- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Burası benim mekanım, gel bakalım
Samimi, olgun ve eğlenceliHayır o güzel cevap veriyor hoşuma gidiyor
Birde hiç küsmüyorHacıyatmaz gibi birşey
Cimcimem
Hoşgeldin canımPink
Nevos
Arbi
NeeeyyyArbim yanagimdan öperifimin yokluğunu firsat bilip gelip helip dudagimdan opuyon cok ayip
Iyi yaptın şekerim, hoşgeldinGeldim pinkim ziyaret edim didim
Tabiki seviyorumSamimi, olgun ve eğlenceliÇok seviyorum adra'yı kabul et sende seviyorsun
Yazın nemden durulmazBurası kışı yumuşak geçiriyor ama yazı felaket
Neeeyyyerifin gittiginden beri sende bir hormon cosmasi yasaniyo cimcimem hayirdir
Sadece nem degilki anacim sıcaklık derecesi de çok yüksek. Çifte kavrulmuş fistiklar gibi oluyoruzYazın nemden durulmaz
O olmuyor işteIyi yaptın şekerim, hoşgeldin
Tabiki seviyorumSen sevmesen daha çok severim orası ayrı
Burasıda çok sıcak oluyor ama nem yok Allah'tanSadece nem degilki anacim sıcaklık derecesi de çok yüksek. Çifte kavrulmuş fistiklar gibi oluyoruz
Hoşgeldin canım
Iyi yaptın şekerim, hoşgeldin
Tabiki seviyorumSen sevmesen daha çok severim orası ayrı
Her bir şeyimiz var. Sen ne istersin?Hosbuldum canlarım ne ikram etceniz bana bakim
Çay varHosbuldum canlarım ne ikram etceniz bana bakim
Onu bende çok denemek istiyorum tvde bir yemek programında görmüştüm.
Yarın avunya mantısı yapcam
Tadı çok güzel onun, dene mutkala. Tavuk var içinde benimki yemezse diye çekiniyorum biraz amaOnu bende çok denemek istiyorum tvde bir yemek programında görmüştüm.Sen yap bende yapayım
Yufkaları şerit kesip gül şekli verdi fırında pişirdi sonra diğerlerini ekledi çok şık olmuştu
Sana bi koşu pasta yaptım geldim cimcimemHosbuldum canlarım ne ikram etceniz bana bakim
Evet tavuk ve nohut koymuştu içineTadı çok güzel onun, dene mutkala. Tavuk var içinde benimki yemezse diye çekiniyorum biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?