• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Çok derli toplu değilim ama takıntılıyım:oops:Oğlum oturma odasını oyun odasına çeviriyor ses etmiyorum günde kaçkez topluyorum:mad:Yamukluk eğrilik,açık dolap kapakları beni geriyor:mad:

benim koridor uzun, bende koridordaki halılara takarım, eğrimi düzgünmü diye: )))))
düzeltir asılır dururum.
birde bir eşyaya yer belirlerim aynı yere koyarım, biri gelip değiştirse rahat edemem, ille o orda duracak: ) :KK70::KK70:

benim koridor uzun, bende koridordaki halılara takarım, eğrimi düzgünmü diye: )))))
düzeltir asılır dururum.
birde bir eşyaya yer belirlerim aynı yere koyarım, biri gelip değiştirse rahat edemem, ille o orda duracak: ) :KK70::KK70:
Benimde herşeyin yeri aynıdır değiştirilmesini sevmiyorum eşimde çok karıştırır :KK67:Ama mobilyaların yerini sık değiştiririm:KK70:

Biraz daha iyiyim:KK60:
Yok ben o zamana kadar beklersem kafayı yerim:KK70:Canım perdeleri yıkayıp cam,kapı duvar silmem lazım :KK51:Bu yıl kızların yüzünden arayı bayağı uzattım :KK12:
Nasıl bir şey bu temizlik takıntısı:-):-)
Ben gayet rahatım ev temiz olur ama dağınıktır, her dk eşimin peşinde dolaşsam ikimizde kafayı yeriz:-)

Ben gayet rahatım ev temiz olur ama dağınıktır, her dk eşimin peşinde dolaşsam ikimizde kafayı yeriz:-)
Canım ben de bu yıl çok abartmıyorum daha doğrusu abartamıyorum..:-)Haftada bir dip bucak silip süpürüyorum .:KK53:Gerisini koy veriyorum.:KK70:Yemek,çamaşır,ütü hiç bitmiyor zaten:KK51:
Benim birde abartma huyum var:KK47:

benim bir arkadaşım gece yatmadan bulaşıkları mutlaka yıkar, oturma odasınıda toplar, sabah biri gelir falan ayıp olmasın diye düşünür: ))))))
çok titizdir....

benim bir arkadaşım gece yatmadan bulaşıkları mutlaka yıkar, oturma odasınıda toplar, sabah biri gelir falan ayıp olmasın diye düşünür: ))))))
çok titizdir....
Ben de öyleyim:KK70:
Gece her yeri toplar yatarım,dışarı çıkmadan mutlaka ev toplanacak eşimle hep kavga ederiz.:KK11:Ben ya dışarda ölürsem derim oda sen öldükten sonra pis dağınık deseler ne olur der:KK70:

Back
X