Beğenmedim, Ben cola turka içiyorumMis gibi bim kolasi begenemedin mi
Bim'e hiç mi gitmedin kizVarya bu aralar canim nasil muzlu kakao pasta cekiyo biliyomusun tam ustune bastin
le kolayi il defa gordum hee
Ellerine sağlıkSize afiyet olsun canımtolinin davetini nasıl kaçırırım
Ben yemedimama yiyenler çok beğendi
ben kola içmiyorm datlum yaBeğenmedim, Ben cola turka içiyorum
Ramazandan beri içmiyorum valla benBizde kurabiye ,çay meyve suyu ve süt var zararlı gıdaları sokamazsınız.Bundan sonra arama yapacağım çıkartın çantaları
Ne kadar seksi duruyor bunlar böyle, tamam ben meyve suyu içcemSen iste canım burda çay her daim mevcut
Kola yasakÇay var istemiyorsan süt ve meyve suyu vereyim
Haberlerde çocuk kanalizasyona havai fişek atıyor, kanalizasyon kapağı bi patlıyor, çocuğu metrelerce hava fırlatıyor
Aklıma tolinin çocukluğu geldi
İyi çocuklar ona çekmemiş
Benim eşim böyleymiş kayınvalidem evde yalnız bırakmazmış.
Bizim evde pek içilmez bayramda,seyranda alırızRamazandan beri içmiyorum valla ben
Ne kadar seksi duuyor bunlar böyle, tamam ben meyve suyu içcem
Allah AllahBizde kurabiye ,çay meyve suyu ve süt var zararlı gıdaları sokamazsınız.Bundan sonra arama yapacağım çıkartın çantaları
Sen cansin can diyorum abartma diyosun o yuzden demicem sen icimi okuSen iste canım burda çay her daim mevcut
Kola yasakÇay var istemiyorsan süt ve meyve suyu vereyim
NasilsinHoşbulduk tatlım
bizim eve cok uzak kiscem o yuzden yilmazlar var sarilar var ona gidiyorum sok bim cok uzakBim'e hiç mi gitmedin kiz
Cipse hayir diyememAllah Allahgircek ışte aile boyu cips getirdim,yumulun kizlar
Ben kocama süpriz yapmak istiyorum, meyve sepeti yollayamam mıTamam afiyet olsun
Cips mi hayatta yememAllah Allahgircek ışte aile boyu cips getirdim,yumulun kizlar
AnladımSen cansin can diyorum abartma diyosun o yuzden demicem sen icimi oku
Nasilsin
bizim eve cok uzak kiscem o yuzden yilmazlar var sarilar var ona gidiyorum sok bim cok uzak
Bence güzel bir yemek yapsan daha iyi olurBen kocama süpriz yapmak istiyorum, meyve sepeti yollayamam mı
Aha bitane kurban düşürdüm bileCipse hayir diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?