- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
evet onu biliyorum da 2011 den beri hiç girmemiş umarım iyidirTitrek laciiiii olursun
Günaydın mikiii
Tanıyorum onu yaa,ciddimisin hiç haberim yok
Bu sene vefat eden zebosss vardı sadece
napıyosun canımmGünaydın mickycim.
evet onu biliyorum da 2011 den beri hiç girmemiş umarım iyidir
napıyosun canımmmidem yanıyor yine
evet umarım canımKendi geyik topiğinede baktım,en son mayıs ayında bir üye de yazmış onu.
Umarım iyidir doğru değildir bu haber..
Bal yazında dondurma iyi geliyor.İyim sen görüşürük.evet onu biliyorum da 2011 den beri hiç girmemiş umarım iyidir
napıyosun canımmmidem yanıyor yine
evet umarım canım
hımmm dondurma olabilir de bal sevmemBal yazında dondurma iyi geliyor.İyim sen görüşürük.
bendeÜzüldüm şimdi,
AMİNNN .ve herkezler içinAllah bağışlasın evladınıeşinlede bir ömür boyu mutluluklar dilerim
hımmm dondurma olabilir de bal sevmemgörürüşüz
bende
AMİNNN .ve herkezler için
Meraba , günaydınGünaydın kızlar
Canım bu kayınvaldemde vardı. Çok kek yaptım bunda benEki Görüntüle 1374279 Eki Görüntüle 1374282
Hanımlar konu dışı ama bilenler varsa yardımcı olur musunuz
Bu resimdeki annemin ceyızınden.kaldırmış depoya bende çıkardım hiç kullanmadım nasıl kullanılır annemde bılmıyor.aliminyum kek kalıbı nasıl kullanılır annem ocakta kullanılıyor sanırım dedi fırına girmez bencede kulpları erir.daha once gören kullanan varmı.
Aa cok degısıkmıs gercekten bılen bırılerı cıkar ıns. Acaba fıncan kekı gıbı ıcı su dolu tencereye mı oturtulurkıEki Görüntüle 1374279 Eki Görüntüle 1374282
Bu resimdeki annemin ceyızınden.kaldırmış depoya bende çıkardım hiç kullanmadım nasıl kullanılır annemde bılmıyor.aliminyum kek kalıbı nasıl kullanılır annem ocakta kullanılıyor sanırım dedi fırına girmez bencede kulpları erir.daha once gören kullanan varmı.
BukadarCanım bu kayınvaldemde vardı. Çok kek yaptım bunda benbunda lezzetli oluyor kek tenceresi diye geçer
Canım bunu tencerenin altında bir parçası daha olması lazım varmı yoksa bukadar mı
Uzaylı gibiEki Görüntüle 1374279 Eki Görüntüle 1374282
Maaşallah herşeyi biliyosun .Canım bu kayınvaldemde vardı. Çok kek yaptım bunda benbunda lezzetli oluyor kek tenceresi diye geçer
Canım bunu tencerenin altında bir parçası daha olması lazım varmı yoksa bukadar mı
Ayyyy annemin tenceresindenn çok kek yapardı canımcım bununlaa o kadarda lezzetli olurdukii bildiğin keki yapıyosun tencereyi yağlıyosun ocağın üstüne koyuyosun kapağını açmadan tıngır mıngır pişiyo bide kabarıyoki sormaa ..Eki Görüntüle 1374279 Eki Görüntüle 1374282
Eki Görüntüle 1374279 Eki Görüntüle 1374282
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?