• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Hahahahah:KK70: burda da eşimin Anne tarafı var,baba tarafi hatayda. Benm esimden başka kimsem yok:KK51:
En azından bir taraf yanınızda:oops:Gerçi sen ne kadar memnunsun bilemem:KK53:
Canım çok zor oluyor tatilllerde ,bayramlarda,hastalıkla kimsesiz kalmak çok zor:KK14:
Benim babam 4 yıl önce bir grip geçirdi sonrasında bedensel engelli oldu:KK51:Fizik tedavilerle falan biraz düzelme oldu ama hala yürüyemiyor :KK14:Annemde hasta bel ve boyun fıtığı var ama mecburen kaldırıp indiriyor yardıma çok ihtiyaçları var bunun dışında manevi desteğede çok ihtiyaçları var ama böyle olunca pek faydamız olmuyor.:KK43:

En azından bir taraf yanınızda:oops:Gerçi sen ne kadar memnunsun bilemem:KK53:
Canım çok zor oluyor tatilllerde ,bayramlarda,hastalıkla kimsesiz kalmak çok zor:KK14:
Benim babam 4 yıl önce bir grip geçirdi sonrasında bedensel engelli oldu:KK51:Fizik tedavilerle falan biraz düzelme oldu ama hala yürüyemiyor :KK14:Annemde hasta bel ve boyun fıtığı var ama mecburen kaldırıp indiriyor yardıma çok ihtiyaçları var bunun dışında manevi desteğede çok ihtiyaçları var ama böyle olunca pek faydamız olmuyor.:KK43:

Gerçekten yalnızlık çok zor. Herşeye uzak olmak. Yakın arkadaşım evleniyo gidemiyorum,toplanıp gezmelere gidiyolar faceden salyalarimi akitarak resimlerine bakiyorum:KK53: hasta oluyorum bi corba yapanim yok:KK51:

Baban için üzüldüm canm Allah acil şifalar versin:KK60:

Gerçekten yalnızlık çok zor. Herşeye uzak olmak. Yakın arkadaşım evleniyo gidemiyorum,toplanıp gezmelere gidiyolar faceden salyalarimi akitarak resimlerine bakiyorum:KK53: hasta oluyorum bi corba yapanim yok:KK51:

Baban için üzüldüm canm Allah acil şifalar versin:KK60:
Aynen canım yıllardır hepsine hasret yaşıyorum:KK61:
Sağol canım:KK60:

O mario olur bende prenses
Sizde o oyundaki canavarlar olun mario mu oldurmeye calisin o da benim icin savassin

Cok bis istemiyorm ya hahaha level atlasak yeter haha
Hahaha:KK70::KK70::KK70::KK70: marga yaaaa fazla oyun oynamaaa,hayati oyun sanmaya basliyosun:KK70: premsesimm benimmm:KK60:

Back
X