O zaman değil canım sen yinede tedbirli olHayir rankli degil ama su gibide ic camasirimda pek renk olmuyor normal akinti rengi kaliyor kalan
Öğlen oldu ne günaydını
Bana gore gunaydin amaTunaydin dicektin heralde
Ellerine sağlık gayet güzel görünüyor sayenizde yeni tarifler öğreniyoruz..valla bilemicem şimdi nevroş olmuyo ,benim daş gibin kurbilerim foto sayesinde pamuklaaa gibi gözükebilirdi
tadı mükemmel vallahi de ben ısıyı tutturamadım burdan atsam kafanızı yarar ama yeniyo yani hatalarımı gördüm birdahakine olmaz inşallahEllerine sağlık gayet güzel görünüyor sayenizde yeni tarifler öğreniyoruz..
bizde gidiyoduk zatenBana gore gunaydin ama
Yaww heee heee sen birahh palaveraatadı mükemmel vallahi de ben ısıyı tutturamadım burdan atsam kafanızı yarar ama yeniyo yani hatalarımı gördüm birdahakine olmaz inşallah
na atarım burdan kafana akıtırım beyninin pekmezini görürsün gününüYaww heee heee sen birahh palaveraa
Eminim öyledirtadı mükemmel vallahi de ben ısıyı tutturamadım burdan atsam kafanızı yarar ama yeniyo yani hatalarımı gördüm birdahakine olmaz inşallah
O kurabiyelerini yaptı bize haksızlık olmasın diye konu açmadıbizde gidiyoduk zatenşşşt hani kurbiler hani hani
niye haksızlık oluyo ki toliin guzuuuum ambargon mu vaa seninEminim öyledirÇok fazla piştiğinde sert olabiliyor ama ısırınca öyle değildir
O kurabiyelerini yaptı bize haksızlık olmasın diye konu açmadı
na atarım burdan kafana akıtırım beyninin pekmezini görürsün gününü
Çok güzel olmuş bizim gözler açıldı ,korktuk eklemesine kesinlikle izin vermedim.niye haksızlık oluyo ki toliin guzuuuum ambargon mu vaa senin
iyi bari birinden kurtulduk
Kurabiyeler o kadar fazla olduki fırlatmaya başladık
Na böyle egilirim iskalarsin
kızarmış marshmallowNe yiyoruzHoşgeldin canım nehaber
Nimet o nimetttt atilir mi hiçKurabiyeler o kadar fazla olduki fırlatmaya başladık
Öyle kalirsin isteooovvvvvvvvvvv ovvvvv
Eki Görüntüle 1366395
benim kurabiyelerim çok amaçlı mutfak çakısı gibidir taaam mıNimet o nimetttt atilir mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?