pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.941 HanimKelesimiGetir .!.: Bu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artık bende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Ne yapıyorsun oralarda Gerilmeye ne gerek var
HanimKelesimiGetir .!.: Bu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artık bende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Ne yapıyorsun oralarda Gerilmeye ne gerek var
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.942 HanimKelesimiGetir .!.: Bu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artık bende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz
HanimKelesimiGetir .!.: Bu kış fena geçiyor resmen,her yer donuyır artık bende iyiyim sağol siyaset yemek topiği arasında gidip geliyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.943 mrymtlh .!.: Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz Genişletmek için tıkla... Doğumdan sonra zor görürüz seni meryemim
mrymtlh .!.: Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz Genişletmek için tıkla... Doğumdan sonra zor görürüz seni meryemim
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.086 55.117 598 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.944 mrymtlh .!.: Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimii esim rahatsizdi gec gitti gunaydiiinbu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa Genişletmek için tıkla... Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler
mrymtlh .!.: Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimii esim rahatsizdi gec gitti gunaydiiinbu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa Genişletmek için tıkla... Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.945 Dombik .!.: Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken Benim kikizimda kırk hafta bir gunlukken gelmişti yakındır yakin Genişletmek için tıkla... Doğurun doğurun, sıra bana geldiğinde etrafımda bolca tecrübeli olsun
Dombik .!.: Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken Benim kikizimda kırk hafta bir gunlukken gelmişti yakındır yakin Genişletmek için tıkla... Doğurun doğurun, sıra bana geldiğinde etrafımda bolca tecrübeli olsun
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.946 pinkstrap .!.: Doğumdan sonra zor görürüz seni meryemim Genişletmek için tıkla... Dua edin kizim bana ceksin o zaman sorun olmaz
pinkstrap .!.: Doğumdan sonra zor görürüz seni meryemim Genişletmek için tıkla... Dua edin kizim bana ceksin o zaman sorun olmaz
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.947 mrymtlh .!.: Dua edin kizim bana ceksin o zaman sorun olmaz Genişletmek için tıkla... O zaman inşallah sana çeker
mrymtlh .!.: Dua edin kizim bana ceksin o zaman sorun olmaz Genişletmek için tıkla... O zaman inşallah sana çeker
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.948 Dombik .!.: Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler Genişletmek için tıkla... Ay aynen ya butun hazirliklari yaptim olece bekliyorum ne sanci ne bisi yok
Dombik .!.: Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler Genişletmek için tıkla... Ay aynen ya butun hazirliklari yaptim olece bekliyorum ne sanci ne bisi yok
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.949 pinkstrap .!.: Bir lokma yiyorum ablacım, sigara kullandığım için, sigara altı birşey atıyorum ağzıma Genişletmek için tıkla... Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum pinkstrap .!.: Ne yapıyorsun oralarda Gerilmeye ne gerek var Genişletmek için tıkla... Olsun ekşınlı oluyor mrymtlh .!.: Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz Genişletmek için tıkla... AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Dombik .!.: Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler Genişletmek için tıkla... Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik
pinkstrap .!.: Bir lokma yiyorum ablacım, sigara kullandığım için, sigara altı birşey atıyorum ağzıma Genişletmek için tıkla... Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum pinkstrap .!.: Ne yapıyorsun oralarda Gerilmeye ne gerek var Genişletmek için tıkla... Olsun ekşınlı oluyor mrymtlh .!.: Aynen ablam beni bu gunlerde dogum disinda hic bisi disari cikartamazz Genişletmek için tıkla... AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Dombik .!.: Yaaaa ben 40+ 1 de doğum yaptimkız benimkide. Birde erken gelir derler Genişletmek için tıkla... Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.950 HanimKelesimiGetir .!.: Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum Olsun ekşınlı oluyor AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik Genişletmek için tıkla... Zam gelmiş demi yine Eşim alıp geldiği için pek haberim yok fiyatından Eğleniyorsan sorun yok
HanimKelesimiGetir .!.: Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum Olsun ekşınlı oluyor AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik Genişletmek için tıkla... Zam gelmiş demi yine Eşim alıp geldiği için pek haberim yok fiyatından Eğleniyorsan sorun yok
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.951 pinkstrap .!.: O zaman inşallah sana çeker Genişletmek için tıkla... Inşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrr
pinkstrap .!.: O zaman inşallah sana çeker Genişletmek için tıkla... Inşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrr
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.086 55.117 598 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.952 HanimKelesimiGetir .!.: Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum Olsun ekşınlı oluyor AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik Genişletmek için tıkla... Yaa en iyisi şu migren im geçene kadar uyuyayim karıştırmaya basladım herseyi
HanimKelesimiGetir .!.: Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum Olsun ekşınlı oluyor AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik Genişletmek için tıkla... Yaa en iyisi şu migren im geçene kadar uyuyayim karıştırmaya basladım herseyi
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.953 HanimKelesimiGetir .!.: Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum Olsun ekşınlı oluyor AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik Genişletmek için tıkla... Hep oturup yatiyom zaten ablamm
HanimKelesimiGetir .!.: Sigara içşnce mutlaka yemeye çalış olurmu,aynı dert bendede var habire içiyorum Olsun ekşınlı oluyor AQman çıkmada zaten otur evinde dinlen Yok kızlar biraz daha geç gelir dombik Genişletmek için tıkla... Hep oturup yatiyom zaten ablamm
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.954 mrymtlh .!.: Inşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrr Genişletmek için tıkla... Ümitsiz vaka olarak görüyorsun demi beni
mrymtlh .!.: Inşallah pinkomm sen dogurana kadaaarrr Genişletmek için tıkla... Ümitsiz vaka olarak görüyorsun demi beni
FusRam 24042016 ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 25 Aralık 2013 5.602 4.771 448 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.955 Merhabaaa
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.956 EvMakinesi .!.: Merhabaaa Genişletmek için tıkla... Selam hoş geldin
pembebogurtlen91 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2014 4.982 4.757 248 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.957 EvMakinesi .!.: Merhabaaa Genişletmek için tıkla... pinkstrap .!.: Selam hoş geldin Genişletmek için tıkla... selammmm
EvMakinesi .!.: Merhabaaa Genişletmek için tıkla... pinkstrap .!.: Selam hoş geldin Genişletmek için tıkla... selammmm
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.958 pinkstrap .!.: Ümitsiz vaka olarak görüyorsun demi beni Genişletmek için tıkla... Aynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bari
pinkstrap .!.: Ümitsiz vaka olarak görüyorsun demi beni Genişletmek için tıkla... Aynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bari
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.959 mickey34 .!.: selammmm Genişletmek için tıkla... Selam tatlım, napıyorsun mrymtlh .!.: Aynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bari Genişletmek için tıkla... Kısmet
mickey34 .!.: selammmm Genişletmek için tıkla... Selam tatlım, napıyorsun mrymtlh .!.: Aynen oleee benim kiz okila baslamadan yapsan bari Genişletmek için tıkla... Kısmet
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.960 benlacivert .!.: Hadi bakalım insllh.Neyaptın banlandın.kııı Genişletmek için tıkla... banlanmak buymuş hep merak ediyodum..ahada gösterdiler işte..canım ya bende okuyunca saçma bir yorum yapmışım ondan
benlacivert .!.: Hadi bakalım insllh.Neyaptın banlandın.kııı Genişletmek için tıkla... banlanmak buymuş hep merak ediyodum..ahada gösterdiler işte..canım ya bende okuyunca saçma bir yorum yapmışım ondan