Ne yapıyorsun oralardaBu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artıkbende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli
Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazzBu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artıkbende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli
Doğumdan sonra zor görürüz seni meryemimAynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz
Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimGeldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimiiesim rahatsizdi gec gitti gunaydiiin bu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa
Doğurun doğurun, sıra bana geldiğinde etrafımda bolca tecrübeli olsunYaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken
Benim kikizimda kırk hafta bir gunlukken gelmişti yakındır yakin
Dua edin kizim bana ceksinDoğumdan sonra zor görürüz seni meryemim
O zaman inşallah sana çekerDua edin kizim bana ceksino zaman sorun olmaz
Ay aynen ya butun hazirliklari yaptim olece bekliyorum ne sanci ne bisi yokYaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler
Bir lokma yiyorum ablacım, sigara kullandığım için, sigara altı birşey atıyorum ağzıma
Ne yapıyorsun oralarda
Gerilmeye ne gerek var
Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz
Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler
Zam gelmiş demi yineSigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum
Olsun ekşınlı oluyor
AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen
Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik
Inşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrrO zaman inşallah sana çeker
Yaa en iyisi şu migren im geçene kadar uyuyayim karıştırmaya basladım herseyiSigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum
Olsun ekşınlı oluyor
Hep oturup yatiyom zaten ablammSigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum
Olsun ekşınlı oluyor
Ümitsiz vaka olarak görüyorsun demi beniInşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrr
Selam hoş geldinMerhabaaa
Merhabaaa
selammmmSelam hoş geldin
Aynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bariÜmitsiz vaka olarak görüyorsun demi beni
Selam tatlım, napıyorsun
selammmm
KısmetAynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bari
banlanmak buymuş hep merak ediyodum..ahada gösterdiler işte..Hadi bakalım insllh.Neyaptın banlandın.kııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?