Benim eşim yay burcu çok enerjik ve çok çalışkanama şu konuda celısıyorum basaklar calıskanken yaylar keyfıne duskun o yuzden ders calısacagım zamanlarda kendımle kavga edıyorum calıssammı calısmasammı dıye
Al yanina çiçahli kurabiyeİyi geceler canım
Çok teşekkür ederim
Ooooo teşekkür ederimAl yanina çiçahli kurabiye
demekkı banada bayılıyosun nevoşBenim eşim yay burcu çok enerjik ve çok çalışkanHatta ben çok enerjik olmama rağmen ona yetişemiyorum.Yükseleninden olabilir..
Başaklar ayrı birşey zaten ben doğumu beklettim oğlum başak olsun diyeBaşakları beğeniyoruum
Bayılıyorum tabikidemekkı banada bayılıyosun nevoş
Söylemezsen duymazoooooo nenem duymasın cok kıskanırrrr
alıntı yaptım ama cevap vermedınız krizzzz hanımmmmmPtolin pampa yarin basak i senin icin yorumlucam uyku semeresii sindikk yazmiyimmm ayricada bana slm vermedigin gozumden kacmadi ama neyseee
soyleyecemSöylemezsen duymaz
Evet canım eşimle çok benziyoruz..Bazen aynı şeyi düşünüp aynı anda söylüyoruz..Oda çok enerjik bendeyay ikizler anlastilarmi mutkuluklari en ustte yasar kavgadada en diptelerdir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anne-kurabiyeleri.782721/page-663tolin pampa yarin basak i senin icin yorumlucam uyku semeresii sindikk yazmiyimmm ayricada bana slm vermedigin gozumden kacmadi ama neyseee
İyi geceler canım her zaman bekliyoruz..iyi sohbetler kk hatunlari bugunluk bu kadar
Söylersen ben de kıvırırımalıntı yaptım ama cevap vermedınız krizzzz hanımmmmmP
soyleyecem
Tabletten yaziyom yaaa ondan pcc olunca kacarin yok bilin mi
kiskanma kiskanma yorum benden ablamİyi geceler canım her zaman bekliyoruz..
Söylersen ben de kıvırırım
elımde kapı gıbı ekran goruntusu var nevos ya bızım tarafa gecersın yada goruntuyu neneme yollarımİyi geceler canım her zaman bekliyoruz..
Söylersen ben de kıvırırım
tamam pampaaaa ıyı uykularrrTabletten yaziyom yaaa ondan pcc olunca kacarin yok bilin mi
Sen ben gormeyince bir daha alintila kuxucan yoksa farkina bile varmiyom yarin yorumlucam basak burcunu soz
Tamam anlaştıkkiskanma kiskanma yorum benden ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?