Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Aplamı kardeşlerimi kahvsltıya çağırdım .Tatil ya hepsi çalışıyo .

Havyar olmasan kahvaltı yapmam,günüm iyi gitmez şekerim
Sen böyle deyince fark ettim, Fazla ucuzcuymuşum ya
Ben ne kadar patates seviyorsam, eşim o kadar nefret ediyor, hasret kaldım resmen, haftasonları alıyor sadece, bende haftasonları kahvaltı yapıyorum

Aplamı kardeşlerimi kahvsltıya çağırdım .Tatil ya hepsi çalışıyo .

Ne güzelll yaa afiyet olsun yarasın

Sen böyle deyince fark ettim, Fazla ucuzcuymuşum ya
Ben ne kadar patates seviyorsam, eşim o kadar nefret ediyor, hasret kaldım resmen, haftasonları alıyor sadece, bende haftasonları kahvaltı yapıyorum

Normalde kahvaltı yapmıyormusun yoksa

Ne güzelll yaa afiyet olsun yarasın

Normalde kahvaltı yapmıyormusun yoksa
Yok yapmıyorum, uyanıp kahve içiyorum, sonra çayla devam ediyorum. Akşam 7de akşam yemeği yiyorum, sağlıksız biliyorumda, bünyem o kadar alışmış ki değiştiremiyorum bir türlü düzenimi. Haftasonu kahvaltı yapıyorum ya, bu sefer geceye kadar acıkmıyorum :) Eşim olmasa yemek yemeden yaşıycam

Elime kalın bir sopa alacam gerisi söylemeyim istersen

Günaydın herkezlere..Dün işe geldim..oturdum bilgisayarımı açtımm (çayım ve pooçam yanımda..) ...)Anaaa..o danee.kk açılmıyor.bu ne yaaa dedim.. kural ihlallerinden 1 gün yasak yemişim..önce bir tuhaf oldummsonra çok hoşuma gitti..vaybe dedim bayağı ciddi bir siteymiş dedimm..helal olsun dedimmçünkü nedenini öğrenince aferimm.. nasılda takip ediyorlarr..K.K tüm yöneticileri,editörleri,,muneleri,,ben sizleri seviyorumm.beni yasakladınız yaa daha bir bağlandım sizlere.......Amaninn 1 gün yokum bir sürü kurabiye eklemişler...ŞANSIMA BAK HELE.Nevrestem çok katılım olmuş yaa sondanda 1. olamicambide keleşli ablada katılmışş neyse onun kurabiyesi çakışıyor..(şaka şaka herkeze başarılarr..)Editörlerimm,,yöneticilerimm..o mavi üzgün yazan yere lütfen pro üye ve ayın şefinide görürüm inşallah....hepiniz

Hadi bakalım insllh.Neyaptın banlandın.kııı

Günaydınnn hoş geldin,ilk defamı mapısa düştün kardeşş hadi ben alışkınım mapıs damlarına haberimizde olmadı hiç bilseydik don neyim yolardık sarma sarardık yerdin.Buraların adetidir bunlar yapılır mapısa yollanır mahkumda alır yer temiz donları giyerr ne ettin bacımmmm söyle hemen
Benim kurabiyemle semiramisin kurabiyesi pişti oldu iyi oldu ama bence..

Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimii esim rahatsizdi gec gitti gunaydiiinbu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa

Sabah görmeyince ahaaa doğurdu herhalde geçmiş olsun enişteyede,
Gelir merak etme,bırakmak istemiyor şimdi sıcacık yer nasılsa

Saogol ablamm antalya cok soguk eksiye dustu usutmus
ayy cok soguk az daha dursun kizcem sen nasilsin ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…