Yengeç burcu çok hamartamış öyle duydumdur yapma gaza geliyorum
Herkese bi yorum yaptın bi Benle ilgilenmedin gözümden kacmadiAkrep kadini hamarat oluryavvvben yaptim kimsezehirlenmediyse sen daha cok yaparsin
gene noluyo bu topıkte yaaaaaa burası nıye kalabalık boyleeee
Naber bebikimmpampaaa
benım falıma sen bak nevosşşş
Sadece önümüzdeki kategoriye katılacaklara bakıyorHerkese bi yorum yaptın bi Benle ilgilenmedin gözümden kacmadi
Yaaa daya cayiii daya cayiiii kepceyi bindir demiiSen düşünme bunları hadi çay içelim
Hiiiiiii olduuuuu hadi gariii sen bakarsin artikKurabiye yapanlara burç yorumu yapıyoruzKahve falıda mı baksak
kizokadar kalabaligizmi mutlaka birimize takilir toketler kurabiyeyi yaparHamarat mı oluyorlarO zaman tutun bırakmayın bir yere
Kriz koş kapıyı kapat
Yapar değil miYaaa daya cayiii daya cayiiii kepceyi bindir demii
Hiiiiiii olduuuuu hadi gariii sen bakarsin artik
kizokadar kalabaligizmi mutlaka birimize takilir toketler kurabiyeyi yapar
Herkese bi yorum yaptın bi Benle ilgilenmedin gözümden kacmadi
biraz daha kalırsam kolları sıvayıp bütün hünerlerimi sergilemek zorunda kalcam o yüzden şimdi gidiyorum.Yengeç burcu çok hamartamış öyle duydumSenin nickte saksı değilim ben en güzel kurabiyeyi ben yaparım diyor Burç yorumlarını düşün
Nevosssss boş mezar görünce içine atlayan nevosssSadece önümüzdeki kategoriye katılacaklara bakıyor
Dönüşünü bekliyor olacağızbiraz daha kalırsam kolları sıvayıp bütün hünerlerimi sergilemek zorunda kalcam o yüzden şimdi gidiyorum.
ama belki dönüşüm muhteşem olur
Cay saatim geldi yaaa beynim uyustu napcanakrep değilim neyseki
Nevosssss boş mezar görünce içine atlayan nevosss
Bu saate kadar içmedin mi yoksaCay saatim geldi yaaa beynim uyustu napcan
Kacmaaaaaaaaaaaaabiraz daha kalırsam kolları sıvayıp bütün hünerlerimi sergilemek zorunda kalcam o yüzden şimdi gidiyorum.
ama belki dönüşüm muhteşem olur
Ictimmmama merett aratiyor kendiniiiBu saate kadar içmedin mi yoksa
akrep değilim neyseki
Dönüşü muhteşem olacakmış bırakın gitsinKacmaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?