- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Hiiii fark ettimbenim kurabiyelerim çok amaçlı mutfak çakısı gibidir taaam mı
panpa ben şimdi burda oy toplamak için faalyetler sergileyebilirim dimi mitinge falan müsaade var yani du bak şimdi nasıl bomba gibin geliyom...Hiiii fark ettim
Sen nerden çıktın yaaaEki Görüntüle 1366403 Eki Görüntüle 1366404 Eki Görüntüle 1366405 Eki Görüntüle 1366406 Eki Görüntüle 1366407oyunuzu bekliyorum sayın üyeler
bürokrasiye giden yolda her şey mubahtırSen nerden çıktın yaaasenin ayağını kaydirmam lazim
Ben onu banlatmayi düşünüyorum park,tam oylama vaktibürokrasiye giden yolda her şey mubahtırsen dua et pinkstrap gelmesin kızdaki hırs kimsede yok ayın şefi olmuş gözü doymamış
sankim birini dağlicaksın öyle duruyo vallaa.
hakkat şöyle alengirli bi bdv konusuna çeksem hepinizi oylama günüBen onu banlatmayi düşünüyorum park,tam oylama vaktiher gün 3-5 kiblesem belki banlanir,rahat ederiz
hessetten yaaaniye haksızlık oluyo ki toliin guzuuuum ambargon mu vaa senin
iyi bari birinden kurtulduk
Normal olcak 6gun kaldi o yuzden tedbirli oluyorum napem zaten millet dogurmadin mi diiip duruyo sinir ediyoO zaman değil canım sen yinede tedbirli olNormal mi olacak doğum
Ohoooo hoooodu daha nevroş candyshopun geri kalanı gelmedi....
Kajmery34
FallenAngel
minnakmimar
BenIpek
@statistician
dombikle kark yaptı zatiii...
kızlaaar kurbiler hazır mııııı
valla profesyonel makinan varsa olabilir baykuşçu hepimizi döver bence bu yarışmadaOhoooo hoooobu ne yaaa koloni gibi geliyonuz grlmeyin kardesim bu defa ben 1. Olcam
taş gibi olanlar atılır çünkü o nimetten çıkmış kafa yaran silah olmuştur artıkk..Nimet o nimetttt atilir mi hiç
Valla park çare sarıgül gibi gorunuyovalla profesyonel makinan varsa olabilir baykuşçu hepimizi döver bence bu yarışmadaama olsun candyshop bi gelsin tam kadro bir de oylamaya yakın adayları banlatabilirsek şansımız var
hayırr..Ohoooo hoooobu ne yaaa koloni gibi geliyonuz grlmeyin kardesim bu defa ben 1. Olcam
yarışmanın yarısıyla mütabakata vardım müttefik oldum Allah sonumu hayreylesinValla park çare sarıgül gibi gorunuyoel ele verip disli rakiplerin ayagini kaydirmamiz lazim
evet baykuşçu yicek bizi baksana kazen bile beğenmişşvalla profesyonel makinan varsa olabilir baykuşçu hepimizi döver bence bu yarışmadaama olsun candyshop bi gelsin tam kadro bir de oylamaya yakın adayları banlatabilirsek şansımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?