Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ben de geleceğim için hazırlık yapıyorumEşime harıl harıl yemek hazırlıyorum

Hayırlı olsun canımBen bir aksilik olmazsa buralardayımTabi gezmeler,misafirlerden fırsat buldukça
Sağol tatlım ben gireceğimi zannetmiyorum kalabalık ortambenim eşim iş seyahatinde olacak ondan yırtım olsada yapmazdım zaten gıçığım annesi baksın

Sağol tatlım ben gireceğimi zannetmiyorum kalabalık ortamdambenim eşim iş seyahatinde olacak ondan yırtım olsada yapmazdım zaten gıçığım annesi baksın
Tamam canım
Ben yalnız geldiğimde hep bu telaştayımTabi canım annesi yakın o yapar

İlk defa bakıp oy vereceklerin bakması lazım ama biz ezberledik resimleriOy vereceklerde haklı seçenek çok oy vermekte zor

Yeni kategori için fikirleriniz var mı?Adra'cım elektrik aldığın bir kategori var mı
İnşallah katılım çok olur.

Ben biraz nadasa bırakmak istiyorum kendimi Nevoş.Bu sefer katılmayabilirim.Elektrik olursa kabloları keserim artık.

Ben de geleceğim için hazırlık yapıyorumEşime harıl harıl yemek hazırlıyorum

Hayırlı olsun canımBen bir aksilik olmazsa buralardayımTabi gezmeler,misafirlerden fırsat buldukça
Bitti mi bari yemekler.Dönüşte evin hali nasıl olur acep.

Bizi bırakma firsat buldukça gir canım.

İnşaallah canım kategori bitsin yeniden başlayalım diyorlar bakalım
Tamam canım sen bilirsin Ama sohbette yine beraberiz
Canım mantı yaptım 2 sefer pişirecek,sarma,içli köfte,börek,birde bizim sarmısaklı bulgur köftesi var onu hazırladım kendisi pişirecekPişirme kısmını çok iyi yaparHazır menemen var,buzlukta közlenmiş patlıcan,taze fasulye var.Yapsın artık benden bu kadar
Canım eşim temizdir hiç dağıtmaz evi aynı buluyorum sadece toz olur Geldiğim gün yemekte hazırlar ,tatlı bile yapar
Yok canım bırakmam mutlaka gelirim

1 ayda böyle oluyorsa daha fazlasını düşünemiyorum bile

Hemde çok
Yeni şef kendi için tehlikeli biri olursa yandı
Sonra havası söner normal vatandaş olur.Halka karışmak zor olacak ama mecbur.
Tabi canım alışmak zorunda yada önümüzdeki kategoriye daha iddialı hazırlanıp kemeri geri alacakGerçi bu kategoride alırsa hepimiz yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…