Tabi inekleri güzel süt veriyorsa bayağı pahalı sütler nerdeyse marketteki süt fiyatından fazlaAma ondan yoğurt daha güzel olduğu için tercih ediyorum daha sağlıklı hazır yoğurt yiyemiyoruz
Elektrik aldığımız tarif eklenmeden yapmak için acele ettikBen pek yarışmacı gibi hissetmediğim için bu sefer çok umursamıyorumTek derdim oylama anketi açılacağı gün annemlerde olacağım Ya sorun olursa diye geliyorlar aradaResimleri düzenledim
Hanımlar pastaların üzerine surulen çilek yada vişneli recel gıbı bir şey varya onun nasıl yapıldığını bılıyor musunuz.işte öyle bir şey anlatabıldim mi bilemedim :)
Elektrik aldığımız tarif eklenmeden yapmak için acele ettikBen pek yarışmacı gibi hissetmediğim için bu sefer çok umursamıyorumTek derdim oylama anketi açılacağı gün annemlerde olacağım Ya sorun olursa diye geliyorlar aradaResimleri düzenledim
Evet sırf pişti olmamak için bu sefer böyle oldu.Ben de pek yarışmacı modunda değilim de sıkıldım artık yeni kategori görmek istiyorum.İlk gün açamazsan diğer gün açarsın oylamayı germe bu kadar kendini.Yazarsın ikinci gün açılabilir bir aksilik olursa diye.