Zamanla ogrendim super de fal baksrim ama artik cok bakmiyomkız sen nasıl biliyosun bunları
teşekkür ederim kurabiye yarışmasında burç yorumu yaptırdım ama olsun
Ne anlasmasi kizDur krizim ne yaptın önce önümüzdeki kategori için anlaşma yapsaydık
Korkutmayinnn uleyn zor deildir ins kolay olsun yaaBasit basit korkma, çocuk oyuncağı
Tabi boşa buraya bekçi koymadılar beniaa aaa tam esnaf olmuşsun anacım sen
Ama bunlar daha basit yorumlar daha neler neler biliyor onları sadece kurabiyecilere aktarıyornabeeerrr kaptım yorumu
Yemek yarışmasına katılması için anlaşma yapıyordukZamanla ogrendim super de fal baksrim ama artik cok bakmiyom
Ne anlasmasi kizgormedim yaptim bir kere artik
Korkutmayinnn uleyn zor deildir ins kolay olsun yaa
Dene bakalım ne oluyorTamam o zaman bundan sonraki bi kaç yarışmaya gelmeyeyim
Bacım basit diyorum niye korkuyorsun, psikolojin nasıl işliyor bilmiyorum kiZamanla ogrendim super de fal baksrim ama artik cok bakmiyom
Ne anlasmasi kizgormedim yaptim bir kere artik
Korkutmayinnn uleyn zor deildir ins kolay olsun yaa
Ver gazi nevros ve gaziiTabi boşa buraya bekçi koymadılar beni
Ama bunlar daha basit yorumlar daha neler neler biliyor onları sadece kurabiyecilere aktarıyor
Ama sen dedin uzaklaş diyeDene bakalım ne oluyor
Yardım edersen yarın akşam kurabiye hazır olurVer gazi nevros ve gazii
dur yapma gaza geliyorumTabi boşa buraya bekçi koymadılar beni
Ama bunlar daha basit yorumlar daha neler neler biliyor onları sadece kurabiyecilere aktarıyor
Sef basit derse vardir bunun uckagitiBacım basit diyorum niye korkuyorsun, psikolojin nasıl işliyor bilmiyorum ki
Zor desem rahatlıycan mı?
O zaman niye hep yarışmadan bahsediyorum demeAma sen dedin uzaklaş diye
Sen beni ÖzlersinBak daha gitme fikrime bile hazır değilsin
Vaaaayyyyygene noluyo bu topıkte yaaaaaa burası nıye kalabalık boyleeee
Akrep kadini hamarat oluryavvvdur yapma gaza geliyorum
Sen düşünme bunları hadi çay içelimSef basit derse vardir bunun uckagiti
Kurabiye yapanlara burç yorumu yapıyoruzgene noluyo bu topıkte yaaaaaa burası nıye kalabalık boyleeee
Hamarat mı oluyorlarAkrep kadini hamarat oluryavvvben yaptim kimsezehirlenmediyse sen daha cok yaparsin
Tolin garanti katılırKurabiye yapanlara burç yorumu yapıyoruzKahve falıda mı baksak
akrep değilim neysekiAkrep kadini hamarat oluryavvvben yaptim kimsezehirlenmediyse sen daha cok yaparsin
pampaaaVaaaayyyyy
benım falıma sen bak nevosşşşKurabiye yapanlara burç yorumu yapıyoruzKahve falıda mı baksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?