Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.541 Efser .!.: Selam Genişletmek için tıkla... Merhaba hemşom
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.013 214.076 1.423 60 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.542 mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim sağol,biraz turlayıp çıkarım Nevreste .!.: Bak bu güzel fikir ama düşünsene hep aynı o piti pitiyi yaparsak aynı tarif çıkar Genişletmek için tıkla... Portakalı soydum varya onu ederik bizde
mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim sağol,biraz turlayıp çıkarım Nevreste .!.: Bak bu güzel fikir ama düşünsene hep aynı o piti pitiyi yaparsak aynı tarif çıkar Genişletmek için tıkla... Portakalı soydum varya onu ederik bizde
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.543 mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canım nasılsınİyileştin mi Kızımız nasılBaşladımı sesini çıkarmaya
mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canım nasılsınİyileştin mi Kızımız nasılBaşladımı sesini çıkarmaya
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.544 HanimKelesimiGetir .!.: Bende iyiyim sağol,biraz turlayıp çıkarım Portakalı soydum varya onu ederik bizde Genişletmek için tıkla... Abla yoksa senin tarifemi denk geliyor
HanimKelesimiGetir .!.: Bende iyiyim sağol,biraz turlayıp çıkarım Portakalı soydum varya onu ederik bizde Genişletmek için tıkla... Abla yoksa senin tarifemi denk geliyor
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.013 214.076 1.423 60 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.545 Nevreste .!.: Evet Ablam ben şu diyorum sonra aaa şuda güzeldi sonra evet buda güzel diyorum Ben bugün çok yoruldum Genişletmek için tıkla... Daha tam olarak bakmeadım bende,detaylı bakacağım artık Cuma günü gidiyorsun değilmi annenlere
Nevreste .!.: Evet Ablam ben şu diyorum sonra aaa şuda güzeldi sonra evet buda güzel diyorum Ben bugün çok yoruldum Genişletmek için tıkla... Daha tam olarak bakmeadım bende,detaylı bakacağım artık Cuma günü gidiyorsun değilmi annenlere
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.743 166.615 798 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.546 HanimKelesimiGetir .!.: Teşekkürler adracım,eşim hiç beğenmez dedim ama oda beğendi,şoka soktu beni resmen Selam efsercim Genişletmek için tıkla... Ne haber abla çarşı pazar mı yapılmış Nevreste .!.: Merhaba hemşom Genişletmek için tıkla... Nasılsın özledim karşlaşamadık yine
HanimKelesimiGetir .!.: Teşekkürler adracım,eşim hiç beğenmez dedim ama oda beğendi,şoka soktu beni resmen Selam efsercim Genişletmek için tıkla... Ne haber abla çarşı pazar mı yapılmış Nevreste .!.: Merhaba hemşom Genişletmek için tıkla... Nasılsın özledim karşlaşamadık yine
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.547 Efser .!.: Selam Genişletmek için tıkla... Selam Efser hoşgeldin canım. mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Ben de sorayım iki olsun.Nasılsın canım? Nevreste .!.: Bak bu güzel fikir ama düşünsene hep aynı o piti pitiyi yaparsak aynı tarif çıkar Genişletmek için tıkla... Öyle mi olur? Zor seçim yapmak.
Efser .!.: Selam Genişletmek için tıkla... Selam Efser hoşgeldin canım. mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Ben de sorayım iki olsun.Nasılsın canım? Nevreste .!.: Bak bu güzel fikir ama düşünsene hep aynı o piti pitiyi yaparsak aynı tarif çıkar Genişletmek için tıkla... Öyle mi olur? Zor seçim yapmak.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.548 HanimKelesimiGetir .!.: Daha tam olarak bakmeadım bende,detaylı bakacağım artık Cuma günü gidiyorsun değilmi annenlere Genişletmek için tıkla... Ablam ben resimleri anket için hazırladım ondan çok iyi biliyorum Evet Ablacım Cuma 1'de yola çıkıyoruz Hazırlık yapıyorum.
HanimKelesimiGetir .!.: Daha tam olarak bakmeadım bende,detaylı bakacağım artık Cuma günü gidiyorsun değilmi annenlere Genişletmek için tıkla... Ablam ben resimleri anket için hazırladım ondan çok iyi biliyorum Evet Ablacım Cuma 1'de yola çıkıyoruz Hazırlık yapıyorum.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.013 214.076 1.423 60 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.549 Efser .!.: Ne haber abla çarşı pazar mı yapılmış Nasılsın özledim karşlaşamadık yine Genişletmek için tıkla... Dışardaydım bugün,peynircimiz var peynir almaya gisderken bot aldım geldim
Efser .!.: Ne haber abla çarşı pazar mı yapılmış Nasılsın özledim karşlaşamadık yine Genişletmek için tıkla... Dışardaydım bugün,peynircimiz var peynir almaya gisderken bot aldım geldim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.550 Efser .!.: Ne haber abla çarşı pazar mı yapılmış Nasılsın özledim karşlaşamadık yine Genişletmek için tıkla... İyiyim Hemşom sen nasılsın Ben bu ara çok yoğunum akşamları daha çok takılıyorum
Efser .!.: Ne haber abla çarşı pazar mı yapılmış Nasılsın özledim karşlaşamadık yine Genişletmek için tıkla... İyiyim Hemşom sen nasılsın Ben bu ara çok yoğunum akşamları daha çok takılıyorum
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.013 214.076 1.423 60 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.551 Nevreste .!.: Ablam ben resimleri anket için hazırladım ondan çok iyi biliyorum Evet Ablacım Cuma 1'de yola çıkıyoruz Hazırlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... İşin zor cidden,kolay gelsin şimdiden sana Hayırlı yolculuklar olsun sanada
Nevreste .!.: Ablam ben resimleri anket için hazırladım ondan çok iyi biliyorum Evet Ablacım Cuma 1'de yola çıkıyoruz Hazırlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... İşin zor cidden,kolay gelsin şimdiden sana Hayırlı yolculuklar olsun sanada
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.552 Nevoş benim tarif kaçıncı sırada.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.553 adra .!.: Selam Efser hoşgeldin canım. Ben de sorayım iki olsun.Nasılsın canım? Öyle mi olur? Zor seçim yapmak. Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin Nasılsın Adra'cım dün yoktunYada ben göremedim
adra .!.: Selam Efser hoşgeldin canım. Ben de sorayım iki olsun.Nasılsın canım? Öyle mi olur? Zor seçim yapmak. Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin Nasılsın Adra'cım dün yoktunYada ben göremedim
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.743 166.615 798 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.554 adra .!.: Selam Efser hoşgeldin canım. Ben de sorayım iki olsun.Nasılsın canım? Öyle mi olur? Zor seçim yapmak. Genişletmek için tıkla... İyilik diyelim tatlım koşuşturmaca var bu ara Nevreste .!.: Ablam ben resimleri anket için hazırladım ondan çok iyi biliyorum Evet Ablacım Cuma 1'de yola çıkıyoruz Hazırlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Nevoş geleçek hafta içinde bende il dışındayım
adra .!.: Selam Efser hoşgeldin canım. Ben de sorayım iki olsun.Nasılsın canım? Öyle mi olur? Zor seçim yapmak. Genişletmek için tıkla... İyilik diyelim tatlım koşuşturmaca var bu ara Nevreste .!.: Ablam ben resimleri anket için hazırladım ondan çok iyi biliyorum Evet Ablacım Cuma 1'de yola çıkıyoruz Hazırlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Nevoş geleçek hafta içinde bende il dışındayım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.555 HanimKelesimiGetir .!.: İşin zor cidden,kolay gelsin şimdiden sana Hayırlı yolculuklar olsun sanada Genişletmek için tıkla... Yok herşey hazır bir aksilik olmazsa kolay olacak Sağol Ablacım
HanimKelesimiGetir .!.: İşin zor cidden,kolay gelsin şimdiden sana Hayırlı yolculuklar olsun sanada Genişletmek için tıkla... Yok herşey hazır bir aksilik olmazsa kolay olacak Sağol Ablacım
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.556 HanimKelesimiGetir .!.: Bende iyiyim sağol,biraz turlayıp çıkarım Portakalı soydum varya onu ederik bizde Genişletmek için tıkla... Aynen ablam bende bi size bakmaya geldim Nevreste .!.: Hoşgeldin canım nasılsınİyileştin mi Kızımız nasılBaşladımı sesini çıkarmaya Genişletmek için tıkla... hb iyim arada batiyor onun disinda iyyim kiz maşallah iyi uyandirmaya çalışıyorum uyanmiyor sipa sesininde maşallahi var sen nasılsın
HanimKelesimiGetir .!.: Bende iyiyim sağol,biraz turlayıp çıkarım Portakalı soydum varya onu ederik bizde Genişletmek için tıkla... Aynen ablam bende bi size bakmaya geldim Nevreste .!.: Hoşgeldin canım nasılsınİyileştin mi Kızımız nasılBaşladımı sesini çıkarmaya Genişletmek için tıkla... hb iyim arada batiyor onun disinda iyyim kiz maşallah iyi uyandirmaya çalışıyorum uyanmiyor sipa sesininde maşallahi var sen nasılsın
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.013 214.076 1.423 60 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.557 Nevreste .!.: Yok herşey hazır bir aksilik olmazsa kolay olacak Sağol Ablacım Genişletmek için tıkla... Halledersin sen üstesinden gelirsin
Nevreste .!.: Yok herşey hazır bir aksilik olmazsa kolay olacak Sağol Ablacım Genişletmek için tıkla... Halledersin sen üstesinden gelirsin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.888 1.423 Malatya 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.558 adra .!.: Nevoş benim tarif kaçıncı sırada. Genişletmek için tıkla... 6 numara
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.743 166.615 798 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.559 mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla...
mrymtlh .!.: Selam ablam ilk defa biri sadece beni sordu iyyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla...
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8.560 Nevreste .!.: Allah kolaylık versin Nasılsın Adra'cım dün yoktunYada ben göremedim Genişletmek için tıkla... Dün çarşıya gittim.Arkadaş diş yaptırıyor refakatçi oluyorum ben de. Evde de annemin arkadaşları vardı kaçtım biraz da. Yoruldum giremedim bakıp çıktım öyle.
Nevreste .!.: Allah kolaylık versin Nasılsın Adra'cım dün yoktunYada ben göremedim Genişletmek için tıkla... Dün çarşıya gittim.Arkadaş diş yaptırıyor refakatçi oluyorum ben de. Evde de annemin arkadaşları vardı kaçtım biraz da. Yoruldum giremedim bakıp çıktım öyle.