- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Üşüttüysen bu ay acısı öyle çıkıyoIyiym tatlim. Adetliyimde sancim var biraz
Vıııyh gezenti gelin vıııyh.Yok canım çok şükür bir problem yok
Azalır tekrarlamaz inşaallah
Pinko Hanım yine geziyorGelirse almayalım içeri Kemerinide alalım
Bencede nevos çok doğru bir kararYok canım çok şükür bir problem yok
Azalır tekrarlamaz inşaallah
Pinko Hanım yine geziyorGelirse almayalım içeri Kemerinide alalım
Kist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyiÜşüttüysen bu ay acısı öyle çıkıyo
Amiiinnn nevosumm. Rabbim gönlündeki herşeyi en hayırlı bir şekilde nasip eder inşallahMaşaallah canım
Ben de iyiyim çok şükür 2015 benim yılım olacak inşaallah
Çukulata kisti dediklerindenmi.Ne dedi dr.üzüldüm.Kist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyi
Bizim gelin hiç evde oturmuyorVıııyh gezenti gelin vıııyh.
Çok gezdiğin için elinden alıyoruz diyelimBencede nevos çok doğru bir karartelefonumu iş yerinde unutmusum arkadaşım da,napiyo acaba
Tabi o sancı yapar benimde vardı önceKist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyi
Amin canım inşaallah hepimizin duaları gerçekleşirAmiiinnn nevosumm. Rabbim gönlündeki herşeyi en hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah
Yok canım. Polikistik over. Yani rahimde 1den fazla ırili ufakli kistler var. Bünye üretiyor böbrek taşı gibi. Ilaç kullandiginda geçiyor,tekrar olusuyorÇukulata kisti dediklerindenmi.Ne dedi dr.üzüldüm.
Seninki cikolata kisti miydi hemsom?Bizim gelin hiç evde oturmuyor
Çok gezdiğin için elinden alıyoruz diyelim
Ondan haberin yok nerde kaldı hanım efendi
Tabi o sancı yapar benimde vardı önce
Amin canım inşaallah hepimizin duaları gerçekleşir
Yok canım benim kistlerim vardı doğum sonrası hepsi gittiSeninki cikolata kisti miydi hemsom?
Ay evet merak ettim,telefon yok arayamiyorumda
Benimde öyleydiYok canım. Polikistik over. Yani rahimde 1den fazla ırili ufakli kistler var. Bünye üretiyor böbrek taşı gibi. Ilaç kullandiginda geçiyor,tekrar olusuyor
Ah bende bi hamile kalabilsemYok canım benim kistlerim vardı doğum sonrası hepsi gitti
Bizi ihmal etmeye başladı
Sağol canim,inşallahBenimde öyleydiİkizlerden sonra geçti Seninde geçer inşaallah
Olur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında olduAh bende bi hamile kalabilsembelki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat
OlabilirSağol canim,inşallahpinkoda başka bişey var bence bu saate kadar gezme mi olur kocası bi ara arıza yapiyodu foruma girmesini istemiyodu. Belki o yüzden gelemiyodur kuzum
Ayyy nevosumm,nasıl mutlu oldum bilemezsin. Valla gözlerim dolduOlur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında olduÇok sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür sen de sabırla bekle canım Rabbim nasip etsin inşaallah bu yıl Dua ettim senin için bugün
1 dolu bi boş gün bırakın demiş bizim arkadaşa dr oldu çocukları.Ah bende bi hamile kalabilsembelki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat
Tamam canmOlabilirHaber alırsan banada söylersin canım
Ah bende bi hamile kalabilsembelki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?