Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

vayyyyyy bide gencecik kadına nene dedın ha yandın sen nevos yandınnnn

yupiiiiiiiii
İlk defa nene demedim sen görmedin galiba enlerde onun için seneye en nene kategorisi açalım en abla benim olsun bile dedimBana hiçbirşey söylemedi

demekkı banada bayılıyosun nevoş

Bayılıyorum tabiki

oooooo nenem duymasın cok kıskanırrrr

Söylemezsen duymaz

alıntı yaptım ama cevap vermedınız krizzzz hanımmmmmP

soyleyecem

İyi geceler canım her zaman bekliyoruz..

Söylersen ben de kıvırırım

elımde kapı gıbı ekran goruntusu var nevos ya bızım tarafa gecersın yada goruntuyu neneme yollarım

tamam pampaaaa ıyı uykularrr

Senin tarafta kimse yok
Nenem bana birşey demez bana ona durumu açıklarım

vayyyyyy bide gencecik kadına nene dedın ha yandın sen nevos yandınnnn

yupiiiiiiiii

İlk defa nene demedim sen görmedin galiba enlerde onun için seneye en nene kategorisi açalım en abla benim olsun bile dedimBana hiçbirşey söylemedi

onu gormemıstır ama bu yazdıgını gorecek

Noluyorrrr nannnnn

Önce bi kaynatma turşu yapiym .Akşsm kabak datlısu yaptım.Turşuyla datlu yesinlerr.

Ooof hergün aynı teraane .Sebzelerde buz tutmuş pazarda ne yapiym ben .Et yemeği ye ye sıkıldım töööbe tööobe Allahım sen affet.

Bende hiç sevmiyrum yemek yapmasını,mutfak bünyeme ters geliyor

Önce bi kaynatma turşu yapiym .Akşsm kabak datlısu yaptım.Turşuyla datlu yesinlerr.

Bak çok uyumlu oldular bide tuzlu bii yaotınmı tamamdır

Ooof hergün aynı teraane .Sebzelerde buz tutmuş pazarda ne yapiym ben .Et yemeği ye ye sıkıldım töööbe tööobe Allahım sen affet.
Söyle söyle sonra tövbe allahım affet..ne yapıcan kızz sebzeli bulgur.. yanına cacık önden mercimek çorbası ana yemek alıcan karnıbaharı fırında kaşarlı yapacan aç interneti yaz fırında kaşarlı diye bak ne kolaymış hemide lezzetlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…