İnşaallah iyi olurTeşekkuredrrim inşallah başarırım
Ben de görmek istiyorum kurabiyeden sıkıldıkEvet sırf pişti olmamak için bu sefer böyle oldu.Ben de pek yarışmacı modunda değilim de sıkıldım artık yeni kategori görmek istiyorum.İlk gün açamazsan diğer gün açarsın oylamayı germe bu kadar kendini.Yazarsın ikinci gün açılabilir bir aksilik olursa diye.
Bak soğumadan dökmek gerekiyormuş.Bekleriz resmi.Deniycem bu hafta misafirime yaspasta yapıcam ilk denemem güzel olsun istıyorum bakalım. Yapınca resmini paylasırım
Orman meyveli sos diye hazırı var canımTeşekkuredrrim inşallah başarırım
Merhaba Ablacım hoşgeldinSelamlarr hanımlar
Merhaba Ablacım hoşgeldin
Bu kadar çok olunca bitmedi zaman.Ben de görmek istiyorum kurabiyeden sıkıldık
Ben yemek türü bir kategori olsun istiyorum.Börekte olabilir bakalım neye karar verilecek
Ahh ben dayanabilsem o kadar panik ve sabırsız biriyim
Selam hanım abla hoşgeldin.Selamlarr hanımlar
Ben hiç denemedim de bugün Nursel`in Mutfağı`nda yaptılar oradan biliyorum.Çok soğuyunca katılaşıyor canım ondan sonra pürüssüz bir şekil almıyor.Test ettim onayladım
Aaa yinemi .hapsoldu.SelamTolin serbest mi
Hoşgeldin Efser.SelamTolin serbest mi
İyi yapmışsın AblacımHoş buldum nevoşum sağolsizlere bakayım dedim
Bu kadar çok olunca bitmedi zaman.
Yok izlemedim önce evleri şehirleri geziyordu izlemiştim ama bu söylediğine denk gelmedim.Selam hanım abla hoşgeldin.
Ben hiç denemedim de bugün Nursel`in Mutfağı`nda yaptılar oradan biliyorum.Seyrettin mi hiç o programı.Kendi evinde program yapıyor kadın.Evine hastayım.
Hoşgeldin hemşom nehaberSelamTolin serbest mi
ins ablam bixim icinde aynisi olur cok sknti yasadigimdan artik bende oh cekmek istiyorumCanım bizde pek değişiklik yokAksine daha iyi oluyor herşey zamanla
Yazık çocuğa öyle sanacak herkes.
Çocuğum.olunca bu emzikten alcam
Anneciiim çok korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?