Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Hanımlar konu dışı ama bilenler varsa yardımcı olur musunuz
Bu resimdeki annemin ceyızınden.kaldırmış depoya bende çıkardım hiç kullanmadım nasıl kullanılır annemde bılmıyor.aliminyum kek kalıbı nasıl kullanılır annem ocakta kullanılıyor sanırım dedi fırına girmez bencede kulpları erir.daha once gören kullanan varmı.

Canım bu kayınvaldemde vardı. Çok kek yaptım bunda ben bunda lezzetli oluyor kek tenceresi diye geçer
Canım bunu tencerenin altında bir parçası daha olması lazım varmı yoksa bukadar mı

Aa cok degısıkmıs gercekten bılen bırılerı cıkar ıns. Acaba fıncan kekı gıbı ıcı su dolu tencereye mı oturtulurkı

Canım bu kayınvaldemde vardı. Çok kek yaptım bunda ben bunda lezzetli oluyor kek tenceresi diye geçer
Canım bunu tencerenin altında bir parçası daha olması lazım varmı yoksa bukadar mı
Bukadar belkide vardı tasınırken kayboldu bununla yapılamazmı

Uzaylı gibi
Maaşallah herşeyi biliyosun .

Ayyyy annemin tenceresindenn çok kek yapardı canımcım bununlaa o kadarda lezzetli olurdukii bildiğin keki yapıyosun tencereyi yağlıyosun ocağın üstüne koyuyosun kapağını açmadan tıngır mıngır pişiyo bide kabarıyoki sormaa ..

Annemde de var bundan,acayip güzel kek oluyor,çok kısık ateşte pişmesi gerekiyor yanmaması için.
Alt kısmıda olacak bunun öyle hatırlıyorum sanki,dib yanmasın diye..
Bak buldum böyle olması lazım,altında yuvarlak bir parçası var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…