Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Aynen ablam bende bi size bakmaya geldim

hb iyim arada batiyor onun disinda iyyim
kiz maşallah iyi uyandirmaya çalışıyorum uyanmiyor sipa sesininde maşallahi var sen nasılsın
Allah iyilik versin canımZamanla daha iyi olursun
Ben de iyiyim canım çok şükür

Aynen ablam bende bi size bakmaya geldim

hb iyim arada batiyor onun disinda iyyim
kiz maşallah iyi uyandirmaya çalışıyorum uyanmiyor sipa sesininde maşallahi var sen nasılsın

Eşimde şimdi yattı uyku moduna girmiştir herhalde,bende hemen buraya kaçtım

Dün çarşıya gittim.Arkadaş diş yaptırıyor refakatçi oluyorum ben de. Evde de annemin arkadaşları vardı kaçtım biraz da. Yoruldum giremedim bakıp çıktım öyle.
Ohh arkadaşın çok şanslıPinko arkandan atıp tutyordu görmemişsindir o zaman

Dışardaydım bugün,peynircimiz var peynir almaya gisderken bot aldım geldim
Senle bu ara aynı şeyleri alıyoruz abla hayırdır gecen pazar koaför için çıktım botla döndüm
İyiyim Hemşom sen nasılsın
Ben bu ara çok yoğunum akşamları daha çok takılıyorum
Aynen bu ara bende öyleyim temizlik yapıyorum tatil girmeden koştur dur evin içinde
Canım ben tatilde de olsam buralardayım sorun yokSadece hemen olmaz gün içinde soruna cevap veririm
Canım benim bizim nişan var elazığa gidiyorum

Şanslı bence de. Pinko atıp tutar zaten. Ne dedi yine.Tez kellesi vurula.
Dün Laci ile biraz pinko'yu attık gelip bize trip yaptı işleri size yaptıracağım falanBen de Cuma annemlere gidiyorum deyince o zaman senin yerine Adra'ya yaptırırım dediYani seni anmadan yapamıyor

Daha 30 olmadık heran olabilirizResimli anket olacağı için işleri kolay olur yoksa tek tek bakmak çok zor
Olsun otuz say sen onu. Ben olsam ben de bakmazdım tek tek o kadar tarife.Bu yöntem iyi oldu.

Olsun otuz say sen onu. Ben olsam ben de bakmazdım tek tek o kadar tarife.Bu yöntem iyi oldu.
İlk defa bakıp oy vereceklerin bakması lazım ama biz ezberledik resimleriOy vereceklerde haklı seçenek çok oy vermekte zor

Yeni kategori için fikirleriniz var mı?Adra'cım elektrik aldığın bir kategori var mı

Ben de geleceğim için hazırlık yapıyorumEşime harıl harıl yemek hazırlıyorum

Hayırlı olsun canımBen bir aksilik olmazsa buralardayımTabi gezmeler,misafirlerden fırsat buldukça

Dün Laci ile biraz pinko'yu attık gelip bize trip yaptı işleri size yaptıracağım falanBen de Cuma annemlere gidiyorum deyince o zaman senin yerine Adra'ya yaptırırım dediYani seni anmadan yapamıyor
Fobi oluştu onda artık.Neyse üstüne fazla gitmeyelim. Kemer emanet heyheyleri gelmesin yine.

Telepati yaptık demekki seninle ben hep yaparım zaten ekmek almaya giderim cola da alırım

Yok Ablam ben sıranın önemi olmadığını düşünüyorum
En son tarif bile geçen yarışmada baştakilerden iyi oy aldı

Bu sefer bayağı bir kalabalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…