- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Haci sen oyunu bana vercen dimirüyama girer yeminle
Boşver canım kimseyi takma herşeyin vakti zamanı var.Normal olcak 6gun kaldi o yuzden tedbirli oluyorum napem zaten millet dogurmadin mi diiip duruyo sinir ediyo
Kurabiyelerin hepsi çok tehlikelirüyama girer yeminle
gazteye sarda. yanlışlık oldu dersin ben onu cöp sandıydım deBen çiçah atarim kafasina
şikeee vaaa şikeeeeeeAmanın neden öyle düşündünBizde olmaz öyle şeyler
rakip naberSelam arkadaşlar.
Keyifler nasıl? Iyidir umarım.
Bol bol tarifler gelmiş ne güzel. Rekabet arttı
%5 kazanma ihtimalin vargazteye sarda. yanlışlık oldu dersin ben onu cöp sandıydım de
şikeee vaaa şikeeeeee
birinci olursam bu düşüncem yok olabiler
Ahahahgazteye sarda. yanlışlık oldu dersin ben onu cöp sandıydım de
şikeee vaaa şikeeeeee
birinci olursam bu düşüncem yok olabiler
%5 kazanma ihtimalin varNasıl beğendin mi
Canım merhabaIyi rakip senden naber
nasıl korkmayalım çok güzel ve orjinal patron beğenmiş ühü ühü daha ne olsunn ..Siz baykuş kurabiyeden bayağı korkmuşsunuz
Hahaha yok ya iyi oluyor zaten herks dogumu sorup duruyor kafam dagiliyorbiz kurabiyelerin derdinde bu bacımda doğurma derdinde canımm yaaa kötüyüz biz kötüü
ay bende o gune kadar dogurmazsam suni sanci verin bugun dogurcam ben dicem kv dedim bole bole diye olur bencede diyelim dioBoşver canım kimseyi takma herşeyin vakti zamanı var.
15.01.2015
Yok daha çok hipnozcu olduğumu söylüyorlar
seni zaten hiç gözüm tutmadıydı şike başkanı sensin dimi
iyidirIyi rakip senden naber
Allah kolaylık versin canım umarım kızımız seni yormaz hemen gelirHahaha yok ya iyi oluyor zaten herks dogumu sorup duruyor kafam dagiliyor
ay bende o gune kadar dogurmazsam suni sanci verin bugun dogurcam ben dicem kv dedim bole bole diye olur bencede diyelim dio
5 kategoriyi görmeden şurdan şura gitmemYok daha çok hipnozcu olduğumu söylüyorlarSeninle 5 kategorilik anlaşma yapalım mı
Patron yurt dışında çok ilgilenemiyor o yüzden tüm tarifleri beğenmedi yoksa ayrım yapmaz hepsine beğeni yapar.nasıl korkmayalım çok güzel ve orjinal patron beğenmiş ühü ühü daha ne olsunn ..
Anlaştık5 kategoriyi görmeden şurdan şura gitmem
anlaştık dimedimAnlaştıkBen bu sözü unutmam sana hatırlatırım umarım bilgin vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?