Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

mamamia
akşam poğaça yapıcam da hazırlık

Peynirli yapta bizde yiyelim

Aferşn enişteye takdir ettim cidden,dışardan farklı görünğnce evde de yapınca kimse inanmaz tabiki

Sağollll şekercim,bende şeker ikram ederim sana

Ablam ya bisi sorcam sana bu dogumdan once nisan geliyormus ya herkeste farkli oluyormus pembe olmazsa nisan oldunu nerden anlarim ki nasil bisi oluyor

Bak böyle bir açıklaması var bunun.

Nişan: gebelik boyunca kapalı olan rahim ağzında rahmi ve bebeği enfeksyonlardan korumak amacıyla pelte gibi sümükümsü bir tıkaç oluşur. Bu tıkaca da nişan denir. Rahimdeki kasılmaların etkisiyle genişleyen rahim ağzından bu tıkaç düşer. Gebe kadın bunu akıntı şeklinde fark eder. Bu sümüksü tıkaç aynı zamanda hafif pembemsi kanla bulaşmış (ancak kanama olmayan) şeklindedir. Halk arasında buna belirti, nişan, iz de denir. Nişan geldiğinde hemen hastaneye gitmek gerekmez. Bu doğumun çok yaklaştığını bugün yarın doğumun gerçekleşeceğini gösterir. Hazırlıkları gözden geçirmek için zamanınız vardır.

Iyi oluyor ama nazar degmesin ablam onu bende okudum da sabah namzdan bari cok akintim geldi ya kac kere çamaşırı degistirdim de ne oluyor oldum
tamam ablam görüşürüz
valla bacımm doğalgaz yanıyor giriyor bize kol kadar yetmiyor yatarken elektrik battaniyesini takıyom kanlarımız çekilmiş genede donuyoruzz..
hadi yaaa burayada dogalgaz geliyor daha bizim mahalleye gelmedi ama sanki buralarda daha ucuz gibi geliyor bana

Kızımız geliyor mu yoksaCanım renkli akıntın mı varNişan olabilir

sohbet var dediler geldik selamlar hanımlaaaaa

baykuş kurabiyeci evde profeyşın makine var da ne söylemiyon ,şimdi şipşakçı aratacan bu karda bana

sohbet var dediler geldik selamlar hanımlaaaaa

baykuş kurabiyeci evde profeyşın makine var da ne söylemiyon ,şimdi şipşakçı aratacan bu karda bana
Hoşgeldin canım
Bazı çekimler çok güzel öyle olunca tanıtım daha güzel oluyorYakında yarışma için şipşakçı tutacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…