Senin tarafta kimse yokelımde kapı gıbı ekran goruntusu var nevos ya bızım tarafa gecersın yada goruntuyu neneme yollarım
tamam pampaaaa ıyı uykularrr
Yarin ic at bakayim falina yavremmmmpampa senınde varsa oyle yeteneklerın atayım buraya fıncan resımlerımı bea
vayyyyyy bide gencecik kadına nene dedın ha yandın sen nevos yandınnnnSenin tarafta kimse yok
Nenem bana birşey demez bana ona durumu açıklarım
yupiiiiiiiiiYarin ic at bakayim falina yavremmmm
İlk defa nene demedimvayyyyyy bide gencecik kadına nene dedın ha yandın sen nevos yandınnnn
yupiiiiiiiii
onu gormemıstır ama bu yazdıgını gorecekİlk defa nene demedimsen görmedin galiba enlerde onun için seneye en nene kategorisi açalım en abla benim olsun bile dedim Bana hiçbirşey söylemedi
Görmez olur mu sen kaçırmışsınonu gormemıstır ama bu yazdıgını gorecek
olsun ben genede senın kuyunu kazıcam nevos bıttın sen bıttın senın kacırıcam sonrada daldan dala ucurucam sonrada kendıme guzel yemekler yaptırıcam hain nevosss
sımdılık kac bakalımBen kaçtım iyi geceler
Tolin
Tamam sana yemek yaparımolsun ben genede senın kuyunu kazıcam nevos bıttın sen bıttın senın kacırıcam sonrada daldan dala ucurucam sonrada kendıme guzel yemekler yaptırıcam hain nevosss
evet saksı muamelesi yapılmasın bana burdaSen saksı değilsin....
demekkı banada bayılıyosun nevoş
Bayılıyorum tabiki
oooooo nenem duymasın cok kıskanırrrr
Söylemezsen duymaz
alıntı yaptım ama cevap vermedınız krizzzz hanımmmmmP
soyleyecem
İyi geceler canım her zaman bekliyoruz..
Söylersen ben de kıvırırım
elımde kapı gıbı ekran goruntusu var nevos ya bızım tarafa gecersın yada goruntuyu neneme yollarım
tamam pampaaaa ıyı uykularrr
Senin tarafta kimse yok
Nenem bana birşey demez bana ona durumu açıklarım
vayyyyyy bide gencecik kadına nene dedın ha yandın sen nevos yandınnnn
yupiiiiiiiii
İlk defa nene demedimsen görmedin galiba enlerde onun için seneye en nene kategorisi açalım en abla benim olsun bile dedim Bana hiçbirşey söylemedi
onu gormemıstır ama bu yazdıgını gorecek
Günnaydııın.Acıktım . Bugün ne yemek yapıciym beeeeen.
Ooof hergün aynı teraane .Sebzelerde buz tutmuş pazarda ne yapiym ben .Et yemeği ye ye sıkıldım töööbe tööobe Allahım sen affet.Günaydınnn yemek dert demiii
Ooof hergün aynı teraane .Sebzelerde buz tutmuş pazarda ne yapiym ben .Et yemeği ye ye sıkıldım töööbe tööobe Allahım sen affet.
Önce bi kaynatma turşu yapiym .Akşsm kabak datlısu yaptım.Turşuyla datlu yesinlerr.
Hanım abla gel şuBende hiç sevmiyrum yemek yapmasını,mutfak bünyeme ters geliyor
Bak çok uyumlu oldularbide tuzlu bii yaotınmı tamamdır
Söyle söyle sonra tövbe allahım affet..ne yapıcan kızz sebzeli bulgur.. yanına cacık önden mercimek çorbası ana yemek alıcan karnıbaharı fırında kaşarlı yapacan aç interneti yaz fırında kaşarlı diye bak ne kolaymış hemide lezzetliiOoof hergün aynı teraane .Sebzelerde buz tutmuş pazarda ne yapiym ben .Et yemeği ye ye sıkıldım töööbe tööobe Allahım sen affet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?