Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Vıııyh gezenti gelin vıııyh.
Bizim gelin hiç evde oturmuyor
Bencede nevos çok doğru bir karar telefonumu iş yerinde unutmusum arkadaşım da,napiyo acaba
Çok gezdiğin için elinden alıyoruz diyelim
Ondan haberin yok nerde kaldı hanım efendi
Kist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyi
Tabi o sancı yapar benimde vardı önce

Amiiinnn nevosumm. Rabbim gönlündeki herşeyi en hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah
Amin canım inşaallah hepimizin duaları gerçekleşir

Seninki cikolata kisti miydi hemsom?

Ay evet merak ettim,telefon yok arayamiyorumda

Benimde öyleydiİkizlerden sonra geçtiSeninde geçer inşaallah
Sağol canim,inşallah pinkoda başka bişey var bence bu saate kadar gezme mi olur kocası bi ara arıza yapiyodu foruma girmesini istemiyodu. Belki o yüzden gelemiyodur kuzum

Ah bende bi hamile kalabilsem belki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat
Olur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında olduÇok sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür sen de sabırla bekle canımRabbim nasip etsin inşaallah bu yılDua ettim senin için bugün

Olur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında olduÇok sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür sen de sabırla bekle canımRabbim nasip etsin inşaallah bu yılDua ettim senin için bugün
Ayyy nevosumm,nasıl mutlu oldum bilemezsin. Valla gözlerim doldu çok korkuyorum bu duyguyu hiç tadamamaktan. Rabbim böyle biseyle imtihan etmesin kimseyi... bizde 3. Senemize girdik, bu yıl olur inşallah

Ah bende bi hamile kalabilsem belki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat

geçmiş olsun canım.
bu seneden bende bir evlat bekliyorum istiyorum inş.
kıııız birilikte hamile olurmuşuz: ) yaradana hiç birşey zor değildir....
saraçoğlununn soğan kürünü yaptınmı hiç? ne var ne yok temizliyor diye duydum doğru ise...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…