Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

ben yengeci merak ediyorum yengeç burcuyum
Hemennn yengecburcu burclarin arasinda ennn asosyal burclardan birisi kiscem daha cok evinde rahat eden
Kendi evinin duzenine her seyden onem veren burclsrdan birisi
Ev halkina cok fazla sahiplenen ve evinin huzuru bozulmasin diye bir cok fedakarlikta bulunabilen burclardan birisidir sekercik
Kiskancliklari fazla olur genellikle
Cok guvendigi insanlara ancam evine davet eder veya sorun teskil etmemesi dusundugu insanlari
Duygusaldir ama sert gorunur ici yumusaktir aslinda sohbet kardir ama kisisine gore secici bir curctur ve genellikle ketumdur
Sir cok guzel saklar ve bu yuzden cevresindeki bir cok insan ona guvenirken o pek kimseye guvenmez
Genellikle saglamcidir hirslidir ama ole cok deil isini bagirmadan cagirmadan aklini kullanarak halleder
Bagirdigi pek nadirgorunur disariya karsi ama patladimi tsunami etkisi yaratir herkez neye ugradigini sasirir

Bende o yok kuzu çok şükür, takıntılıyım saçıma öyle konularda

Canım bazen ne kadar takıntılıda olsan kepek geçmeye biliyo, deriyle alakalı olabiliyor, benimde öyleydi galiba tek bu kesti.
Çok şukur seninki öyle değilmiş canım benim...
: ***

kız sen nasıl biliyosun bunları
teşekkür ederim kurabiye yarışmasında burç yorumu yaptırdım ama olsun

Dur krizim ne yaptın önce önümüzdeki kategori için anlaşma yapsaydık

Canım bazen ne kadar takıntılıda olsan kepek geçmeye biliyo, deriyle alakalı olabiliyor, benimde öyleydi galiba tek bu kesti.
Çok şukur seninki öyle değilmiş canım benim...
: ***
Öyle canım eşimde var mesela, bitkisel şampuanlar kullanıyoruz, derisi çok kuru soyuluyor sürekli, geçiremedik henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…