazılarının sadece adı "anne" oluyor, vasfını taşımıyor. Maalesef her annenin ayağının altında cennet yok. Bu kadar pembe düşünmeyin hayatı, üzülürsünüz.Allahım evladın da hayırlısını versin
Asu son yazdıklarına bak, düşmanlığın nedeni belli. Anne değil canavar mübarek.Sen de kendi annene dusmansin kaynanana dusmansin anne fobisi mi var nedir
Ne kadar kötü olursa olsun. .Eses beni yanlış anlama ama konu sahibini tanımıyorsun, ne yaşadığını bilmiyorsun ama hayırsız evlat demeye gelince de rahatça yargılıyorsun bu çok yanlış. Anne baba kutsaldır evet, ama bazen bazı ebeveynler ebeveyn olduğunu unutabiliyor. Burada kaç konu okuduk, kızına neler eden anneler vardı. Bazılarının sadece adı "anne" oluyor, vasfını taşımıyor. Maalesef her annenin ayağının altında cennet yok. Bu kadar pembe düşünmeyin hayatı, üzülürsünüz.
İyi de yaptıklarını yazmış, üniversite okurken bir başına bırakmış konu sahibini. Sadece doğurmuş, gerisini ciddi ciddi boş vermiş bir kadın yani. Doğurdu diye minnet duymak bana göre saçma, doğmayı çocuklar istemez. Anne baba karar verir. Bu konuda çocuğun bir talebi olmadığı için de sorumlu tutulamaz bana göre.Ne kadar kötü olursa olsun. .
Görüşme. .
Anne annedir. .
9ay karnında taşıyan. .
Uykusuz kalan. .
Şahsi fikrim elbet. .
O da sizin fikriniz. .
Sizinle polemiğe girmek gibi bir amacım yok. .İyi de yaptıklarını yazmış, üniversite okurken bir başına bırakmış konu sahibini. Sadece doğurmuş, gerisini ciddi ciddi boş vermiş bir kadın yani. Doğurdu diye minnet duymak bana göre saçma, doğmayı çocuklar istemez. Anne baba karar verir. Bu konuda çocuğun bir talebi olmadığı için de sorumlu tutulamaz bana göre.
Ovv bu ne tavır, polemik derdinde falan değilim, sadece fikir alışverişi bu kadar önyargılı olmayın. Hoşçakalın.Sizinle polemiğe girmek gibi bir amacım yok. .
Anne yoktur başka. .
Baba yoktur. .
Değişmez. .
Hoşçakalın. .