Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Günaydın bugün üzerimde bir kırgınlık var çocuk gibi aglayasim da var. Herkes iyidir umarim

Banada örermisin kırmızı olsun lütfen

İyiyim sağol sen nasılsın,anneciğinin doğum günü kutlu olsun,nice yaşlarına sağlıkla huzurla olsun inşallah

Benden yaş olarak küçük,

teşekkürler abla aminn bende iyiyim

hediyesini aldım da çiçek mi göndersem diye düşünüyorum eve de pahalı biraz fiyatları
Sende küçüksün yaş kaç.

23 canım senınn

Siyahta örebilirsin zahmet olmassa

Günaydın bugün üzerimde bir kırgınlık var çocuk gibi aglayasim da var. Herkes iyidir umarim

Günaydınn hayrola canınmı sıkkın yoksa ağla gitsin açılırsın ben arada yaparım iyi geliyor..

teşekkürler abla aminn bende iyiyim

hediyesini aldım da çiçek mi göndersem diye düşünüyorum eve de pahalı biraz fiyatları

23 canım senınn

Çicek alacaksan eve giderken alabilirsin

Olar seneye yetiştiririm artık öylesine arada alıyorum elime.Eşim görünce söküyodu.

ne güzel
Siyahta örebilirsin zahmet olmassa

Günaydınn hayrola canınmı sıkkın yoksa ağla gitsin açılırsın ben arada yaparım iyi geliyor..

Çicek alacaksan eve giderken alabilirsin
yok böyle sürpriz gitsin eve istiyorum da aslında bu kek buketleri falan çok hoşuma gidiyor ama öyle de tereciye tere satmak gibi olacak

en iyisi aldığım hediyelerimi vereyim akşama

ne güzel

yok böyle sürpriz gitsin eve istiyorum da aslında bu kek buketleri falan çok hoşuma gidiyor ama öyle de tereciye tere satmak gibi olacak

Kime süpriz yapcan söyle fikir vereyim ben sana

aney hediye aldım ama hani böyle gün içinde çiçek felan gönderiyosun ya öyle bişey istedim de baya pahalı sıkışığım bide bu ara
Eşim geçen yollamış bana, içim gidiyor canlı çiçeğe. Atmaya kıyamıyorum bir sürü para verilmiş, ee çürüdü artık, evde sinek var şuan, sanırım onun yüzünden
Hediye aldıysan ve sıkışıksan boşver, o zaten düşünmene bile mutlu olur
Ama gün içinde onu sevdiğini belirten mesaj at

Günaydın, bende resim çeker koyardım ama cama yaklaşınca bile içim üşüyor

Günaydın pinkocan,sende cana yapışmadan çek resimi,çokmu üşürsün genelde

Olar seneye yetiştiririm artık öylesine arada alıyorum elime.Eşim görünce söküyodu.

Olmaz hemen istiyorum bereyi,eşinde bir zahmet sökmesin yani

ne güzel

Aslında tam süpriz olur annenede,maddi durumun el verirse yapabilirsin mesela

Çok üşürüm hanım abla, kıçımı başımıda kapatmam hiç Cam buhar ki önüm gözükmüyor, balkona çıkmam lazım, azıcık alışayım, vücudum kendine gelsin çekerim, ama bu tarafa ordaki kadar kar yağmadı
Ablamlar dün kardan adam yapmış, ben kardan fare bile zor yaparım

hahaha at artık

dimi benimde çok hoşuma gidiyor o çiçekler bide annem orkide çok istiyor ama işte

aldım aldım aynen canım öyle yapıcaz artık
el vermiyor işte seneye artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…