Ama bak ben topigide yanliz birakmiomHahayyttt bende bugün yazdıklarını dökerim ortaya paşa çayı felan
Hemennn yengecburcu burclarin arasinda ennn asosyal burclardan birisi kiscem daha cok evinde rahat edenben yengeci merak ediyorum yengeç burcuyum
ben yiyiciyim bacım yapıcı değilimKurabiye yapanlara burç yorumu hizmeti veriyoruz
sonraki kategori ne elim ayağımı titretmeyin benimYazar ama sonraki kategoriye katılma zorunluluğu var
Bende o yok kuzu çok şükür, takıntılıyım saçıma öyle konularda
Ben şansımı denemek istemiştim tutmadıben yiyiciyim bacım yapıcı değilim
Heee garipHee gol eferin saa
O da bir ana kuzusu Karışma elin gribine
Hizmet mi istiyorsun
kız sen nasıl biliyosun bunlarıHemennn yengecburcu burclarin arasinda ennn asosyal burclardan birisi kiscem daha cok evinde rahat eden
Kendi evinin duzenine her seyden onem veren burclsrdan birisi
Ev halkina cok fazla sahiplenen ve evinin huzuru bozulmasin diye bir cok fedakarlikta bulunabilen burclardan birisidir sekercik
Kiskancliklari fazla olur genellikle
Cok guvendigi insanlara ancam evine davet eder veya sorun teskil etmemesi dusundugu insanlari
Duygusaldir ama sert gorunur ici yumusaktir aslinda sohbet kardir ama kisisine gore secici bir curctur ve genellikle ketumdur
Sir cok guzel saklar ve bu yuzden cevresindeki bir cok insan ona guvenirken o pek kimseye guvenmez
Genellikle saglamcidir hirslidir ama ole cok deil isini bagirmadan cagirmadan aklini kullanarak halleder
Bagirdigi pek nadirgorunur disariya karsi ama patladimi tsunami etkisi yaratir herkez neye ugradigini sasirir
Dur krizim ne yaptın önce önümüzdeki kategori için anlaşma yapsaydıkHemennn yengecburcu burclarin arasinda ennn asosyal burclardan birisi kiscem daha cok evinde rahat eden
Kendi evinin duzenine her seyden onem veren burclsrdan birisi
Ev halkina cok fazla sahiplenen ve evinin huzuru bozulmasin diye bir cok fedakarlikta bulunabilen burclardan birisidir sekercik
Kiskancliklari fazla olur genellikle
Cok guvendigi insanlara ancam evine davet eder veya sorun teskil etmemesi dusundugu insanlari
Duygusaldir ama sert gorunur ici yumusaktir aslinda sohbet kardir ama kisisine gore secici bir curctur ve genellikle ketumdur
Sir cok guzel saklar ve bu yuzden cevresindeki bir cok insan ona guvenirken o pek kimseye guvenmez
Genellikle saglamcidir hirslidir ama ole cok deil isini bagirmadan cagirmadan aklini kullanarak halleder
Bagirdigi pek nadirgorunur disariya karsi ama patladimi tsunami etkisi yaratir herkez neye ugradigini sasirir
Basit basit korkma, çocuk oyuncağısonraki kategori ne elim ayağımı titretmeyin benim
Körle yatan şaşı kalkarmış biraz benden uzaklaş yoksa psikolojin bozulacakhee
Benzer cevabı vermişiz saksı değilime, hadi sen neysede benim niye aklım fikrim yarışmadaki
aa aaa tam esnaf olmuşsun anacım senBen şansımı denemek istemiştim tutmadıNeyse o zaman geç otur bir çay koyalım yorum birazdan geliyor
Öyle canım eşimde var mesela, bitkisel şampuanlar kullanıyoruz, derisi çok kuru soyuluyor sürekli, geçiremedik henüz.Canım bazen ne kadar takıntılıda olsan kepek geçmeye biliyo, deriyle alakalı olabiliyor, benimde öyleydi galiba tek bu kesti.
Çok şukur seninki öyle değilmiş canım benim...
: ***
Kurabiye yaparsan daha neler neler söylerkız sen nasıl biliyosun bunları
teşekkür ederim kurabiye yarışmasında burç yorumu yaptırdım ama olsun
nabeeerrr kaptım yorumuDur krizim ne yaptın önce önümüzdeki kategori için anlaşma yapsaydık
ben portakallı ördek yapacam yok mu öyle bi kategoriKurabiye yaparsan daha neler neler söyler
Tamam o zaman bundan sonraki bi kaç yarışmaya gelmeyeyimKörle yatan şaşı kalkarmış biraz benden uzaklaş yoksa psikolojin bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?