Çok teşekkür ederiz canımTamam oyum sana
Hoş bulduk, müthiş olmuş hepsi abartmıyorum. Adeta butik pastaneden çıkmış gibi hepsi ya ne kadar yeteneklisiniz. (-mutfak özürlü bir kız)
Evet en çok onu beğendim oyum ona
Never senden iyi siyasetci olurmus
Sizde hemen oy istemeseydinizBari aynı alıntı içinde yapmayaydın
Ya aslında hakiki hislerim onlar, hepinize oy vermek istiyorum ciddi ciddiNever senden iyi siyasetci olurmus
Ama ben onu zahmetten kurtarmak için yaptım, kendimi düşünmedim hiçSizde hemen oy istemeseydiniz
Sen çiçaha ver çok adeletli olur bebisimYa aslında hakiki hislerim onlar, hepinize oy vermek istiyorum ciddi ciddi
Iyi gecelerBen çıkıyorm kizlar eşimden şiddet görüyorumkalk kız yat sabah kalkmiyon diyo hadi Iyı geceler
İyi geceler canımBen çıkıyorm kizlar eşimden şiddet görüyorumkalk kız yat sabah kalkmiyon diyo hadi Iyı geceler
Sana bi koşu pasta yaptım geldim cimcimem
Kesin öyledir.Ama ben onu zahmetten kurtarmak için yaptım, kendimi düşünmedim hiç
Sen 3 numaranın uğurunu biliyormusun nevoşum, 3 numaralıya oy veren bekarsa, hemen yakışıklı, kibar zengin koca bulurKesin öyledir.
Hey maşallah, harbinin pastayı ye sen iyisimi
Çok güzel ben seviyorum, etle ağır olur, tavuk daha çok yakısıyor içine
Dün efsercim yaptı baklavamız var yermisinAsK olsun pinkim o kusanin hakkimi verip sşurda dokturmen gerekirdi baklavalari
Sen 3 numaranın uğurunu biliyormusun nevoşum, 3 numaralıya oy veren bekarsa, hemen yakışıklı, kibar zengin koca bulur
Bu ne böyle bu nee?! Ne yapmışsınız böyle hanımlar, hiç görmediğim duymadığım birbirinden şahane kurabiyeler! Gece gece ağzımın suyu aktı, beğene basmaktan yoruldum. Ellerinize sağlık. Hepsine oy veremiyor muyuz?
Oy patlaması olacak 3 numaraya Acaba 3 numara kim Benim resimle değiştireyim yerini
Nedenmiş, benim kurabiyem kısmet açıyorAnne terligi cikolatali olanla ben katiliyorumpinke vermeyin hayatinizin hatasini yaparsniz
Yoksa Anne terliği kafaya geliyorAnne terligi cikolatali olanla ben katiliyorumpinke vermeyin hayatinizin hatasini yaparsniz
Yer mi değişcenHiç durma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?