Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Aklımda ama yarışmaya katılmıcagım için acele etmedim Nevoş hatta dün aklımdan geçirdim dedim yoklugumu farkettıyseler kesin kaçtı diyolardır bana diye
Yok canım daha vaktimiz varBeğenirsen eklersin yoksa buraya eklersin motive olursun

Yok canım daha vaktimiz varBeğenirsen eklersin yoksa buraya eklersin motive olursun
Yok katılmam değişik bişey yapmıcam zaten nevoş elmalı kurabiye yapcaktım onu düşündüydüm şekilsiz oluyo gercı benımkıler elde yuvarlaynca ama oklavayla yapıp su bardagyla kesıyom o zaman düpdüzgün oluyo

Daha ne olsun canım

zalım muen haksız yere banladı cıceeemmm

tembellik candır
Çıksaydı 50 trılyon kurtarcaktım seni bu hayattan tolişim ama kader nnapcan Amorti cıkmı babama para yerine bi bilet daha aldık 50 trılyon vermz ama bakalım kısmet yeterse alcam sana bu siyeti kazenden

Çıksaydı 50 trılyon kurtarcaktım seni bu hayattan tolişim ama kader nnapcan Amorti cıkmı babama para yerine bi bilet daha aldık 50 trılyon vermz ama bakalım kısmet yeterse alcam sana bu siyeti kazenden
kurtar benı pampaaa umudum sensın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…