Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Cacık ters mevsim dışı sebze yemeyoz.Amaaan bi yemek için fırın çalıştırmam. 15yıllık ev hanımıyım borumu

Kuru bamya pişiyo.Bide lahana sarmaya üşendim değişik bi tarz lahanalı pilavımsı dolmamsı bişiy olcek bakalım bilmiyorum sarsammı acep.

Cacık ters mevsim dışı sebze yemeyozfırın çalıştırmam. 15yıllık ev hanımıyım borumu
DELİİ...Amaaan bi yemek için fırını çalıştıramam dedin ya aklıma bak ne geldii..kadının biri evi topluyormuşş..tabi haliyle eğilip kalkıyor..koca o ara hanımına hanım hanım.. popon şu büyük ev tüpleri kadar olmuş haberin varmı der.. kadın gülse buna içinden içerler kocasına çünkü o adamla 15 yıllık evli ve 3 çocuk vermiştir...gel zaman git zaman..adam sırnaşır kadına kadın iteler adam sırnaşır .kadın iteler adam sırnaşır.. adam neden ama hayatım sen hiç böyle yapmazdınn..(kadın yapıştırır cevabını...hiç kusura bakma o küçücük sosis için ben koca tüpü yakamam der)....

Töööbe tööbe ne fenasın.Nerden ne geliyo aklına

Ben aslanım bişey ekliyim her haksızlığa balıklama dalarlar .Ben gibin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…