Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

1 dolu bi boş gün bırakın demiş bizim arkadaşa dr oldu çocukları.
Bende yumurtlama olmuyor canım. O yüzden her gün dolu gecse de bize boş geciyor aslinda ilaçla bile zorla 1 yumurtam olustu o da tutmaditedavi görüyorum,hayırlısı..

Hoşgeldin meyra .

Ay inşallah canım yaaa ah denedim,denemez miyim? Soganlar,incirler,maydonoslar... denemedigim kür kalmadi

Ayyy nevosumm,nasıl mutlu oldum bilemezsin. Valla gözlerim doldu çok korkuyorum bu duyguyu hiç tadamamaktan. Rabbim böyle biseyle imtihan etmesin kimseyi... bizde 3. Senemize girdik, bu yıl olur inşallah
Canım ben 23 yaşındaydım eşimdede problem vardı doktorumuz bana menapoza girmişsin eşinde sorunlu sizden çocuk falan olmaz demiştiBaşka bir doktora gittim 3-4 ay sonra ikizlere hamile kaldım doğal yolla
Yani inanmayı ve sabırlı olmayı hiç bırakmaRabbim herşeyin hayırlısını versin,
Amin canımÖyle mucizeler gördüm ve yaşadımki hiçbirşey imkansız değildir

salak kafam 15tane acıbiber turşusu yedi akşam, midem mahvoldu, bir papatya çayı yaptım şimdi kendime....
yeme işte dokunuyor mübarek, en fazla 3 ye..... ama yok bazen dayanamıyorum böyle işte: (
gastrit var.

Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah
Soğan kürünü çok söylüyorlar

aynen katılıyorum canım sana....
şuan kaç yaşındasın özel olmazsa: )

Bende yumurtlama olmuyor canım. O yüzden her gün dolu gecse de bize boş geciyor aslinda ilaçla bile zorla 1 yumurtam olustu o da tutmaditedavi görüyorum,hayırlısı..
Hadi herkes istediği bişeyi yazsın birbirimize dua edelim.Belki olur .Harbi inşllh iyi olursun güzel bi bebeğin olur hayırlısıyla.

Bazen bu doktorlar tam bir embesil oluyor bana da bitanesi boşuna ugrasma senin çocuğun olmaz dedi salak sey nasıl psikolojimi bozdu Allaha da,mucizelerine de inaniyorum. Bende olacak bir gün inşallah sağol canım yasadiklarini paylastigin icin

Benim gitiiğim doktor o şehrin en meşhur doktoruyduNe kadar üzüldüğümüzü anlatamam sende az çok biliyorsundur..
Olacak inşaallah canım sen kafamdan çıkar rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…