- 20 Mart 2008
- 142.187
- 214.498
- 1.423
- 61
Çok üşürüm hanım abla, kıçımı başımıda kapatmam hiçCam buhar ki önüm gözükmüyor, balkona çıkmam lazım, azıcık alışayım, vücudum kendine gelsin çekerim, ama bu tarafa ordaki kadar kar yağmadı
Ablamlar dün kardan adam yapmış, ben kardan fare bile zor yaparım
hahaha at artık
dimi benimde çok hoşuma gidiyor o çiçekler bide annem orkide çok istiyor ama işte
aldım aldım aynen canım öyle yapıcaz artık
el vermiyor işteseneye artık
Eki Görüntüle 1366061 Eki Görüntüle 1366062
Direğin arkası deniz aslında ama sisten görünmüyor hiç :))
Tatilatımız devam ediyor, yerde hiç kar yok
Sen çalışıyor musun canım?Günaydın pinky.
Bilmem neden bilmiyorum ablaSiyahta örebilirsin zahmet olmassa
Günaydınn hayrola canınmı sıkkın yoksaağla gitsin açılırsın ben arada yaparım iyi geliyor..
Çicek alacaksan eve giderken alabilirsin
Yok ev kuşuyum ben .Sen çalışıyor musun canım?
Bilmem neden bilmiyorum abla
Günaydın pinkyyyyyGünaydın, bende resim çeker koyardım ama cama yaklaşınca bile içim üşüyor
İstanbul'u sel götürür buraya 2 damla yağar durur, tipi çıkar kar gördüğün kadar tutar, lanetlimiyiz neyizBiraz ısın bari kalın bişiler giy sende üşütüp hasta filan olma sakın,sizin oralar daha karlı olması lazım.
Levent tarafları filan bayağı bir yoğunmuş
Tembel seni çık dışarıda güzel bir kardanadam yap bari
Senin tek kızın vardı değilmi ablaÖyle bir sıkıntı demekki sendeki,içini ferah tut olurmu
Ne olmuş dombikimBilmem neden bilmiyorum abla
Üzerimde bir ağırlık var dostum hiç enerji yokNe olmuş dombikim
Boş veeer herşey boş.Sıkıntı yok.Üzerimde bir ağırlık var dostum hiç enerji yok
Onun ilacını henüz bende bulamadımÜzerimde bir ağırlık var dostum hiç enerji yok
Afiyet olsun, ben kahvaltıda patatesli börek olmazsa kahvaltı yapmıyorumHadi kızlar kahvaltıyaacıktım ben.
İstanbul'u sel götürür buraya 2 damla yağar durur, tipi çıkar kar gördüğün kadar tutar, lanetlimiyiz neyiz
Kar yağsa adam yapmak kolayda, şuan yağıyor mesela ama ne kadar tutar bilmiyorum
Senin tek kızın vardı değilmi abla
Tombik olursun hep hep olurmu.Afiyet olsun, ben kahvaltıda patatesli börek olmazsa kahvaltı yapmıyorum
Afiyet olsun, ben kahvaltıda patatesli börek olmazsa kahvaltı yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?