- 20 Mart 2008
- 142.213
- 214.577
- 1.423
- 61
Yokbana o adam atti demiyorum ama o bunu soledikten sonra bir suru face konu acildi simdide bu abla iste istemez aklimda suphe kaldi acaba btn bunlari omu yapiyo diye mune ablayada sordum ama snra yazmamisti simdede olzelden atilmaya basladi ilginc gercekten
Vandaym abla koru bizi
yada benn baya baya kafamda yaziyorum
Sorucam bakalim mune ablaya sikayet edilemezmi acaba cok merak ediyorumBirisi ama kim acaba bunu yazan
Gel yamacıma hemen,kimse o ağzını burnunu dağıtırım
Korkutmaa yavVardır böyle tipler herhalde,takipte etmiş olabilir
Sorucam bakalim mune ablaya sikayet edilemezmi acaba cok merak ediyorum
Sen olunca insan kendini guvende hissedigg
Sor bencede kazen belki kim olduğunu bulur ..
Mersi hayatım ne demek
burasi benim icin okadar onemliki sizde ayni sekilde burasi benim ic dunyam dertasim sohbetlestigim guldugum yeri geldiginde ciddi ciddi agladigim bir yer bole bir yere zarar gelmesini gercekten istememŞaka yapıyorum şaka korkma
Hııııh küstüm.Lacii ne haber arkadaşım peşpeşe mesaj yazmaktan sıra gelemedi pardon,nasılsın canım iyimisin
burasi benim icin okadar onemliki sizde ayni sekilde burasi benim ic dunyam dertasim sohbetlestigim guldugum yeri geldiginde ciddi ciddi agladigim bir yer bole bir yere zarar gelmesini gercekten istemem
Sizler cok degerlisiniz inanin
Hııııh küstüm.
Herkese günnaydın günnaydıııın.(benden erkencisi yok galiba)Eki Görüntüle 1374070
Çalışkan haatun.Manzara nasıl.Ben daha kahvaltı etmedim .Hepimiz için öyle burası,hem eğleniyoruz,hem seviniyoruz,hem üzülüyoruz işte
Yok küsme sakın dün yetişemedim bile cevaplara
Günaydınlar,ben ütü bile yaptım ne haberrrrr ancak geldim
Çalışkan haatun.Manzara nasıl.Ben daha kahvaltı etmedim .
Kolay gelsin.Bende çıkıcam ama bende sorun kahvaltı edemiyorum .Sabah sabah hamaratlığım tuttu işte,dışarı çıkacam daha hemen bitireyim diye daldım ütüye.
Manzara süper yaa gelde kartopu oynama şimdi burada,karların içinde debelen dur ne güzel
Kolay gelsin.Bende çıkıcam ama bende sorun kahvaltı edemiyorum .
Çoook acıkmadan bişey yiyemem böyle doyurucu tablatler olsa hop diye halletsem hiç aramam.Sağol,hiç kahvaltı yapmıyormusun yoksa,ihmal etme ama bunu.
Günaydınnn daaa bacım nere buralarr.. kar var yahuuHerkese günnaydın günnaydıııın.(benden erkencisi yok galiba)Eki Görüntüle 1374070
Olamaz yaaa 3 gündür yapiym diyorum şart oldu bugün .Selam herkeze..yogurt tatlisi yaptim...Eki Görüntüle 1373689
Günaydınnn daaa bacım nere buralarr.. kar var yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?